10 bästa lösningar för skydd mot nätfiske

Här kan du förstå behovet av lösningar för att förhindra nätfiske. Granska, jämför och välj bland listan över de bästa lösningarna för skydd mot nätfiske:

Med nätfiske avses cyberaktivitet där angriparen kontaktar personer för att få känslig information för att få tillgång till konton, stjäla data och identiteter och ladda ner skadlig kod till användarens dator via e-post, webbläsare, telefon eller sociala medier.

För att förhindra denna typ av verksamhet har vi olika lösningar för skydd mot nätfiske eller några verktyg mot nätfiske med öppen källkod.

Dessa lösningar hjälper användarna att blockera både phishingleveranserna (e-post, text) och phishinginnehållet (webbplats, skadlig kod) och bidrar till att öka användarnas medvetenhet.

Säkerhetslösningar för skydd mot nätfiske - granskning

Behovet av lösningar för att förebygga nätfiske:

 • Växande angreppsyta: Användarna kommunicerar via otaliga applikationer och medier och utsätts för allt fler phishing-attacker.
 • Smidighet i affärsverksamheten: Genom att säkra användarnas interaktioner kan de anställda få frihet och ökad produktivitet.
 • Risk för webbläsaranvändning: Det finns många risker på webben som måste förebyggas, t.ex. skadliga omdirigeringar, osäkra insticksprogram, DNS-attacker, osäker användning av säkra lösenord och så vidare.
 • Arbeta från icke hanterade enheter: Den är till hjälp när det gäller att hantera och ge säkerhet åt icke hanterade enheter. På grund av den digitala omvandlingen och distansarbete arbetar vi numera hela dagen från webbläsaren, ofta från icke hanterade enheter.

Olika typer av lösningar för att förhindra nätfiske:

 1. Webbläsarbaserade lösningar: Skannar alla webbsidor mot angreppstekniker. Den här lösningen är inriktad på att eliminera phishing-nyttoladdningar (stöld av autentiseringsuppgifter, nedladdning av skadlig kod etc.).
 2. E-postbaserade lösningar: Skannar varje e-postmeddelande och letar efter misstänkta tecken. Den här lösningstypen skyddar endast e-postmeddelanden och är inriktad på phishingleveranser.
 3. API-baserade lösningar: Kontrollerar webbadresser, meddelanden och filer med hjälp av en sandlåda i molnet som aktiveras via API. Den här lösningstypen fungerar på många samarbetsverktyg men är relativt responsiv och inte proaktiv.

Fördelar med anti-fishing-lösningar:

 1. Identifiering av risker: En lösning för förebyggande av nätfiske identifierar risker som är förknippade med e-post, webb eller text och som kan skada användarnas känsliga information. Den identifierar nätfiske med hjälp av en vanlig taktik, nämligen att e-postmeddelandet har en misstänkt ton med ökad brådska.
 2. Minska cyberrisken: Den hjälper till att minska cyberrisker genom att utbilda och vidta förebyggande åtgärder i förväg. Några av cyberriskerna är Business Email Compromise (BEC), interna och leverantörsrelaterade personifieringar, attacker i leveranskedjan, kontoövertagande (ATO) och andra ekonomiska bedrägerier som är särskilt riktade mot din organisation.
 3. Skadekontroll: Den blockerar stöld av autentiseringsuppgifter eller nedladdning av skadlig kod från nätfiskewebbplatser.
 4. Säkerhet med nollförtroende: Misstänk att alla användarinteraktioner är skadligt beteende.
 5. Skapa operativ effektivitet: Det påskyndar affärstillväxten, förbättrar slutanvändarens upplevelse och ger i slutändan effektivare verksamhet.

I den här artikeln tar vi upp vad phishing är och vad lösningar för att förhindra phishing innebär, samt deras behov, fördelar, arbete, marknadstrender, expertråd och några vanliga frågor.

En lista över de bästa lösningarna för förebyggande av nätfiske ges med en detaljerad granskning av varje lösning och en jämförelse görs mellan de bästa lösningarna. I slutet diskuteras slutsatsen och granskningsprocessen.

Expertråd: För att välja den bästa lösningen för skydd mot nätfiske som passar din organisation måste du ta hänsyn till två saker: dess prisplaner och funktioner. Olika lösningar har olika prisplaner. Några vanliga funktioner som du bör kontrollera är: blockering av misstänkta länkar, granulär synlighet, identifiering, förebyggande och åtgärdande av attacker osv.

