5 bästa appar för Android-meddelanden 2020

Aktien Android-meddelanden app på många smartphones är bara inte i nivå ibland. Med Samsung-telefoner kommer ofta meddelanden app att fel och sätter dig i en kontinuerlig loop av fel, inte kan ta emot eller läsa dina textmeddelanden. LG har också haft det här problemet tidigare, och vissa telefoner har helt enkelt inte ett kvalitetsmeddelandemeddelande. Lyckligtvis, och inte många är medvetna om detta, men det finns tredjepartsapplikationer gratis som har mindre problem, och ofta ser till och med bättre ut - designmässigt - än vad en tillverkare säger ut. Du kan få dessa gratis från Google Play Store - det finns otaliga alternativ tillgängliga. Så vad väljer du? Här är våra bästa favoriter.

Google Allo

Google Allo lanserade förra året till stor spänning, liksom till stor besvikelse. Google kallade den som sin nya meddelanden-app, men den var ingenstans nära redo för prime time. Ett år senare har Google Allo genomgått massor av förbättringar. Det har fortfarande inte SMS, men du kan fortfarande SMS Android-användare via Android Messaging, med meddelanden som dirigeras via Googles servrar.

Sammantaget är det faktiskt en riktigt bra meddelanden-app, med alla typer av klistermärken och funktioner för att bättre kommunicera med dina vänner. Det har faktiskt lite trevlig synergi med Google Assistant, så att du enkelt kan leta efter restauranger eller evenemang att umgås med dina vänner i dina Allo-konversationer.

Telegram

Telegram är en annan Android Messaging-applikation som har funnits länge. Appen fakturerar sig själva som en av de snabbaste meddelandeapparna i Play Store just nu. Den är designad som en enkel och lätt applikation, och kommer tillbaka till hjärtat av textmeddelanden - interagerar med vänner och familj. Det finns några kraftfulla funktioner i Telegram som tar dina meddelanden till nästa nivå, som stöd för GIF, klistermärken och fotoredigering. Det finns till och med fildelning och en-till-ende-kryptering för säker textmeddelanden.

WhatsApp

Om du har Android under någon tid alls, finns det ingen tvekan om att du har hört talas om WhatsApp tidigare, Android-meddelanden-appen som Facebook nyligen köpte. WhatsApp är vansinnigt populärt, med nedladdningar som når över en miljard på Google Play Store ensam. Det är en gratis meddelanden-app, med stöd för SMS (den kan ersätta din aktuella SMS-app), samtal, röstmeddelanden, skicka foto och video fram och tillbaka, etc. Samtal är gratis. och det finns till och med stöd för gruppmeddelanden som fungerar riktigt bra. En snygg sak med WhatsApp är att WhatsApp förutom att samtal är kostnadsfritt inte tar betalt för internationella samtal heller, så att du kan hålla kontakten med dina vänner utomlands, medan du kommer att debiteras på din telefonräkning för ditt lager SMS-app.

Signal

Om du vill ha säkerhet från dina textmeddelanden kanske du vill titta på Signal. Med hjälp av krypteringssupport till slut kan du vara säker på att du får den största integriteten från Signal. Förutom sina överlägsna säkerhetsfunktioner stöder Signal även alla vanliga Android-meddelandefunktioner - videochatt, röstsamtal, gruppmeddelanden och mer. Huvudattraktionen till denna meddelanden-app är säkerligen säkerhetsfunktionerna, men Signal stöder också en riktigt fin materialdesign också.

GroupMe

GroupMe är en Android-meddelandeapp som ägs av Microsoft. Som namnet antyder grupperar GroupMe meddelanden, och det gör dem riktigt bra. Om du inte vill gruppera meddelanden är det också bra: GroupMe gör en på en meddelanden riktigt bra också. På typiskt Microsoft-sätt har GroupMe några produktivitetsfunktioner i det, till exempel en kalender. Du kan också hitta alla dina vanliga meddelandefunktioner där - GIF-stöd, extra emojis, meme-support och så mycket mer.

Dom

Det finns massor av Android-meddelandenappar av hög kvalitet som finns i Google Play Store. Här berörde vi bara några av de bästa, men det finns otaliga andra värda att nämna, till exempel Facebook Messenger, Kik, Line och så många fler. Om du letar efter bara en för att ta en snurr, rekommenderar vi att du går med WhatsApp. WhatsApp har massor av textmeddelandefunktioner tillgängliga, och till och med kan du hålla kontakten med vänner utomlands utan kostnad. Men om du letar efter mer säkerhet från dina textmeddelanden kan du inte gå fel med Signal.