4 bästa Android HDMI-adapter 2020

Det fanns en tid under de första dagarna av Android då smartphones kom med en mini HDMI-port för att enkelt kunna visa din Android-enhetens skärm på en extern skärm eller TV. Det tog inte lång tid innan tillverkarna började ta bort det, ersätta det för att ge plats för mer bearbetningskraft, större SoC: er eller olika funktioner helt. Det gör att Android-användare blir besvikna över att det inte är så lätt att visa din Android-skärm på en bildskärm i full storlek nu. Det är dock fortfarande möjligt, men med en HDMI-adapter. Anslut helt enkelt adaptern till telefonens micro USB- eller USB C-port och HDMI-änden i skärmens ingångsport på skärmen. När du är ansluten bör du kunna se smarttelefonens display på den stora skärmen!

Android HDMI-adapter

bildvarumärkeproduktpriserna

Analogix SemiconductorAnalogix Semiconductor SP6001 SlimPort Micro-USB till 4K HDMI-adapter29, 99

ZikoHDMI-adapter för iPhone / Android, ZIKO 2m / 6.5ft belysning till HDMI-adapter Micro USB till HDMI mobiltelefon Skärm till TV / projektor / skärmadapterkabel 1080p High Definition18, 99

AmazonBasicsAmazonBasics höghastighets Micro HDMI-kabel med RedMere7, 99

RayCueRayCue Micro USB to HDMI Adapter, MHL Micro USB Male to 1080p HDMI Female Adapter kabel0, 00

Tyvärr finns det mycket skräp på marknaden. Vissa tillverkare försöker tvinga dig att köpa adaptrar och kablar som bara inte fungerar. Genom att följa denna lista ser du bara de bästa HDMI-adaptrarna för Android, garanterat att fungera och ge dig en fantastisk upplevelse.

Här är våra bästa val.

ZIKO Adapter för Android

Först upp på vår lista är ZIKO Adapter för Android. ZIKO-adaptern fungerar utan extra programvara eller finagling. Anslut den till din Android-enhet och anslut den sedan till en skärm eller TV som stöds, så kan du njuta av telefonens innehåll på den stora skärmen. Det är värt att notera att den här adaptern säger att det bara finns vissa appar som stöds - det fungerar till exempel felfritt med appar som Facebook, WhatsApp, Twitter och Google Play Movies, men det kanske inte fungerar med John Doe: s jaktspårningsapplikation. Du måste också se till att du använder en TV som stöds, och eftersom ZIKO inte innehåller en lista över TV-apparater som stöds kan det vara lite hit eller miss, även om det är lätt att återvända via Amazon - väldigt lite krångel involverat . En av de snygga sakerna är att den levereras med en Lightning-adapter, vilket innebär att du också kan visa din iPhone eller iPad-skärm på en större bildskärm eller TV.

RayCue HDMI Plug and Play-adapter

Micro USB till HDMI Plug and Play Adapter är en av de bästa Android HDMI-adaptrar som du kan köpa på den här listan - med det finns det inga drivrutiner eller speciell programvara som behövs. Det fungerar precis som du kan förvänta dig att det skulle baseras på namnet - anslut mikro-USB-änden till din smartphone eller surfplatta, och ta sedan en HDMI-kabel, anslut den till konverteringslådan och sedan skärmen eller TV: n du väljer. Det enda kravet för att använda denna adapter är att smarttelefonen du använder har inbyggd MHL-teknik. De flesta smartphones gör det i dag, men det är bra att dubbelkontrollera - du kan kontrollera med säkerhet genom att ansluta ditt modellnummer till Google och titta på specifikationerna på GSM Arena eller en liknande telefondatabas.

Analogix Semiconductor 4K HDMI-adapter

Du kanske också vill överväga Analogix Semiconduxtor 4k HDMI SlimPort-adapter. Den här adaptern ansluts till telefonens mikro-USB-port, och sedan använder du en adapter för att ansluta till konverteringsrutan och sedan din ingång, som kan vara en bildskärm, TV eller någon annan enhet. Den levereras inte med en HDMI-kabel, så du måste ange det på egen hand. Som sagt fungerar Analogix 4K HDMI-adapter bara med telefoner som stöder SlimPort. Så se till att beskriva produktbeskrivningen på länken nedan för att se till att din enhet är ett av de alternativ som stöds.

Micro HDMI till HDMI-kabel

Om du är en av få människor som har tur att fortfarande ha en mikro HDMI-port på din smartphone, är det superlätt att ansluta din smartphone till en bildskärm eller TV: allt du bokstavligen behöver är en mikro HDMI till HDMI-kabel. Nu måste du vara försiktig med vilka kablar du köper - företag försöker göra dem riktigt billiga genom att skissa ut material och inte följa HDMI-standarder, vilket innebär att du kan sluta med ett felaktigt slöseri med pengar i din brevlåda. Med det i åtanke kan du vara säker på att Amazons mikro HDMI till HDMI-kabel kommer att vara mer än tillförlitlig. Det är en 10-fots kabel, så du borde kunna nå den nästan var som helst. Du kan till och med välja att få den hela vägen upp till 15 fot, eller mindre, om du väljer det.

Dom

Som du kan se, med en adapter är det ganska enkelt att få din Android-telefons skärm på en större skärm. Någon av dessa adaptrar hjälper dig att göra det, se bara till att din telefon är en modell som stöds!

Android HDMI-adapter

bildvarumärkeproduktpriserna

Analogix SemiconductorAnalogix Semiconductor SP6001 SlimPort Micro-USB till 4K HDMI-adapter29, 99

ZikoHDMI-adapter för iPhone / Android, ZIKO 2m / 6.5ft belysning till HDMI-adapter Micro USB till HDMI mobiltelefon Skärm till TV / projektor / skärmadapterkabel 1080p High Definition18, 99

AmazonBasicsAmazonBasics höghastighets Micro HDMI-kabel med RedMere7, 99

RayCueRayCue Micro USB to HDMI Adapter, MHL Micro USB Male to 1080p HDMI Female Adapter kabel0, 00