Ofta ställda frågor

F #1) Vilka är de bästa lösningarna för skydd mot nätfiske?

Svar: De bästa lösningarna är:

 1. LayerX
 2. Onormal säkerhet
 3. SlashNext
 4. Uppfattningspunkt
 5. IronScales

F #2) Vad är den tekniska lösningen för phishing-attacker?

Svar: Det finns många lösningar och olika sätt att undvika nätfiske, bland annat:

 • Fånga upp phishingleveranserna - e-post, sms etc. - baserat på känslor, kommunikationsmönster och bilagor.
 • Skydd i rätt tid mot skadliga länkar och nyttolaster.
 • Uppdaterad webbsäkerhet för att upptäcka misstänkta webbadresser.
 • Övervaka alla meddelandeplattformar förutom e-post.
 • Håll ett öga på ditt konto och byt lösenord oftare.

F #3) Hur kan man öka motståndskraften mot phishing-attacker?

Svar: De två metoderna:

 • Använd uppdaterad programvara för skydd av slutpunkter som har hög prestanda mot skadlig kod och skadlig kod.
 • Använd flerfaktorsautentisering för att logga in på dina konton, t.ex. fingeravtrycksscanning, pinkod, säkerhetsfråga, lösenkod osv.

F #4) Vilka är de vanligaste röda flaggorna i phishing-e-post?

Svar: De vanligaste röda flaggorna för nätfiske är:

 • Trycket på att reagera snabbt.
 • Förfrågningar om känslig information.
 • Vinna från tävlingar som du aldrig har anmält dig till.
 • Oväntade e-postmeddelanden.
 • Länkar som inte leder till officiella webbplatser.
 • Misstänkta bilagor.

F #5) Vad händer om jag klickar på en phishing-länk?

Svar: Om du klickar på en phishing-länk kan du få virus, spionprogram eller utpressningstrojaner på din enhet bakom kulisserna utan att en vanlig användare vet om det. Användaren kan också drabbas av dataförlust och driftstopp.

Lista över de bästa lösningarna för skydd mot nätfiske

Populära och topprankade säkerhetslösningar för skydd mot nätfiske:

 1. LayerX (webbläsarbaserad) (rekommenderas)
 2. ManageEngine DLP Plus
 3. SlashNext (API-baserad)
 4. Perception Point (API-baserad)
 5. Talon (webbläsarbaserad)
 6. Island (webbläsarbaserad)
 7. Ironscales (e-postbaserad)
 8. Avanan (API-baserad)
 9. Onormalt (e-postbaserat)
 10. Proofpoint (e-postbaserad)
 11. Mimecast (e-postbaserad)

Jämförelse av de bästa lösningarna mot nätfiske

Programvara Bäst för Typ av stöd Prissättning Betyg
LayerX Ger holistisk webbläsarsäkerhet med skydd mot nätfiske i webbläsaren. Webbläsarbaserad Kontakta oss för prisuppgifter. 5/5
ManageEngine DLP Plus Genomföra säkerhetsprinciper på en detaljerad nivå. -- Kontakta oss för en offert, gratis utgåva finns tillgänglig 4.5/5
Onormal säkerhet Fånga avancerade e-postbaserade nätfiskeattacker E-postbaserad Börjar med 3 dollar per användare och månad 4.6/5
SlashNext Blockering av nätfiske i stor skala och med hög hastighet. API-baserad Börjar med 0,13 dollar per samtal per år. 4.7/5
Uppfattningspunkt Helhetsbaserat hotförebyggande med bästa möjliga täckning av angreppsvektorer. API-baserad Börjar med 7 dollar per användare och månad. 4.6/5
Ironscales Säkerheten mot nätfiske via e-post E-postbaserad 6 dollar per användare och månad 4.3/5

Detaljerade recensioner:

#1) LayerX (rekommenderas)

Bäst för ger holistisk webbläsarsäkerhet med skydd mot nätfiske i webbläsaren.

LayerX är en säkerhetslösning för webbläsaren som förhindrar webbaserade hot och risker vid surfning.

Plattformen övervakar webbläsarsessioner i applikationslagret och får direkt insyn i alla webbläsarhändelser efter dekrypteringen, vilket gör det möjligt att analysera och genomföra skyddsåtgärder i realtid utan fördröjning eller påverkan på användarupplevelsen.

