5 bästa bilhållare för iPhone 8

Det råder ingen tvekan om att iPhone 8 är en fantastisk telefon. Det lanserades just förra hösten, och det har varit extremt populärt sedan dess. Men en av tillbehören som kan vara svåra att hitta som passar specifika telefoner är ett fäste att använda i ditt fordon. Telefonfästen för bilar är ett utmärkt sätt att kunna använda GPS-appar handsfree, så att du kan hålla fokus på körning och händerna på ratten hela tiden. Så idag delar vi våra 5 rekommendationer av iPhone 8-fästen för ditt fordon.

Bästa bilhållare för iPhone

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

GetronGetron Windshield Dashboard Universal Car Cell Phone Cradle24, 95

kenuKenu Airframe + | Vent Car Phone Mount19, 95

Beam ElectronicsBeam Electronics Universal Smartphone Car Air Vent Mount Holder Cradle Compatible14, 99

MPOWMpow mobiltelefonhållare för bil, vindruta med lång arm bilmontering10, 09

PenomTelefonhållare för bil, biltelefonfäste för mobiltelefonKontrollera pris

Stråle

Denna telefonhållare från Beam är en bästsäljare nummer 1 på Amazon, och med goda skäl. Först och främst går det här fästet rätt in i luftventilen, snarare än att fastna i instrumentbrädan eller fönstret av en gummi klibbig dyna. Det här är fantastiskt eftersom det lätt kan tas bort efter behov utan att någon skada görs på din bil.

Det här telefonfästet kan rotera 360 grader, så att du kan se dina texter, samtal eller GPS i valfri vinkel som är bäst för dig. Den är också utformad för att användas ensam, så att du enkelt kan ta bort telefonen när du är säkert stoppad. Denna artikel inkluderar också ett års garanti, så om du har några problem skulle företaget gärna hjälpa dig att sortera dem.

iOttie

iOtties fordonstelefon är en av de bästa du kan köpa. Den här är ansluten till din instrumentbräda av en "instrumentbrädeskiva", som har lim och är semi-permanent. Men eftersom själva fästet håller fast det med en sugkopp, kommer du att kunna ta bort fästet när det inte används, bara inte den lilla streckskivan om du planerar att fortsätta använda den.

En av de fantastiska funktionerna med iOttie-fästet är teleskoparmen som svänger 225 grader och sträcker sig från 5 tum till 8, 3 tum. Det här är bra, så om du monterar skivan lite för långt bort kan du sträcka ut armens arm ut till ett mer tillgängligt avstånd. Detta köp kommer också med ett års problemfri garanti, vilket alltid gör att köpa ett ännu enklare beslut.

kenu

I likhet med monteringen från Beam, är den här av Kenu designad för att passa in i luftventilen på ditt fordon, snarare än på instrumentbrädan eller fönstret. Själva telefonhållningsmekanismen är justerbar, så oavsett om du har en större telefon eller en mindre kan du justera den i enlighet därmed för perfekt passform.

Det fina med det här är att det också enkelt kan konverteras till en resestativ. Så när du är borta på en resa, eller till och med hemma, och behöver ett telefonstativ för att titta på en video eller spela ett spel på, så fungerar det också för det. Allt du behöver göra är att sätta in ett kreditkort eller ett kort av liknande storlek på baksidan av fästet, och det är klart för dig att använda.

MPOW

Detta telefonfäste från Mpow skiljer sig från de andra på listan, för istället för att vara ett stationärt fäste för din telefon, är det tillverkat av ett flexibelt, gummiaktigt material så att du kan böja den till vilken form eller vinkel du behöver. Du kommer också att kunna montera den här på antingen din instrumentpanel eller vindrutan, så det finns många alternativ för att se till att du får det precis som du vill ha det.

En av de coola funktionerna på den här är möjligheten att vrida 360 grader, så att du kan se din telefon horisontellt eller vertikalt. Dessutom har den en enda knappsläppning, vilket innebär att du kan hålla ögonen och ditt fokus på vägen hela tiden.

Penom

Penoms fäste för din iPhone 8 kan vara sist på den här listan, men det är verkligen inte minst. Det är ett annat som har ett klipp som är utformat för att monteras på din ventil, och som liknar designen som det av Beam. Detta är ett riktigt tungt fäste och har optimalt stöd för alla telefoner, inklusive din iPhone 8.

En annan bra sak är att den här telefonen också har en enda släppknapp, precis på baksidan. Istället för att behöva svimma med att försöka få din iPhone ur kontrasten, behöver du bara trycka på knappen. Detta är också helt justerbart och borde passa nästan vilken telefon som helst och roterar hela 360 grader. Och om din produkt av någon anledning har någon form av fel, lovar företaget att ersätta det oavsett vad.

Dom

Alla fästen som listas här idag är fantastiska. Från fästen som enkelt klämmer fast i din luftventil, till en som håller fast vid instrumentbrädan eller vindrutan, det finns verkligen något för alla. Om du köper eller äger någon av de artiklar som listas här, se till att berätta allt om din upplevelse med det i kommentarsavsnittet!

Bästa bilhållare för iPhone

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

GetronGetron Windshield Dashboard Universal Car Cell Phone Cradle24, 95

kenuKenu Airframe + | Vent Car Phone Mount19, 95

Beam ElectronicsBeam Electronics Universal Smartphone Car Air Vent Mount Holder Cradle Compatible14, 99

MPOWMpow mobiltelefonhållare för bil, vindruta med lång arm bilmontering10, 09

PenomTelefonhållare för bil, biltelefonfäste för mobiltelefonKontrollera pris