5 bästa zombie-spel för offline år 2020

Du kanske har sett Call of Duty och Zombie-läget som Activision nästan alltid inkluderar i varje ny utgåva. Det är ett klassiskt spelläge som tar alla typer av strategi och chanser att vada dig igenom. Zombie-läget kan vara mycket roligare med vänner också - samarbeta och se hur många vågor du kan få igenom genom att samla dina resurser tillsammans. Det är verkligen mycket roligt, och folk har många minnen med det här läget i många av de äldre Call of Duty-spelen.

Du kanske inte kan återskapa dessa upplevelser igen, men om du fortfarande är ett stort fan av zombies och zombie-typspellägen kanske du vill överväga att ladda ner ett rakt upp Zombie-läge-spel på din telefon. Google Play Store är full av dessa spel, men det gör det svårt att välja en favorit. Följ vår guide nedan så visar vi dig de högst rankade zombie-spelen för Android.

Dead Effect 2

Om du vill ha något äventyr i ditt zombiespel istället för sinnelösa dödande, kanske du vill överväga att plocka upp Dead Effect 2. Detta är en zombieöverlevnadsserie som låter dig skjuta ner horder av zombies, monster och andra främmande varelser; emellertid har det något äventyr och progression i det som kräver att du låser upp vapen, anpassa din lastning och se vilken typ av skada du kan göra för horder av sci-fi varelser.

Dead Trigger 2

Dead Trigger 2 har funnits en stund, men är fortfarande ett super roligt zombiespel. Utvecklarna har hållit på med uppdateringar, så det finns gott om nytt innehåll att tränga igenom även i dag. Det finns massor av uppdrag som du kan gå igenom, och du ser några av de bästa grafiken som Android kan erbjuda idag. Dead Trigger 2 klarar sig också bra med första personens skyttmekanik, så det är inte för besvärligt att spela på en pekskärm. Spelet är gratis att spela, så det är naturligt att du stöter på massor av köp i appen.

Into the Dead 2

De flesta zombiespel i den här guiden är antingen första personskyttar eller spelar från ett topp-ner-strategiperspektiv. Into the Dead 2 är ganska unikt genom att spelet är en oändlig zombie-löperstil. Detta innebär att du försöker springa så långt du kan utan att falla rovet för de horder av zombies som kommer dig. Spelet ger dig sätt att förstöra zombies, har ett gäng unika utmaningar och uppdrag och kan till och med låta dig ha en hundkamrat! Detta är ett annat spel som är gratis att spela, så du kan förvänta dig att stöta på en mängd köp och annonser i appen också.

otätad

Unkilled är mycket roligt också. Detta är ett Player Verus Player (PvP) zombiespel. PvP är för online-spel, där du kan spela i två lägen - FPS eller Skirmish Ops. I FPS är detta din vanliga shooter, men i Skirmish Ops kan du gå i krig med andra människors baser med din horde zombies! Det finns mycket roligt att spela i singleplayer också - du får en spännande kampanj, utmanande bosskamp och lite snygg grafik.

Zombie Gunship Survival

Folk som älskar snabba åtgärder kommer att njuta av Zombie Gunship Survival mycket. I spelet kan du sitta i en helikopter och klippa ned zombies utan att någonsin skadas. Det finns några andra mekaniker för att hålla spelet intressant - till exempel kan du bygga en bas och till och med distribuera trupper för att hjälpa dig att besegra zombies vågor. Grafiken är ganska bra, och det finns ett vapensystem för att välja olika vapen och sprängämnen att spränga zombies med. Det är ett gratis spel, så du kan förvänta dig att stöta på annonser och många andra köp i appen.

Dom

Så vilket zombiespel ska du plocka upp för dig själv? Det beror på vilken typ av stilspel du är i. Är du stor på strategin? Då bör du överväga att plocka upp Zombie Gunship Survival. Men om du är intresserad av första personskytte och sinneslösa döda, kan Dead Trigger 2 och Unkilled vara mer uppe i din gränd, medan de som letar efter en mer äventyrsstil kommer att njuta av Dead Effect 2. För dem som tycker om mer rolig arkadstil, Into The Dead 2 är massor av kul på grund av dess oändliga löpande aspekt, liksom all förstörelse du kan orsaka i detta arkadstil.