LayerX kan smidigt modifiera den återgivna webbsidan så att den går längre än till grov blockering och ger granulära åtgärder som neutraliserar de skadliga aspekterna av webbsidan i stället för att blockera åtkomsten till den helt och hållet.

Detta är av avgörande betydelse när angriparna genomför sina attacker på en i huvudsak legitim sida, t.ex. när de går igenom DOM-strukturen på en sida i en bankapplikation. LayerX ger högsta möjliga säkerhetsnivå utan att försämra användarens surfupplevelse.

Funktioner:

 • Skannar och blockerar webbsidor efter att ha identifierat skadligt eller nätfiskeinnehåll på webbplatser.
 • Analys i realtid av varje webbsida i webbläsaren.
 • Förbättrar e-postsäkerheten genom att övervaka och använda policyer för användarens webbinteraktioner.
 • Övervakar användarnas sessioner genom högupplöst synlighet.
 • Begränsar interaktionen på enheter som inte är betrodda (det kan vara en icke hanterad enhet eller en misstänkt enhet).

Fördelar:

 • Den bästa lösningen för skydd mot nätfiske mot målinriktade nätfiskewebbplatser.
 • Granulär synlighet.
 • Friktionsfri användning.
 • ZTNA är tillgänglig.

Cons:

 • Ingen e-posttäckning.

Domslut: LayerX är bra på att integrera med andra webbläsare och säkerhetsplattformar, BYOD-relaterad säkerhet och anställdas integritet med minimal påverkan på användaren. Det rekommenderas för granulär synlighet av webbläsarhändelser, högprecisionsriskdetektering och säker webbläsaråtkomst.

Prissättning: Kontakta oss för prisuppgifter

#2) ManageEngine DLP Plus

Bäst för Genomföra säkerhetsprinciper på en detaljerad nivå.

ManageEngine DLP Plus är en programvara som är utformad för att minska risken för dataläckage. Så du kan slå vad om att programvaran är utmärkt för att skydda känsliga data mot hot som phishing-attacker. Du kan använda verktyget för att enkelt konfigurera och distribuera säkerhetspolicyer som kontrollerar åtkomst och överföring av data.

Programvaran är också bra på att hitta data. Programvaran kan automatisera processen för innehållsinspektion för att hitta platsen för både strukturerade och ostrukturerade data. Du kan också använda DLP Plus olika mallar för att klassificera och kategorisera känsliga data.

Funktioner:

 • Skydd för uppladdning i molnet
 • Klassificering av uppgifter
 • Avancerad datainsamling
 • Omedelbara varningar och rapportering

Fördelar:

 • Snabb uppställning
 • Gratis utgåva finns tillgänglig
 • Centraliserad hantering

Cons:

 • Bättre dokumentation behövs

Domslut: ManageEngine DLP Plus utmärker sig genom sin förmåga att upptäcka och klassificera både strukturerade och ostrukturerade känsliga data. Det är snabbt och enkelt att installera. Dessutom har du inga problem med att definiera regelbaserade protokoll för att kontrollera åtkomst och överföring av data.

Pris: Det finns en gratis och en betald version. Kontakta oss för att begära en offert för den betalda professionella planen.

#3) SlashNext

Bäst för blockera nätfiske i stor skala och med hög hastighet.

SlashNext är en lösning för skydd mot nätfiske som ökar avkastningen på investeringen med 99,9 % upptäckt och 2 gånger mer blockering. Den kan installeras på några minuter med enhetlig säkerhetsanalys och sökning i realtid.

Den innehåller lösningar för e-post och säkerhet på slutpunkter med varumärkesskydd, incidenthantering och skydd mot nätfiske i Gmail. Den erbjuder skydd för flera kanaler med riskbedömningar för flera kanaler. Den tillhandahåller API:er för skydd mot nätfiske i realtid.

Funktioner:

 • Säkra e-postportar tillhandahålls och undviker cyberhot.
 • Förhindra stöld av autentiseringsuppgifter, spear phishing, kompromissande av betrodda tjänster osv.
 • Skyddar varumärken och rykte med kraftfulla AI API:er för maskininlärning mot phishinghot.
 • Hög volym hotinformation finns tillgänglig för att blockera phishing-hot.
 • RTP-forensiska API:er tillhandahålls för att återställa webbplatser eller ta bort hotkällor.
 • Upptäcker hot i stor skala på millisekunder genom dynamisk live-screening.

