5 bästa appen för tal till text för Galaxy S9

Det finns en app för text till text redan i Galaxy S9, som möjliggör enkel kommunikation när du är på språng, men vad händer om du vill använda verktyget för mer än bara text? Vad sägs om att ta anteckningar eller skriva e-post med tekniken? Tal till text-app för Galaxy S9 kan användas för en mängd olika format eftersom det är inbyggt i tangentbordet, men ibland kanske du vill använda en tredjepartsapp för organisationens skull. Men med så många tal till textappar på marknaden, vilken väljer du eventuellt? Det är ett svårt beslut med ett par olika faktorer att välja mellan, men följ med nedan, så hjälper vi dig att välja rätt app. Här är våra bästa val.

SpeechTexter

SpeechTexter kommer som näve på vår lista, och den har en kraftfull programvara för att exakt diktera dina meddelanden. SpeechTexter har faktiskt en 95% noggrannhetsgradering för det engelska när du är ansluten till Internet, men det är bara lite mindre när du är i offline-läge. Tolkning stöds och lätt igenkänns - att säga ”frågetecken” eller ”period” kommer att sätta ett, ja, frågetecken eller punkt i slutet av din mening.

Sextio olika språk stöds här, men kom ihåg att det engelska språket är det som har mest noggrannhet.

Speechnotes

Speechnotes kommer som andra på vår lista och är stolt över dess effektivitet. Öppna appen och knacka på mikrofonen för omedelbart börja diktera - det finns inget behov av att logga in eller registrera dig för ett konto. Eftersom Speechnotes stöder kontinuerlig diktering kan du fortsätta prata och Speechnotes kommer att fortsätta att översätta tills du är klar med din tanke. Taltekniker känner till och med igen grammatik inom diktat - att säga saker som "frågetecken" eller "utropstecken" lägger grammatik och struktur till dina meningar utan att behöva redigera med ditt tangentbord.

Speechnotes använder faktiskt Googles egen röstmotor, varför diktatet i denna app är så exakt. Ta det gratis på länken nedan.

Ladda ner det nu: Google Play

Röstanteckningsbok

Voice Notebook finns nästa på vår lista och är utformad som ett sätt att enkelt och effektivt diktera anteckningar som du kan dela. Voice Notebook ger dig möjlighet att spara dessa anteckningar lokalt, eller du kan välja att ladda upp dem till molnet för att spara. Du kan också välja att dela dina anteckningar med andra personer i din kontaktlista. Med röstanteckningsbok kan du diktera anteckningar både online och offline, men du får en mer exakt diktering när du är ansluten till Internet. Appen stöds av annonser, så du måste köpa premium för att bli av med dem.

Tal till text

Tal till text finns nästa på vår lista, utformad som ett sätt att snabbt diktera ett meddelande, vare sig det är via SMS eller e-post. Öppna appen och tryck sedan på mikrofonknappen för att börja diktera ditt meddelande. Ange sedan ett telefonnummer eller e-postadress och tryck på knappen Skicka SMS eller Skicka e-post för att skicka antingen. Tal till text stöder faktiskt en mängd olika språk, men engelska är som standard aktiverat. Du kan välja rätt språk som du använder från rullgardinsmenyn.

AutoWrite

AutoWrite kommer som sist på vår lista, men det är fortfarande en formidabel app för taligenkänningsfunktioner. AutoWrite utnyttjar faktiskt Googles röstmotor för dess noggrannhet med engelska. Appen är mest exakt när du använder en internetanslutning, men du kan fortfarande diktera offline också. Du kan faktiskt diktera ett meddelande och skicka till vilken som helst av dina meddelandeappar, inklusive WhatsApp och din app för textmeddelanden. Du kan till och med skapa ett Microsoft Word-dokument med AutoWrite. En av de snygga sakerna med AutoWrite är att den faktiskt automatiskt kan känna igen stora versaler och skiljetecken. AutoWrite kan användas i en mängd olika samhällen med stöd för över 90 olika språk.

Ladda ner det nu: Google Play

Dom

Som du kan se finns det många bra tal till textappar tillgängliga för Galaxy S9, men vilken är rätt för dig? Om du letar efter det bästa av det bästa, leta inte längre än SpeNNotes eller AutoWrite! Har du en favoritapp till text-app? Låt oss veta i kommentaravsnittet nedan!