5 bästa skivspelare under 200 år 2020

Om du letar efter ett kvalitetssätt att spela dina LP: er eller skivor, kanske du vill överväga att plocka upp en skivspelare. Till en början låter de kanske dyra, men de är faktiskt ganska överkomliga - du kan förvänta dig att spendera vad du skulle göra på någon hobby verkligen. Många av de nya skivspelarna i dag är väldigt trevliga eftersom de har funktioner som Bluetooth för trådlöst parning av högtalare. Det är förmodligen den dyraste delen av denna hobby: att köpa högtalare för att gå med din skivspelare; emellertid kommer ett anständigt par studiomonitorer inte att sätta dig tillbaka för mycket heller.

skivspelare under $ 200

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

PionjärPioneer PL-990 Audiophile stereo skivspelare249, 95

GeminiGemini TT-1100USB Professional Audio Manual Belt-Drive Klassisk USB-anslutning DJ-skivspelare139, 95

Audio-TechnicaAudio Technica AT-LP60NV-BT Helautomatisk trådlös stereobandspelare med trådlös bältesdrift129

NumarkNumark PT01 Scratch | Bärbar skivspelare med inbyggd DJ-skrapbrytare, högtalare och bärhandtag129

MusiksalMusic Hall usb-1 Record Skivspelare124, 12

Men först och främst: du behöver en skivspelare för att spela dina LP: er, men vilken skivspelare får du? Här är de bästa valen för skivspelare under 200 dollar.

Audio-Technica AT-LP60NV-BT

Först upp är en skivspelare av Audio-Technica: AT-LP60NV-BT. Detta är en bra skivspelare, delvis på grund av dess Bluetooth-funktioner. I stället för att kablar ska gå överallt kan denna skivspelare ansluta till dina högtalare eller studiomonitorer via en Bluetooth-anslutning. Det är lite komplicerat att få alla skivspelare med dina högtalare, men när du gör det är upplevelsen fantastisk. När det gäller ljudkvaliteten kan det vara bättre, men det är inte illa för hur mycket denna skivspelare kostar. Kom ihåg att de försöker packa in så mycket hårdvara på lite utrymme, det finns bara så mycket du kan göra utan att spendera hundratusentals specialitet och precisionshårdvara för att allt ska passa.

Numark PT-01

En annan skivspelare du vill tänka på är Numark PT-01. Om du gillar något lite mer pråligt än de flesta, kommer du att älska tonarna i Numar PT-01. Den har en röd och svart dubbeltonsdesign, vilket gör den mer iögonfallande än de flesta alternativ där ute. Det anses vara en bärbar skivspelare, så du bör kunna plocka upp den och ta den med dig, även på dina resor. Men om du kastar den i en resväska, se till att det finns extra stoppning, eftersom Numark PT-01 inte känns som att den har en bra byggkvalitet.

Music Hall USB1

Music Hall USB1 är en annan bra skivspelare som är tillgänglig för under $ 200. Det är en skivspelare med två hastigheter och har en mer klassisk look. Och naturligtvis, som namnet antyder, har den förmågan att ansluta till en annan enhet via USB. Det ger användaren mycket kontroll över vissa aspekter, till exempel en justerbar tonearm, en avtagbar patron och ett skridskyddssystem. Den övergripande byggnaden av Music Hall USB1 är en besvikelse - du får en plastbas som känns billig. Det känns verkligen inte att det kommer att hålla upp till en droppe, eller ens att det kommer att pågå länge, men det kommer fortfarande att få dig in i skivspel-spelet ganska billigt för att se om du gillar det. Det är en skivspelare på ingångsnivå, det är vad den är.

Pioneer PL-990

Det är värt att överväga Pioneer PL-990 också. Det finns inte en hel del funktioner med denna skivspelare, men det är poängen: Pioneer ville göra en skivspelare som budgetkonsumenterna kunde köpa, så de drog tillbaka på funktioner och fokuserade på att göra en fenomenal ljudkvalitet i denna skivspelare. De fullbordade verkligen sitt mål och erbjuder en skivspelare som kan ge bra ljud för bara $ 120. Den har fortfarande ett par funktioner, till exempel tvåhastighetsdrift, många USB-portar och ett par andra. Kolla in det på länken nedan.

Tvillingarna TT-1100

Gemini TT-1100 är en annan skivspelare som är mer av en klassisk stil, även om den inte är väldigt snygg, så det kan stänga av en handfull potentiella köpare. Men det har många funktioner packade i sig - på / av-knappar, en USB-port för anslutning till Mac eller PC, avtagbar RCA, en LED-indikator och så mycket mer. Det är verkligen inte en tittare, men det är ett utmärkt sätt att komma in i skivspelare till en överkomlig prispunkt. Inte bara det, utan tillverkat av aluminium, denna skivspelare är solid och känns inte svag.

Dom

Som ni ser finns det många bra skivspelare för under 200 dollar där ute. De flesta av dessa är alternativ på startnivå som introducerar dig till världen av skivspelare och DJing; Men om du vill ha något snyggt med DJ-stilen, vill du hämta en Numark PT-01. Det är röda och svarta dubbla toner gör det till en tittare, utan att ha bra ljudkvalitet och många funktioner.

skivspelare under $ 200

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

PionjärPioneer PL-990 Audiophile stereo skivspelare249, 95

GeminiGemini TT-1100USB Professional Audio Manual Belt-Drive Klassisk USB-anslutning DJ-skivspelare139, 95

Audio-TechnicaAudio Technica AT-LP60NV-BT Helautomatisk trådlös stereobandspelare med trådlös bältesdrift129

NumarkNumark PT01 Scratch | Bärbar skivspelare med inbyggd DJ-skrapbrytare, högtalare och bärhandtag129

MusiksalMusic Hall usb-1 Record Skivspelare124, 12