Fördelar:

 • Maximal synlighet och kontroll.
 • Förberedda spelböcker.
 • Upptäckt av AI utan arbetstid.

Cons:

 • Förbättringar av användargränssnittet föreslås.

Domslut: SlashNext har fått förtroende av flera kända varumärken som Microsoft, StockX, Centrify, Splunk Phantom och många fler. SlashNext har tilldelats CISCO Choice Award 2022 inom e-postsäkerhet.

Prissättning:

 • Prissättningsplanerna är indelade i följande kategorier:
  • E-post: 45 dollar per inkorg per år för 25-499 användare.
  • Webbläsare: 25 dollar per enhet per år för 25-999 användare.
  • Mobil: 25 dollar per enhet och år för 25-999 användare.
  • API- Mellan 0 och 0,13 dollar per samtal per år.
  • Komplett: 80 dollar per användare och år för 25-999 användare.
 • En gratis provperiod och en demo är tillgängliga.

Webbplats: SlashNext

#4) Talon

Bäst för minska cyberrisken och förbättra slutanvändarens upplevelse.

Talon är en säkerhetslösning för webbläsare som säkrar enheter oavsett plats, enhet eller operativsystem. Den hjälper till att minska cyberrisker genom att förhindra dataförluster eller skadlig kod genom att ge djup insyn och kontroll över interna aktiviteter.

Den omfattar säker åtkomst för trettio parter, säker BYOD för anställda, säker surfning och funktioner för nollförtroende. Den kan integreras med andra program och identitetsleverantörer. En omfattande tjänst för att förhindra dataförluster tillhandahålls också.

Funktioner:

 • Integrerar med andra identitetsleverantörer.
 • Förebygger cyberrisker genom att tillhandahålla tjänster för att förhindra dataförluster.
 • Krypterar filer för att skydda dem på slutpunkter eller för att överföras externt.
 • Begränsar skärmdumpar och tillhandahåller tjänster för klippbord och utskrift.
 • Säker surfa genom att blockera nätfiskewebbplatser med URL-filtrering.
 • Autentiserar användaråtkomst genom Zero Trust-funktionen.

Fördelar:

 • Chromium-baserad webbläsare.
 • ZTNA är tillgänglig.
 • Öka tillväxten i verksamheten.

Cons:

 • Långsamt skapande av politik.

Domslut: Gartner har tilldelat den Cool Vendor 2022, den har erkänts i Cyber Security Breakthrough Awards, den har vunnit RSAC Innovation sandbox 2022 m.m. Den är bra för att blockera nätfiskewebbplatser och förbättra e-postsäkerheten.

Prissättning: Kontakta oss för prisuppgifter.

Webbplats: Talon

#5) Ö

Bäst för produktivitet, synlighet och styrning.

Island är en säkerhetslösning för webbläsaren för företag som ger en säker webbläsare med full insyn och kontroll över den. Den gör det möjligt för oss att säkert samarbeta med tredjepartsentreprenörer. Den möjliggör BYOD med säkerhet för en data.

Den gör det möjligt att anpassa webbläsaren internt efter företagets specifika arbetsflöden. Den gör organisationen smartare, enklare och ur vägen. ZTNA-modellen ger en enkel och effektiv nolltillitsupplevelse.

Funktioner:

 • Förhindra nätfiskewebbplatser och skadlig verksamhet.
 • Integreras med anti-malware och isoleringsteknik för att förhindra dataförluster.
 • Skyddar mot attacker med utpressningstrojaner genom att eliminera onödiga avslöjanden om regelverk.
 • Ger synlighet för webbläsaraktiviteter på ett enda ställe.
 • Kontrollerar allt i webbläsaren, t.ex. skärmdumpar, tilläggsbehörigheter, nätverksmärkning och så vidare.
 • Gör det möjligt att anpassa webbläsaren efter varumärkets specifika behov.

Fördelar:

 • Anpassningsbar webbläsare.
 • Fullständig insyn i användarnas aktiviteter.
 • Kontrollerar användarinteraktion.

Cons:

 • Priset är inte offentliggjort.

Domslut: Island Security är bra på att förse företags webbläsare med effektiva funktioner, t.ex. att synliggöra användarnas aktiviteter på webben, kontrollera användarnas interaktion, förhindra nätfiskewebbplatser osv.

Prissättning: Kontakta oss för prisuppgifter.

Webbplats: Ön

#6) Perception Point

Bäst för holistisk hotförebyggande med en topptäckning av angreppsvektorer.

