5 bästa telefontillbehör för Google Pixel 2 XL

Med Google Pixel 2 XL som en av de ledande telefonerna på marknaden just nu är det också en Android-telefon som är en trailblazer för ny teknik. Mellan C-porten och bristen på hörlursuttag är det en av de första få som går ut på en lem och banar en ny väg för hur världen kommer att använda smartphones och liknande enheter i framtiden.

Google Pixel 2 XL-tillbehör

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

TakterBeats Pill + White113, 99

FOCUSPOWERFocusPower F10 Mini Bluetooth Earbud25, 99

OtterBoxOtterBox SYMMETRY SERIES Fodral till Google Pixel 2 XL19, 95

inneslutenGoogle Pixel 2 XL Desktop Dockning18, 95

NEWDERYGoogle Pixel 2 XL batteriväskaKontrollera pris

Med det sagt finns det flera tillbehör som vi tycker är viktiga att ha tillsammans med din nya Google Pixel 2 XL. Från väskor till laddning av dockningar till Bluetooth-enheter delar vi idag våra 5 bästa rekommendationer om tillbehör.

Batteripaket telefonväska

Om du aldrig har haft ett batterifodral för en smarttelefon tidigare, missar du verkligen. Om du inte känner till den här produkten är det ett fall för din telefon att du fortsätter hela tiden, och det lagrar ett helt extra batteri för nämnda telefon att ladda från när den börjar bli ganska låg. När din telefon är fulladdad stängs batterifacket automatiskt av för att skydda din enhet från farorna med överladdning.

Vad vi älskar med just denna från Newdery är att det lägger till ett helt batteri utan att lägga till massor av bulk. Det här fallet är så smal som det kan vara och bör skydda din telefon från regelbundet slitage, även om de fortfarande rekommenderar ett skärmskydd. Detta är definitivt ett måste på vår lista för Google Pixel 2 XL.

Focuspower Bluetooth Earbud

Även om detta är en enda öronskydd är den extremt kraftfull och en av våra bästa rekommendationer för alla som äger en Google Pixel 2 XL. Denna öronskydd är utformad ännu mindre än ett mynt och märks knappt, passar säkert i örat och har möjlighet att sömlöst para ihop med upp till 2 enheter på en gång. Vid 30-40% volym bör du få 6 eller 7 timmar batteritid ur detta, oavsett om det är att lyssna på musik eller prata över mikrofonen till vänner och kollegor.

Helt trådlöst använder du den här örhängen genom att ansluta den till Bluetooth på din Google Pixel 2 XL. Laddning är också sladdlös, eftersom öronstycket enkelt kläms fast på en USB-laddare, vilket eliminerar behovet av helt otangling helt. Och eftersom laddaren är så liten kan du enkelt kasta den i din väska, handväska eller till och med din ficka när du är på språng.

Laddningsdocka

Denna laddningsdocka, speciellt utformad för att passa telefoner som Google Pixel 2 XL som kräver laddningsfunktioner av typ C, är ett av de bästa sätten du kan ladda din telefon på ett skrivbord, bord, räknare eller hylla. Och eftersom det här är typ C kommer du att Pixel 2 XL debiteras på kort tid.

Det vi älskar mest med denna laddningsdocka från Encased är att den är helt justerbar. Det betyder att oavsett om du har en smal väska eller en som är skyddande, slitstark och skrymmande, bör telefonen fortfarande passa in i denna docka utan att ta bort saken.

Otterbox Symmetry Series Case

Med en Google Pixel 2 XL som kostar knappt en stor, skulle det vara meningsfullt att skydda den från skador så mycket som möjligt. Otterbox är världens favoritfall, och vi stöder det hela vägen, eftersom de gör en ganska fantastisk produkt. De är kända för att tillhandahålla fall som både ser bra ut och står emot även de tuffaste aktiviteterna och ansvaren i ditt liv. Så oavsett vad du gör, vare sig det är sent på kontoret, byggarbete, servering utomlands eller något annat, så finns det en Otterbox för dig.

Du kan inte gå fel med någon Otterbox, men som ett trevligt, generellt fall för din Google Pixel 2 XL, rekommenderar vi Symmetry-serien. Den har den dubbla skyddskonstruktionen med både en gummi- och hardcore-skärm för att skydda mot chocken från grundläggande droppar och resor, inkluderar de läppade kanterna som stötfångare för din skärm och kommer med en begränsad livstid garanti genom företaget.

Beats Pill +

En sak som varje hushåll behöver är en högkvalitativ Bluetooth-högtalare. Oavsett om du vill lyssna på poddsändningar medan du piskar upp middagen eller om du bara vill ha tillgång till dansfester på begäran, kanske du vill överväga att investera i Beats Pill +. Beats Pill + är förmodligen den bästa Bluetooth-högtalaren där ute som du hittar just nu, och med goda skäl: kvaliteten är helt topp.

Till att börja med får du välja mellan 5 olika färger. Vitt, grått, svart, grönt och rött. Det har också ett batteri som kommer att ta upp till 12 timmar när det är fulladdat, samt en garanti. Men en av de coola sakerna är att det inte bara är för musik eller podcast, men du kan också både ta emot och ringa samtal handsfree.

Dom

Även om dessa är fantastiska att köpa tillsammans med din nya Google Pixel 2 XL, finns det många fler produkter där du kan välja mellan också. Om du slutligen köper något från den här listan, ska du berätta för oss allt om det och din upplevelse i kommentaravsnittet.

Google Pixel 2 XL-tillbehör

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

TakterBeats Pill + White113, 99

FOCUSPOWERFocusPower F10 Mini Bluetooth Earbud25, 99

OtterBoxOtterBox SYMMETRY SERIES Fodral till Google Pixel 2 XL19, 95

inneslutenGoogle Pixel 2 XL Desktop Dockning18, 95

NEWDERYGoogle Pixel 2 XL batteriväskaKontrollera pris