5 bästa 3D-skrivare för att skapa ditt eget telefonfall

Borta är de dagar då 3D-skrivare brukade vara oöverkomligt dyra för personligt bruk. Under 2017 är 3D-utskrift vettigt även om du bara vill skapa ditt eget telefonfodral. Naturligtvis vet vi att din nya 3D-skrivare kommer att få mycket mer användning eftersom det finns en hel grupp entusiaster precis som du, som skapar och delar detaljerade 3D-modeller för andra att ladda ner, modifiera och skriva ut. Allt du behöver är en pålitlig 3D-skrivare, precis som de som finns på listan.

3D-skrivare för telefonfall

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

LulzBotLulzBot Mini2887, 5

Qidi TechnologyQIDI TECH X-One2298

MonopriceMonopris Välj Mini189, 99

SKAPAREFlashForge Creator ProKontrollera pris

MakerBotMakerBot Replicator Mini +Kontrollera pris

Monoprice är världens bästsäljande 3D-skrivarmärke och Monoprice Select Mini är deras budgetskrivare för hemmabrukare. Till skillnad från många andra 3D-skrivare, är Monoprice Select Mini helt monterad och fabrikskalibrerad, vilket gör den verkligen plug-and-play. För att använda skrivaren kopierar du bara en 3D-modell till det medföljande microSD-kortet, laddar lite glödtråd och börjar skriva ut.

Monoprice Select Mini stöder alla vanliga filamenttyper, inklusive ABS och PLA, ledande PLA, trä- och metallkompositer och upplösbara PVA. Skrivaren är så kompakt att du inte behöver omarrangera ditt rum bara för att göra plats för det, och det är kompatibelt med både Windows och macOS.

Creator Pro 3D-skrivaren från FlashForge är öppen källkod, så det är möjligt att kontinuerligt uppgradera den för att hålla jämna steg med Maker Community. FlashForge har konstruerat en avancerad dubbel extruder som kan skriva ut ABS, PLA, nylon, upplösbart glödtråd och till och med kompositmaterial som trä och metall. Creator Pro-skrivaren är byggd på en plattform med en 3-punkts nivelleringsmekanism för stabil vertikal rörelse och minimal vridning även vid utskrift vid mycket höga temperaturer.

Creator Pro's tryckbädd är så stor att den kan passa tre dryckesburkar med 12 ounce med gott om utrymme överst. Skrivaren är gjord för att hålla, och dess pulverlackerade stålram är tillräckligt hållbar för att motstå tung daglig användning.

Precis som Monoprice Select Mini, var LulzBot Mini byggd för att fungera ut ur lådan, så att nybörjare för 3D-utskrift kan dyka först i denna spännande hobby utan att behöva oroa sig för montering eller konfiguration. LulzBot Mini accepterar en hel rad filament eftersom skrivaren kan värma upp till temperaturer som krävs för industrikvalitet.

LulzBot Mini gör det otroligt enkelt att skriva ut 3D-modeller från alla program för 3D-utskrifter med så nybörjarvänliga funktioner som automatisk sängnivå, automatisk munstycksrengöring och en låg underhålls PEI-tryckyta. Du kan skriva ut modeller upp till 6 x 6 x x 6, 2 tum (152 mm x 152 mm x 158 mm) stora så fina som 50 mikron och så grova som 500 mikron.

MakerBot Replicator Mini + har konstruerats för pålitlig, snabb utskrift med upp till 10 procent snabbare hastigheter än föregångaren och med 28 procent mer utskriftsvolym. MakerBot har testat denna skrivare noggrant i 380 000 timmar över flera anläggningar, vilket säkerställer att den är mer än redo även för de mest krävande 3D-tryckentusiaster. Skrivaren levereras med Smart Extruder +, en inbyggd kamera och både trådbunden och trådlös anslutning för maximal mångsidighet.

Eftersom MakerBot Replicator Mini + är molnaktiverat och stöder automatisk arrangemang av Native CAD-filer under utskriftsförberedelser, tar det inte mer än några få klick för att skriva ut vilket telefonsamtal du vill, och att skriva ut andra objekt är lika enkelt.

Baserat på MakerBot Replicator 2X delar QIDI TECH X-One2 också många likheter med FlashForge Creator Pro, och erbjuder tillförlitlig utskrift till ett överkomligt pris. QIDI TECH X-One2 fartyg är helt monterade och redo att användas. I rutan ingår en rulle med PLA-filament, en reservdel och en SD-kort. Byggarens volym är 5, 5 x 5, 5 x 5, 5 tum (140 mm x 140 mm x 140 mm).

QIDI TECH X-One2 styrs med en 3, 5-tums pekskärm på skrivarens framsida, och byggplattformen kan värmas upp till 110 grader Celsius, så att du kan använda alla vanliga glödtrådar och flera mer avancerade material. Tillverkaren erbjuder 6-månadersgaranti på skrivaren och ger omedelbar kundsupport och reservdelar.

3D-skrivare för telefonfall

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

LulzBotLulzBot Mini2887, 5

Qidi TechnologyQIDI TECH X-One2298

MonopriceMonopris Välj Mini189, 99

SKAPAREFlashForge Creator ProKontrollera pris

MakerBotMakerBot Replicator Mini +Kontrollera pris