Perception Point är en blixtsnabb API-baserad programvara för phishing-säkerhet med holistisk hotprevention som kan förhindra skadliga filer, webbadresser och sociala tekniker i alla kanaler, oavsett om det gäller e-post, webbläsare, molnlagring, CRM osv.

Det gör det möjligt att lägga till nya kanaler med ett enda klick och kan ses från en enda instrumentpanel. Det hjälper till att eliminera falska negativa och minska falska positiva resultat med en helt hanterad Incident Response-tjänst.

Funktioner:

 • Säkerställer alla typer av hotskydd som APT, nätfiske, utpressning, skadlig kod etc.
 • Ger skydd mot hot i alla kanaler, inklusive e-post, webbläsare, molnlagring osv.
 • En incidenthanteringstjänst tillhandahålls.
 • Ger fullständigt e-postskydd utan begränsningar, kostnader eller åtaganden, tillsammans med verktyg för analys av nätfiske.
 • Skyddar organisationen från hot som kommer via e-post eller andra relaterade kanaler.
 • Optimerar prestandan, eliminerar falska negativa resultat och minskar antalet falska positiva resultat.
 • Säkerställer att du ligger ett steg före angriparna.

Fördelar:

 • Gratis e-postsäkerhet.
 • Helhetsbaserat förebyggande av hot.
 • En intuitiv instrumentpanel.

Cons:

 • Förbättringar av rapportloggarna föreslås.

Domslut: Perception Point är betrodd av många populära varumärken som Linde, Cloudinary, Acronis, Florida IT Pros, Team Honda och många fler och har tilldelats den främsta e-postsäkerhetslösningen i SE Labs senaste Email Security Review.

Prissättning:

 • Kontakta oss för prisuppgifter.
 • E-postsäkerhet - Från 7 dollar per användare och månad.

Webbplats: Uppfattningspunkt

#7) IronScales

Bäst för Automatisk upptäckt och åtgärdande av avancerade hot som BEC, identifieringsuppgifter, övertagande av konton osv.

IronScales är en API-baserad, lättanvänd plattform mot nätfiske med snabb driftsättning och en smart instrumentpanel som visar incidenter som kräver snabba åtgärder på prioriteringsnivå.

Ett mänskligt + maskinellt tillvägagångssätt hanterar effektivt nästan alla attacker. Den innehåller lösningar för skydd mot utpressningstrojaner, skydd mot stöld av autentiseringsuppgifter, BEC-skydd, simuleringstestning av nätfiske och mycket mer. Den är bäst för små och medelstora företag och företag på företagsnivå.

Funktioner:

 • Moderna och varierande phishingutbildningar och tester tillhandahålls för att hantera nya hot.
 • Utbildningen omfattar verkliga attacker som utpressningstrojaner.
 • Automatiserad incidentrespons gör det möjligt att åtgärda hot i stor skala på några sekunder.
 • Kan integreras med e-postplattformar som Google Workspace, Microsoft Office 365 med flera.
 • Inspektera automatiskt länkar och bilagor med hjälp av gemensamma hotinformation.
 • Ta bort skadliga webbadresser i realtid.

Fördelar:

 • Lätt att använda.
 • Snabb utplacering.
 • Smart instrumentpanel.

Cons:

 • Rapportering av funktioner som behöver förbättras.

Domslut: IRONSCALES tilldelades Globe Award for Cyber Security Global Excellence 2022, Global Infosec Awards för Cyber Defence Magazine 2021, bästa leverantör av e-postsäkerhet av Expert Insights 2021 och bästa skydd mot nätfiske 2021 av Expert Insights.

Prissättning:

 • Prissättningsplanerna är:
  • Starter: Gratis
  • E-postskydd: 6 dollar per brevlåda och månad
  • Fullständigt skydd: 8,33 dollar per brevlåda och månad.
 • Det finns en 14-dagars gratis provperiod och en demo.

Webbplats: IronScales

#8) Avanan

Bäst för säkerhet för e-post och samarbete i molnet.

Avanan är en API-baserad säkerhetsplattform för e-post och samarbete i molnet som använder AI-baserad teknik för att skydda användarens inkorg. Avanan har rankats som nummer 1 av G2 för säkerhetslösningar för e-post i molnet och har fått förtroende av över 5 000 kunder.

