5 bästa flerspelarspel för Android år 2020

Har du en ny Android-telefon och vill se hur bra det går när du tar den för en snurr genom några avancerade Android-spel? De flesta telefoner kommer att klara sig bra med dessa spel, och flaggskeppssmartphones kommer att flyga igenom dem, vilket gör dem supermjuka och lyhörda; det verkliga testet med din nya Android-telefon är dock hur bra den kan hantera multiplayer-spel, särskilt multiplayer-spel som behöver hantera många anslutningar eller spelare samtidigt.

Det finns många spel i Google Play Store som kan göra detta, så det kan vara svårt att välja det perfekta för att testa din nya Android-telefon. Så om du inte är säker på vilken du ska spela, se till att följa med nedan. Vi har listat de 5 bästa flerspelarspelen för Android år 2020!

Multiplayer Driving Simulator

Först upp på vår lista är Multiplayer Driving Simulator. Utvecklaren annonserar det här spelet som en av de mest extrema bilkörsimulatorerna i Play Store. Det finns massor av olika sportbilar du kan spela som, och till och med några med en Turbo i motorn! Du kan krascha den, köra så fort du kan, bränna asfalten på vägen och bara ha kul med massor av andra spelare.

Det finns ingen polis i det här spelet och ingen trafik. Så du och dina vänner kan bara ta gatan, bränna upp vägarna och ha massor av kul. Kolla in spelet själv på länken nedan.

Överbelastning

Overload Multiplayer Car Game är ett annat roligt fordonsbaserat spel som du bör överväga att ladda ner och spela. Spelet i sig är mycket roligt eftersom det finns en racingaspekt för det, men det finns också ett stridselement. Du kan njuta av racing genom kartor och även skjuta mot andra spelare för att komma dig till toppen.

För ännu roligare finns det faktiskt tre spellägen som ingår i det här spelet. I Deathmatch går du på gatorna mot fem andra spelare, och sedan i Team Deathmatch går du in i 3vs3-striden. Det finns också ett Capture The Point-läge där du och ditt team arbetar för att kontrollera området där kontrollpunkten är.

Förödelse

Ett annat roligt multiplayer-spel som är väl betygsatt är Mayhem. I Mayhem väljer du den legosoldat du vill vara (det här kan vara en snikskytt, en löp-och-pistol attackklass och några andra alternativ), och sedan kan du slå dig samman i 3v3 arenakamp och se vem som kommer ut på toppen . Det finns massor av uppgraderbara redskap, förmågor och några andra element som kan göra spelstrategin mycket intressant.

Nya kartor, legosoldater och specialturneringar läggs alltid till i Mayhem, så att du och dina vänner kan ha massor av kul i Arena-lägen, Team Deathmatch eller King of the Hill-spellägen. Spelet är helt gratis, men har köp i spel tillgängliga för att göra spelet snabbare så långt som progression går.

Krigsmaskiner

Därefter har vi krigsmaskiner. Om du letar efter ett spel som har liknande funktioner och spel som PC: s World of Tanks, kommer du att ladda ner War Machines snart på din smartphone eller surfplatta. Detta är ett snabbt spel, där du i vissa omgångar får tre minuter att ta ner så många fiender som du kan. Du kan också slåss mot arméer från andra länder, till exempel Kina, USA, Ryssland, Japan och några få andra nationer.

Spelet innehåller ikoniska tankar från hela världen, vilket ger dig unika förmågor och mönster från tank till tank. Du kan välja att delta i lagbaserade strider eller gratis för alla.

Krigsvingar

Senast upp på vår lista finns ett spel som heter War Wings. Inte en fan av stridsvagnar, men vill hellre ta till himlen för att bekämpa fiendens jetplan och flygplan? Då är War Wings spelet för dig. Du kan anpassa ditt krigsplan och sedan när du är klar, ta till himlen och göra din luftöverlägsenhet känd.

Det finns miljontals spelare världen över som spelar detta spel, så du kan alltid vara säker på att du kan hitta onlinespel. Du kan ta ditt krigsplan upp i himlen och komma i hundkämpar med dessa andra spelare.

Dom

Så, vilket spel ska du plocka upp? De är alla fria, så det skadar inte att prova dem alla. Men om du planerar mer än du är tankar, kan vi rekommendera War Wings. Om motsatsen är, är War Machines också ett bra spel. Eller, om du är en bilkille, kan du komma in på något allvarligt roligt i Overload-spelet.