7 bästa apps för jämförelse av livsmedelsbutiker 2020

Livsmedel är en viktig vara för människor att fungera smidigt varje dag. Detta kan inkludera något så grundläggande som mjölk och spannmål. Även om användare konventionellt skulle gå till en mataffär och välja vad de vill, har tiderna förändrats betydligt idag. Smarttelefontekniken har gjort det möjligt för kunderna att handla vad de vill ha direkt på sina smartphones.

Det finns särskilda appar för livsmedelsbutiker som låter dig köpa föremål och få dem levererade till ditt hem. Men tänk om du bara vill jämföra priser? Det är meningsfullt att titta på ett gäng livsmedelsbutiker-appar för att hitta det bästa priset du letar efter. Vissa appar låter dig också upptäcka rabattkuponger och andra kampanjerbjudanden, vilket sparar mycket pengar från din inköpslista.

Med detta i åtanke, låt oss ta en titt på några av de bästa prisjämförelserna för livsmedelsbutiker 2020.

Instacart

Detta är en omfattande app för jämförelse av livsmedelsbutiker som låter dig välja exakt den billigaste produkten. Appen gör detta genom att låta dig jämföra priser från olika butiker, med över 150 att välja mellan. Dessa återförsäljare inkluderar Whole Foods Market, Publix, Costco, HEB, Wegmans, Smart & Final, Safeway, Stater Bros, Petco, CVS och flera andra.

Förutom att du helt enkelt kan jämföra livsmedelspriserna runt dig, kommer appen också att låta dig köpa dem och få dem levererade på under en timme beroende på butikens avstånd från ditt hem.

Appen visar också erbjudanden och kuponger på vissa produkter. Med tanke på att det ackumuleras priserna för flera källor är kunderna noga med att få det bästa varje gång. Om det finns ett objekt på din inköpslista som du snabbt vill hitta, lägg bara till dem som taggar så att du kan söka efter objektet på några sekunder. Med hänsyn till dessa saker är Instacart definitivt en av de bästa apparna i denna genre.

Spara korg

Det här är en mer exakt jämförelse-app som inte har några extra knep i ärmen. Appen tar reda på priserna på alla artiklar i livsmedelsbutikerna nära dig och ger dig en mycket bra jämförelse av priserna. Det hjälper dig att fatta ett informerat beslut om den produkt du vill köpa innan du går ut i en butik.

Men det levererar inte matvaror till din dörr. Det är bara en guidebok som du kan behöva skapa shoppinglistor och hitta de bästa priserna runt dig. Appen fungerar med data som matas av gemenskapen av kunder som ständigt informerar dig när det finns en affär eller en försäljning pågår i en viss butik.

Appen är designad med enkelhet, och alla funktioner är ganska enkla att hitta även för nya användare. Vi älskar appen och det faktum att det fortfarande låter dig köpa matvaror på gammaldags sätt. Appen är gratis att ladda ner utan annonser eller köp i appen.

Walmart livsmedelsbutik

Detta är inte exakt en prisjämförelseapp, utan Walmarts dedikerade livsmedelsapp som kan hjälpa dig att hitta några av de bästa priserna på deras produkter. Objekten som listas på appen har inga dolda avgifter, så du får en lika bra affär som alla. Användare kan också välja att köpa objekt på sin telefon eller till och med få rabatter på produkter från Walmart. Det finns också möjlighet att hämta din beställning från butiken genom att göra en beställning på själva appen.

Även om den här appen inte tillåter upptäckt av alternativa erbjudanden, men om du har en Walmart i ditt område, är det helt meningsfullt. Användargränssnittet är också ganska väl utformat, vilket ger dig tillgång till alla funktioner med några kranar. Du kan också lägga till favoritköpslistor så att det är lättare att komma åt dem igen för att ordna om.

Favado Livsmedelsförsäljning

Denna app erbjuder dig en detaljerad lista över varor som säljs av livsmedelsbutiker runt omkring dig och inkluderar även apotek. Så du har tillgång till mycket information om dina lokala butiker för att jämföra priser och välja. Appen hjälper dig också att upptäcka några av de bästa kuponger och erbjudanden som körs just den veckan. Användare kan också välja sitt favoritmärke eller objekt för att bli meddelade när det finns en affär eller försäljning på den produkten.

Appens utvecklare hävdar att den här appen hjälper dig att spara upp till 70%, även om det inte finns några detaljer. Appen innehåller totalt 66 000 livsmedelsbutiker och apotek runt om i USA, så du kommer sannolikt att täckas av appen om du är i USA. Appen levererar inte produkter till ditt hem, men tanken är att hjälpa dig välj butiken genom att jämföra priserna.

Livsmedelsbutik King Shopping List

Denna app hjälper dig att gå före kurvan genom att erbjuda tidig tillgång till erbjudanden och rabatter i ditt område. Det kommer också att berätta om närmaste butik till din plats och kan till och med erbjuda vägbeskrivningar. Det som gör detta till en bra app är det faktum att användare helt enkelt kan ta bilder av vardagliga konsumentartiklar för att få dem att visas på din telefon automatiskt.

Med appen kan du också spara kvitton genom att skanna streckkoden på kvittot, så att du kan leta upp det vid ett senare datum på appen. Med Livsmedels King kan du också lagra dina lojalitetskort på enheten så att du kan veta exakt hur mycket pengar du sparar per transaktion.

Pris Cruncher

Om du vill gå tillbaka till grunderna, leta inte längre än Price Cruncher. Denna applikation gör det så enkelt att inte bara hålla sig uppe på dina utgifter utan också att jämföra priser från olika butiker. Om du försöker svara på frågor som om 10lb-paketet med hundmat från Costco verkligen är billigare eller en bättre affär än 2lb-påsen på Walmart, kan Price Cruncher göra just det.

SoftShopper

Senast upp, men säkert inte minst på vår lista, har vi SoftShopper. Målet med SoftShopper är enkelt - varför betala mer än det bästa priset där ute? SoftShopper gör jobbet åt dig, sök bara efter en produkt eller skanna streckkoden och denna smarta shoppingassistent kommer att kontrollera och jämföra priser hos olika detaljhandlare i hela landet.

Du kan jämföra priser med hundratals butiker på nätet och till och med vissa fysiska detaljister.

Dom

Som du kan se finns det massor av utmärkta appar som du kan använda för att jämföra pris på livsmedelsbutiker. Vårt favoritval här är Instacart, som arbetar med en mängd detaljhandlare med stora namn, inklusive Whole Foods och Costco. De gör det superlätt att hitta det lägsta priset på nästan alla stora namn där ute.

Har du ett favoritverktyg för prisjämförelse för livsmedelsbutiker? Använder du dem regelbundet? Låt oss veta i kommentarerna nedan.