5 bästa smarta diskmaskiner 2020

Diskmaskiner är en ganska viktig vara och du kan hitta dem i praktiskt taget alla hem. Med detta i åtanke är det mycket viktigt att få den perfekta diskmaskinen om du flyttar till en ny plats. Men visste du att vanliga diskmaskiner är en saga historia nu? Det finns smarta diskmaskiner på marknaden idag som kan göra mycket mer än bara tvätta dina smutsiga diskar. Vi ska titta på några av dessa diskmaskiner idag för att hitta den bästa smarta diskmaskinen där ute. Vi inkluderar enheter från företag som GE, Samsung och LG, så vi väljer bara de bästa smarta diskmaskinerna där ute.

5 bästa smarta diskmaskiner

GE-profilserie 24

Den här ser exakt ut som en av skåpen i ditt kök och låter den smälta in perfekt med inredningen i ditt kök. Eftersom det är en diskmaskin i kärnan erbjuder den en utmärkt rengöringsmekanism som säkerställer att även de tuffaste fläckarna försvinner från dina redskap. Med ett ljud på bara 40 dBA går diskmaskinen tyst utan att väcka dig eller grannarna. Diskmaskinen är kompatibel med GE Appliances - Kitchen-appen, så att du kan veta när något är fel med din diskmaskin. Det kommer också att meddela dig när tvätten är klar och om det finns några läckor i diskmaskinen.

Kunderna kan vara säkra på att använda det grovaste (diskmaskin) säkra redskapet för att få samma resultat varje gång. Den packar också en bakre fyrhjulsarm och högtrycksflaskestrålar för att rengöra det minsta hörnet av ett konstigt format glas eller panna. Denna extremt kraftfulla diskmaskin finns endast i en färg (vit) och kommer att få dig tillbaka med $ 1439.99.

Samsung Waterwall

Samsungs är inte främling för diskmaskinvärlden och det är uppenbart att det går av Waterwall. Den har en elegant design och en omfattande uppsättning funktioner som gör att den sticker ut bland smarta diskmaskiner. Denna 24-tums diskmaskin har äran att vara den tystaste diskmaskinen på denna lista med en ljudutgång på 38 dBA. Det kan hålla rätter tillräckligt för 15 platsinställningar, så att du kan se till att mycket av dina tallrikar och krukor tvättas på en gång. Det säger sig självt att företaget ägnar en anständig uppmärksamhet åt den faktiska rengöringsprocessen.

Den smarta läckagedetekteringssensorn på Waterwall kan meddela dig även de minsta läckage (ner till 1 gram) med Wi-Fi. Om vi ​​talar om detta kan denna diskmaskin övervakas på distans med en mobilapp. Den automatiska frigöringsdörren på diskmaskinen säkerställer att den öppnas automatiskt, vilket gör att diskarna kan torka snabbt. Min favorit är dock zonförstärkningsfunktionen, så att du kan rikta in dig mot ett specifikt område i diskmaskinen för en mer exakt tvätt. Alla dessa funktioner sätter dig tillbaka med 1 049, 99 dollar.

LG 24-tums Top Control Diskmaskin

Denna speciella diskmaskin kan rymma upp till 14 platser av rätter i en last. Med förbättrade smarta funktioner kan diskmaskinen skicka aviseringar till din smartphone när en cykel är klar. En 19 timmars försenad startfunktion låter dig starta diskmaskinen när du inte är hemma. Det är något bullrare än de andra diskmaskinerna på listan (42 dBA), men inte så mycket. Denna diskmaskin med toppstyrning har LG: s egna funktioner som TrueSteam, vilket gör att dina rätter får en grundlig tvätt.

Diskmaskinen går igenom totalt sju cykler för att säkerställa att plattorna är kristallrena. Du kan välja att få prestandauppdateringar för diskmaskinen med jämna mellanrum, med möjligheten att låta Google Assistant läsa upp det för dig. Eftersom detta är en av de nyare modellerna, kommer Assistant support som standard. Det finns några fina LG-specifika funktioner här också, som stämplar sin myndighet bland diskmaskiner. Denna speciella diskmaskin kostar dig 1169, 99 dollar just nu, vilket är ganska anständigt med tanke på vilken typ av funktioner den ger till bordet.

GE-profilserie 24

Denna speciella diskmaskin har den bästa rengöringskraften tack vare de 140 rengöringsstrålarna som finns ombord på enheten. Detta betyder att även de hårdaste fläckarna på dina skålar eller kokkärl kommer att lossna när cykeln är klar. Eftersom detta är en GE-produkt, är den kompatibel med företagets app, så att du kan övervaka dina rätter och bli varnad om det är något fel med det. Det kommer till och med att informera dig om dörren inte är ordentligt stängd, vilket definitivt kan vara praktiskt om du har barn hemma. För mig personligen motiverar tillägget av säkerhetsfunktioner ensam att få en diskmaskin.

En annan smart funktion är att diskmaskinen kan berätta för dig om du får lite tvättmedel. Detta säkerställer att användarna vet om diskmaskinen inte kan rengöra diskarna i full kapacitet. Den har en ljudutgång på 40 dBA, vilket är i nivå med en handfull diskmaskiner som vi har stött på här. Det är för närvarande tillgängligt för $ 1349, 99, vilket sätter det i samma liga som andra LG- och Samsung-erbjudanden.

LG 24-tums Front Control Diskmaskin

Ännu en LG-diskmaskin på listan, men den här är en frontkontrollenhet. Det finns gott om utrymme i diskmaskinen för att hålla många diskar, och det finns funktioner som NFC som låter dig ladda upp anpassade cykler genom att helt enkelt knacka på diskmaskinen. Detta specifika erbjudande, som drivs av företagets QuadWash-system, ger en omfattande och obefläckad rengöring av dina rätter och andra redskap. Liksom alla andra diskmaskiner på listan är den Energy Star-klassad för effektiv körning. Så förutom att betala mindre i förväg sparar du också på framtida verktygsräkningar.

Det kommer också med ett 19 timmars försenat startalternativ som den andra LG diskmaskinen vi har pratat om här. Eftersom det kommer från samma tillverkare, förväntar vi oss att några av funktionerna kommer att gå över. Denna speciella diskmaskin ställer dig bara tillbaka med $ 629.99, vilket gör det till ett av de billigaste erbjudandena på denna lista. När det gäller smarta diskmaskiner är detta 24-tums erbjudande från LG otroligt attraktivt.