5 bästa Ripple XRP Wallet-appar 2020

Under längsta tid var Ethereum världens näst största cryptocurrency efter Bitcoin. Men detta är inte längre fallet eftersom Ripple har överträffat Ethereum som den näst största cryptocurrency genom marknadsvärde. Vid tidpunkten för skrivandet av denna artikel ligger Ripples marknadsvärde på nästan 150 miljarder dollar, medan Ethereums marknadsvärde uppgår till 100 miljarder dollar.

Intresserad av att investera i Ripple?

Först MÅSTE du köpa Ethers eller Bitcoins, sedan kan du byta det mot Ripple på utbyte som Binance, som råkar vara världens största cryptocursbörs.

Så här köper vi Ethers och Bitcoins. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

Sammanfattningsvis köper du krusning:

  1. Köp Bitcoin eller Ethers
  2. Byt ut Bitcoin (BTC) eller Ethers (ETH) till Ripple (XRP)

Många investerare har blivit intresserade av att köpa Ripples XRP-symboler sedan cryptocurrency exploderade i värde, och de behöver alla ett sätt att säkert och tillförlitligt lagra sina nyförvärvade tokens för att skydda sina investeringar. Oavsett om du är en av dessa nya investerare eller en långvarig XRP-innehavare, är vår lista över de 5 bästa Ripple-plånböckerna 2020 för att hjälpa dig hitta en XRP-plånbok du kan lita på.

Binance är ett populärt cryptocurrency-utbyte med en väldesignad Android-app och iOS-app. Utbytet kan behandla 1 400 000 beställningar varje sekund, kan nås från alla större plattformar, är tillgängligt på flera språk och förlitar sig på en avancerad flerskikts- och flersystemarkitektur för att garantera maximal säkerhet.

Binance-appen är bra för Ripple XRP-innehavare som har förvärvat valutan genom utbytet och vill använda den för ytterligare spekulation. Appen gör det enkelt att övervaka priset på Ripple XRP, göra handelsförfrågningar och överföra medel till olika plånböcker.

Toast Wallet är en ren Ripple XRP-plånbok för iOS, Android, Windows, Mac och Linux. När vi säger "ren" menar vi att det enda syftet med denna elegant designade app är att lagra, skicka och ta emot Ripples XRP-symboler. Toast Wallet är inte ansluten till något cryptocurrency-utbyte, det stöder inte delning på sociala medienätverk, och det stöder absolut inte andra kryptokurser utöver Ripple.

Från Toast Wallets renhet kommer dess säkerhet. Eftersom den här plånbok-appen saknar praktiskt taget alla icke-väsentliga funktioner, är dess källkod kompakt och lätt att läsa. I själva verket kan du till och med titta på Toast Wallets källkod själv eftersom plånbok-appen är öppen källkod och värd på GitHub.

Toast Wallet är helt gratis, men utvecklarna välkomnar donationer av vilket belopp som helst. För information om hur du kan stödja utvecklingen av Toast Wallet, besök den officiella webbplatsen för denna underbara Ripple XRP plånbok.

Bitfinex grundades 2012 och är ett stort cryptocurrency-utbyte som ägs och drivs av iFinex Inc. Börsen stöder de flesta större kryptokurser, inklusive Bitcoin, Ripple, Ethereum, Iota, Bitcoin Cash, Litecoin, EOS, Status, NEO, OmiseGO, Ethereum Classic, Monero, Dash, Zcash, BTG, Golem, Qtum, Streamr, Santiment, YOYOW, ETP, Eidoo, QASH och Aventus, enligt sin webbplats.

Bitfinex ger cryptocurrency-handlare tillgång till detaljerad realtidsstatistik och en mängd användbara handelsverktyg som prisvarningar, visualiseringar och olika diagram som illustrerar positioner, order och många andra indikatorer på framtida prisrörelser. En del av utbytet är också en säker valutalagringsplattform, som kan nås från Bitfinex mobilapp, tillgänglig för både iOS och Android.

Vi rekommenderar Bitfinex mobilapp till befintliga Bitfinex-kunder eller de som vill köpa Ripple XRP-tokens via detta utbyte.

Blockfolio är tillgängligt för både iOS och Android och är ett verktyg för hantering av cryptocurrency för att hjälpa dig att hålla reda på alla dina kryptotillgångar. Det stöder mer än 2 000 kryptokurser, inklusive Ripple, Bitcoin och Ethereum, så att du kan se din tillgångsportfölj i nästan alla fiatvalutor.

Förutom diagram för varje mynt, visar Blockfolio också cryptocurrency-relaterade nyheter och låter dig ställa in prismeddelanden så att du omedelbart vet att en ny rekordhög har brutits.

För att verkligen skydda dina Ripple XRP-tokens mot hackare och fysisk stöld, bör du investera i en bra hårdplånbok, till exempel Ledger Nano S, som förlitar sig på en dubbelchipsarkitektur (ST31 / STM32, certifieringsnivå: CC EAL5 +) för att säkert lagra Bitcoin, Ethereum och altcoins som Ripple.

En hårdvara plånbok som Ledger Nano S låter dig lagra dina privata nycklar för cryptocurrency på en liten enhet som storleken på en USB-flashenhet. Varje gång du ansluter Ledger Nano S till din dator kräver det en fyrsiffrig PIN-kod för autentisering innan du kan komma åt dina cryptocurrency-medel.

Ledger Nano S skyddar automatiskt dina cryptocurrency-tillgångar genom att skapa en manipuleringssäker säker miljö vid varje initialisering eller återställning av din konfiguration. Om du planerar att hålla mer än ett par dollar kryptokurser, är en bra hårdvara plånbok ett måste.

Intresserad av att investera i Ripple?

Först MÅSTE du köpa Ethers eller Bitcoins, sedan kan du byta det mot Ripple på utbyte som Binance, som råkar vara världens största cryptocursbörs.

Så här köper vi Ethers och Bitcoins. Du kommer att få 10 $ GRATIS BITCOIN när du köper eller säljer mer än $ 100 värd för någon digital valuta.

Sammanfattningsvis köper du krusning:

  1. Köp Bitcoin eller Ethers
  2. Byt ut Bitcoin (BTC) eller Ethers (ETH) till Ripple (XRP)