Företaget är först bland sina konkurrenter med att använda API, maskininlärning och AI för molnsäkerhet och erbjuder lösningar för bekämpning av nätfiske, skadlig kod och utpressningstrojaner, skydd mot kontoövertagande, DLP och efterlevnad och så vidare.

Funktioner:

 • Den innehåller en enkel 5 minuters installation.
 • Hela sviten kan övervakas med fullständig synlighet.
 • Den ger ett komplett skydd med 99,2 % chans att minska antalet nätfiskeattacker, utpressningstrojaner, kontoövertaganden med mera.
 • Har en högre fångstfrekvens på 99,2 %.
 • Den skyddar inte bara e-post utan även molnprogram.
 • Genererar automatiska varningar för att ge information om potentiella attacker.
 • Kundsupport på tu man hand erbjuds.

Fördelar:

 • Inline-skydd.
 • Enkel installation.
 • Bra kundsupport.

Cons:

 • Mobilapplikation.

Domslut: Avanan har fått förtroende av mer än 5 000 kunder och har rankats som nummer 1 inom e-postsäkerhetslösningar av Gartner Peer Insights och G2. Avanan är bra på anti-phishing och incidentrespons som en tjänst.

Prissättning:

 • En gratis provperiod med en demo är tillgänglig.
 • Prissättningsplanerna är:
  • SMB under 500 - Mellan 3,60 och 8,50 dollar per användare och månad
  • Företag över 500 - Kontakta oss för pris.
  • Edu/Gov - Kontakta oss för prisuppgifter.

Webbplats: Avanan

#9) Onormalt

Bäst för skydda mot hela spektrumet av attacker.

Abnormal är en plattform för e-postsäkerhet i molnet eller en app mot nätfiske som hjälper till att minska antalet falska positiva resultat genom att utnyttja API-baserade integrationer och en datavetenskaplig metod för att förhindra cyberattacker. Den hjälper till att ersätta användarens SEG, förbättra detektionseffektiviteten, förenkla arkitekturen för e-postsäkerhet och effektivisera SOC-verksamheten.

Den täcker olika cyberattacker, inklusive phishing med autentiseringsuppgifter, skadlig kod, utpressningstrojaner, fakturabedrägeri och betalningsbedrägeri, kompromiss av e-post och försörjningskedja etc.

Funktioner:

 • Upptäcker phishing-attacker genom att skicka e-postmeddelanden till traditionell information om hot och rykte.
 • Stoppa bedrägerier som redan har gått in i säkra e-postportaler.
 • Autentiserad avsändarinformation genom åtgärder som att ange lösenordet på nytt.
 • Bestämmer e-postmeddelandets misstänksamma ton och hur brådskande det är att agera.
 • Inspekterar länkar eller webbadresser för att avgöra om de är skadliga eller äkta.
 • Automatiskt åtgärda liknande e-postbaserade attacker.

Fördelar:

 • Minska antalet falska positiva resultat.
 • Utnyttja API-baserade integrationer.
 • Granulär inspektion av e-postinnehåll.

Cons:

 • Begränsade sökfunktioner.
 • Förbättringar av instrumentpanelen föreslås.

Domslut: Globala företag som XEROX, Urban Outfitters, Groupon, Royal Caribbean och så vidare har litat på Abnormal, som är bra på att stoppa phishing-attacker med hjälp av funktioner som upptäcker, förhindrar och åtgärdar.

Prissättning: Börjar med 3 dollar per användare och månad. Kontakta oss för prisuppgifter.

Webbplats: Onormal

#10) Proofpoint

Bäst för bekämpa nätfiske, dataförluster och annat med AI-drivna försvarsplattformar.

Proofpoint är en API-baserad lösning för skydd mot nätfiske. Den hjälper till att skydda e-post från nätfiskeattacker. Den identifierar och förhindrar attacker från att komma in i nätverken. Den omfattar avancerat skydd mot hot, utbildning i säkerhetsmedvetenhet, molnsäkerhet, efterlevnad och arkivering samt skydd mot digitala risker.

Den erbjuder lösningar för att bekämpa e-post- och molnhot, ändra användarbeteende, bekämpa dataförluster och insiderrisker, förhindra förluster från utpressningstrojaner med mera.

