10 bästa iPhone-cykelfästen 2020

Har du någonsin velat använda dig GPS-navigering på din iPhone när du cyklar? Eller vill du montera din iPhone på din cykel för musik eller generell enkel åtkomst.? Den goda nyheten är att en iPhone-cykelfäste enkelt och säkert kan hålla din iPhone med dig vart du än rider. Allt du behöver är att ta reda på hur du installerar det på din cykel - även om vissa högre cyklar redan har speciella platser för cykelfästet!

En bra iPhone-cykelfäste är robust, pålitlig och enkel att använda. Som sagt kan det vara svårt att hitta en av de hundratals som finns tillgängliga för att uppfylla kriterierna. Därför har vi sammanställt en lista över de sju bästa nedan! Alla iPhone-cykelfästen på denna lista uppfyller dessa kriterier, och de kan också fungera som iPhone-vagnfästen. Så låt oss dyka rätt in!

ProduktvarumärkenamnPris

TaoTronicsTaoTronics telefonhållare för cykelKolla pris på Amazon

VECOOVECOO 10 i 1 Multifunktions vattentät Bluetooth Cykeljud Högtalare Telefonmonterad mobil rackhållareKolla pris på Amazon

Cykeltelefonfäste, Airsspu Universal Mobiltelefon Cykelställ Handtag FicklampshållareKolla pris på Amazon

iKrossCykelcykelfonhållareKolla pris på Amazon

AboveTek Cykelcykelfäste

AboveTek är en av våra favoriter eftersom den inte bara fungerar med iPhones, utan iPad också - om du kan passa på den! Den har ett utmärkt säkerhetssystem, fäst vid ramen på din cykel. Det är en enkel och enkel anslutning, så att du kan ansluta den till styret på bara några sekunder. Detta gör att du kan fokusera på din träningsapp eller ta den senaste filmen på en mobil enhet medan du åker, men du bör alltid vara uppmärksam på banan framför dig!

Den här är på en 360-graders svivel, som gör att du kan byta orientering på ditt mest föredragna sätt.

Vibrelli Universal Bike Phone Mount

Den här är ett utmärkt alternativ, arbetar med cyklar som har styr mellan 0, 9 och 1, 3 tum i diameter. Det ger dig extra säkerhet här, inte bara ger dig en robust justerbar klämma, utan också ett silikonband som hjälper till att säkra det. Den kan rymma alla moderna iPhone-enheter men fungerar också med andra typer av telefoner.

iPow Cykelstyrfäste

Kommer upp nästa, vi tittar på iPow Bicycle Handlebar Mount. Den här fästs på cykelens styr, så att du enkelt kan hålla koll på statistik som du försöker spåra medan du är ute. iPow använder i första hand ett lås här, men de säger att du också kan använda två silikonfjärilband som kan användas omväxlande. Oavsett hur du väljer att närma dig den, kommer iPow styret att hålla din iPhone extremt säker när du är på språng.

iPow säger att den här har en universell passform och arbetar med iPhone-modeller från iPhone XS Max ner till iPhone 5c. Den här har 360-graders rotation också.

Mongoora Bike Phone Mount

Om synlighet är det du letar efter kommer du att älska vad Mongoora Bike Phone Mount har att erbjuda. Det coola med denna cykeltelefonfäste är att den inte bara är gjord för iPhone utan någon smartphone upp till 3, 7 tum bredd. Så långt som cykelstyret kan det monteras på allt som är 0, 9 till 1, 3 tum i diameter.

Mongoora vill se till att du känner dig säker med denna cykeltelefonfäste. Det är därför de tillåter upp till tre unika hållbara silikonband som ger extra extra skydd för enheten. En sak är säker här: Mongoora låter inte din iPhone gå någonstans .

ROAM Universal Bike Mount

Därefter har vi Universal Bike Mount by ROAM. Detta universella cykeltelefonfäste kommer säkert att passa nästan alla smarttelefoner upp till 3, 5 tum breda. Som sagt kommer den inte att fungera med en iPad som den sista.

Den här kläms fast på cykelstyret och är sedan justerbar för att passa styrstorlekar från 7/8 ”- 1-1 / 4” i diameter för din cykel eller motorcykel. Den här använder två kontaktpunkter för maximal säkerhetspotential.

Taotronics Bike Phone Mount

Detta grundläggande cykelfäste är det mest sålda GPS-tillbehöret för cykling. Tack vare tre olika monteringsmekanismer släpper inte Taotronics telefonmontering din iPhone även om du släpper taget från styret.

Först finns det en säker plastklämma kompatibel med telefoner med en bredd som mäter 3, 5 till 5, 5 tum. En mjuk skummatta skyddar din telefon från repor och vibrationer, och slutligen fixerar gummibandet runt telefonens kanter för extra skydd när saker blir ojämn. Själva fästet kan fästas på valfritt standardstyr med en snabbkoppling.

M-BLANC 10-i-1 cykeltelefonfäste

Det är ingen hemlighet att aktiv GPS-navigering tar ut batteriets livslängd. Beroende på vilken iPhone du har och hur gammal den är kan du bara få så mycket som 3 timmars användning. Om du är på en dagstur och behöver din iPhone för att få dig hem, är det bara oacceptabelt. M-BLANC-cykeltelefonen monteras elegant och löser detta problem genom att integrera en 4, 400 mAh kraftbank direkt i iPhone-fästet.

Strömbanken har tillräckligt med laddning för att mer än fördubbla batteriets livslängd på din iPhone, och den har också några andra knep i hylsan. På varje sida av fästet finns en kraftfull högtalare. Högtalarparet kan spela musik antingen från din iPhone via Bluetooth eller från en inbyggd SD-kortplats. Det finns till och med dedikerade volymkontrollknappar så att du kan ta emot telefonsamtal och hoppa över låtar även när du bär långa fingerhandskar.

Airsspu Bike Phone Mount med ficklampshållare

Det finns två primära enheter som de flesta cyklister vill montera på sina cyklar: en smartphone och en ficklampa. Någon på Airsspu fick idén att kombinera fästen för dessa två saker till en enda produkt, och detta är resultatet. Det som är så bra med detta fäste är möjligheten att självständigt justera positionen för både telefonen och ficklampan.

Telefonklämman passar varje smartphone med en skärm som mäter 3, 5 till 7 tum. Den kan rotera i valfri riktning, så att du enkelt kan växla mellan stående och liggande läge. Det halkfria gummigreppet skyddar din enhet och alla klämmor kan justeras utan verktyg.

iKross vattentät cykeltelefonfäste

Om du vill använda din iPhone som en cykeldator eller som GPS-navigering även på en regnig dag, behöver du en vattentät smartphoneskåp som den här. För att installera detta vattentäta cykelfäste justerar du styrklämman så att den passar storleken på styret, packar upp huvudfacket och lägger telefonen på de täta stötdämpande skuminsatserna.

Tack vare den roterande kulkopplingen kan du sedan justera betraktningsvinkeln helt efter din smak. Skåpet är kompatibelt med enheter med en skärm som mäter 3, 5 till 5, 5 tum och styr på upp till 1, 38 tum i diameter.

Tigra BikeConsole Shock-Protected Bike Phone Mount

Perfekt för MTB-ryttare, detta chockskyddade cykeltelefonfäste från Tigra kommer att hålla din iPhone skyddad oavsett vilket spår du väljer att erövra. Företaget erbjuder olika versioner av detta fäste för alla för närvarande tillgängliga iPhoner. Till skillnad från andra telefonfästen använder den här den dubbelhängda fästlåsmekanismen samt en förstärkt monteringsfäste för extra säkerhet.

Du kan enkelt ta bort hela höljet från fästet och använda det som ett iPhone-fodral. På grund av sin kompakta storlek och platta profil kommer du inte att tvingas ta ut din iPhone så snart du tar en kort paus. Väskan har till och med en plats för en laddkabel och utskärningar för högtalaren, kameran och mikrofonen.

ProduktvarumärkenamnPris

TaoTronicsTaoTronics telefonhållare för cykelKolla pris på Amazon

VECOOVECOO 10 i 1 Multifunktions vattentät Bluetooth Cykeljud Högtalare Telefonmonterad mobil rackhållareKolla pris på Amazon

Cykeltelefonfäste, Airsspu Universal Mobiltelefon Cykelställ Handtag FicklampshållareKolla pris på Amazon

iKrossCykelcykelfonhållareKolla pris på Amazon

Dom

Det finns massor av utmärkta cykelfästen där ute, cykelfästen som inte bara fungerar med iPhone, utan vilken telefon du vill ta med dig på din resa. Som sagt, vi är säkra på att vi har sammanställt sju av de bästa här, sju som är säkra för att hålla din iPhone säkert på plats medan du åker mil!

Vilken är din favorit? Låt oss veta i kommentarerna nedan.