Funktioner:

 • Förhindrar cyberattacker, inklusive skadliga webbadresser, phishing-attacker, avancerad skadlig kod med mera.
 • Ger insyn i hotbilden.
 • Kan integreras helt och hållet för att få avancerad hotinformation och teknik.
 • Utbildning i säkerhetsmedvetenhet erbjuds.
 • Automatiserade funktioner för incidenthantering finns tillgängliga.
 • Täcker flera vektorer, inklusive moln, e-post, nätverk och socialisering.
 • Användarrisken är synlig för att identifiera vilka användare som är måltavlor.

Fördelar:

 • Helt integrerad lösning.
 • Oöverträffad synlighet.
 • Automatiserat svar på incidenter.

Cons:

 • Administratörskonsol

Domslut: Proofpoint rekommenderas för sina effektiva tjänster, inklusive e-postsäkerhet och -skydd, avancerat hotskydd, premiumtjänster m.m. Proofpoint har blivit erkänt som ett av 20 Cooled Cloud Security Companies av 2022 CRN Cloud 100.

Prissättning:

 • En 30-dagars gratis provperiod är tillgänglig.
 • Prissättningsplanerna är indelade enligt följande:
  • Företag: 2,95 euro per användare och månad.
  • Avancerat: 4,95 euro per användare och månad.
  • Professional: 6,95 euro per användare och månad.

Webbplats: Proofpoint

#11) Mimecast

Bäst för avancerad säkerhet för e-post och samarbete.

Mimecast är en AI-driven effektivitet i världsklass. Det är den främsta säkerhetskompisen för 365 och arbetsplatser. Den ger skydd mot sofistikerade attacker. Den kan integreras med dina befintliga investeringar.

Det omfattar tjänster som upptäckt av insiderrisker, DMARC-hantering, kryptering av meddelanden, svar på e-postincidenter och många fler. Det tillhandahåller lösningar för att säkra e-post, attacker med utpressningstrojaner, dataförvaltning, varumärkesimitation och så vidare.

Funktioner:

 • En säker e-postport med antivirus- och skräppostskydd finns.
 • Ett målinriktat hotskydd tillhandahålls genom att kontrollera webbadresser.
 • Blockerar åtkomst till misstänkta eller skadliga webbadresser.
 • Inspekterar de bifogade filerna noggrant med hjälp av de riktade hotskyddsfunktionerna.
 • Konverterar misstänkta bilagor till ett säkert format.
 • Det finns en funktion för skydd mot personifiering för att skydda e-postmeddelanden mot personifiering av betrodda avsändare.

Fördelar:

 • Automatiserad säkerhetskopiering
 • AI-driven effektivitet
 • Integrera med befintlig säkerhet.

Cons:

 • Kundtjänst behöver förbättras.

Domslut: Mer än 40 000 kunder litar på Mimecast, som inspekterar cirka 1,3 miljarder e-postmeddelanden dagligen och har 16 datacenter i sju länder. Mimecast har tilldelats ett guldpris för cybersäkerhet för e-postsäkerhet 2022.

Prissättning:

 • En gratis provperiod och en demo är tillgängliga.
 • Prissättningsplanerna är indelade i följande kategorier:
  • Core - 340 dollar per 49 användare per månad.
  • Hero- 420 dollar per 49 användare per månad.
  • Mega - 630 dollar per 49 användare per månad.

Webbplats: Mimecast

Slutsats

Genom forskningen kom vi fram till hur viktigt det är att förebygga nätfiskehot. Den upptäcker en misstänkt ton med brådska, vilket är en vanlig nätfisketeknik som används av angriparna.

Det finns olika verktyg för att skydda mot nätfiske. Varje verktyg är annorlunda när det gäller att tillhandahålla samma sak. Olika lösningar har olika uppsättningar funktioner med olika prissättningsplaner. Vissa är bra på att ge granulär synlighet LayerX, Abnormal Security, med flera.

Vissa är bra när det gäller att minska antalet falska positiva resultat, som Perception Point, Abnormal Security etc.

På så sätt erbjuder de olika uppsättningar av funktioner och olika prisplaner med det yttersta målet att skydda användarna från cyberattacker som nätfiske med mera. Vi rekommenderar LayerX som den bästa av alla lösningar för skydd mot nätfiske.

Vår granskningsprocess:

Tidsåtgång för att undersöka denna artikel: Vi har ägnat 37 timmar åt att undersöka och skriva den här artikeln så att du kan få en användbar sammanfattning av verktygen med en jämförelse av varje verktyg för en snabb granskning.

Totalt antal verktyg som undersökts online: 33

De bästa verktygen som är listade för granskning: 10

Scrolla till toppen