Xiaomi Mi 6 Ansluter inte till mobildatanätverk

#Xiaomi # Mi6 är en flaggskeppstelefon för 2017 som är bäst känd för att använda en kraftfull Snapdragon 835-processor kombinerad med 6 GB RAM som definitivt kan hantera alla appar som kastas på den. Den har en 5, 15-tums IPS LCD-skärm med en upplösning på 1080p, vilket kanske inte är bäst men det kan fortfarande producera livliga bilder. Telefonen har också dubbla 12MP-bakkamera som tar fantastiska foton. Även om detta är en solid utförande telefon finns det fall då vissa problem kan uppstå som vi kommer att ta upp i dag. I den senaste delen av vår felsökningsserie kommer vi att ta itu med Xiaomi Mi 6 som inte ansluter till mobildatanätverksproblem och andra relaterade problem.

Om du äger en Xiaomi Mi 6 eller någon annan Android-enhet för den delen, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi hjälper dig gärna med all oro du kan ha med din enhet. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder utan några strängar bifogade. Vi ber dock att när du kontaktar oss försöker vara så detaljerade som möjligt så att en exakt bedömning kan göras och rätt lösning kan ges.

Om du vill bläddra igenom de tidigare delarna i denna serie så kolla in den här länken.

Du kan också nå oss på våra Facebook- och Google+ sociala mediekonton.

Xiaomi Mi 6 Ansluter inte till mobildatanätverk

Problem: Hej, jag fick en Xiaomi Mi 6 från ebay för tre veckor sedan och sedan dess kämpar jag för att ansluta till metroPCS-nätverket. Jag ringde dem och de lade IMEI-numret på min telefon till deras datasats, de försökte också starta om saker, jag gjorde också den manipulation som rekommenderades för att lösa det klassiska problemet med LTE med den här telefonen. Nu ansluter telefonen till T-mobilnätet och inte till tunnelbana PCS-nätverk som min tidigare telefon, jag kan ringa och ta emot textmeddelande men jag kan inte ansluta till internetmobil som inte skickar SMS. Jag är säker på att det kommer från en inkompatibilitet mellan telefonen och metroPCS-nätverket men jag vet inte vad jag ska göra. Jag är desperat. Jag har någon aning om att jag skulle vara mer än tacksam. Tack!

Lösning: Det är mycket troligt att detta problem orsakas av en felaktig inställning av APN- och meddelandecentrumsnummer.

För APN-inställningen måste du se till att telefonen använder inställningarna nedan.

 • Namn: MetroPCS
 • APN: fast.metropcs.com
 • Proxy: krävs inte
 • Port: krävs inte
 • Användarnamn: Ej obligatorisk
 • Lösenord: krävs inte
 • Server: krävs inte
 • MMSC: // metropcs.mmsmvno.com/mms/wapenc
 • MMS-proxy: lämna den tom
 • MMS-port: lämna den tom
 • MCC: 310
 • MNC: 16
 • Autentiseringstyp: Ej obligatorisk

För meddelandecentralens nummer ska du kontakta MetroPC och låta dem skicka inställningen över luften.

Xiaomi Mi 6-skärmen svarar inte när du svarar på samtal

Problem: Problemet med telefonen är när jag får ett inkommande samtal och skärmen ändras till en svart skärm med blinkande vita prickar längs utsidan med en kvinnas ansikte i mitten. För att besvara samtalet måste jag trycka på den gröna pricken och sedan när jag försöker svepa telefonen för att besvara samtalet måste du svepa skärmen 10 till 15 innan den låter dig svara på samtalet. Ibland har uppringaren lagt på sig innan jag kan svara på samtalet. Finns det någon APP som orsakar problemet?

Lösning: Har din telefon ett skärmskydd installerat? Om det gör det kan du försöka ta bort detta eftersom det kan orsaka problemet.

Om din telefon inte har ett skärmskydd eller om problemet fortfarande uppstår även om skärmskyddet tas bort fortsätter du med felsökningsstegen nedan.

 • Kontrollera om problemet uppstår i Safe Mode. Om problemet inte uppstår i det här läget kan det orsakas av en app som du laddade ner. Ta reda på vilken app det här är och avinstallera den.
 • Om problemet uppstår i Safe Mode bör du säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksinställning.

Xiaomi Mi 6 kan inte ringa på vissa områden

Problem: Jag har kunnat använda det från min studie för att ta emot och ringa hundratals samtal. Plötsligt kan jag inte ringa från min studie och måste flytta till sidobalkongen 6 m bort för att ringa perfekta oavbrutna samtal. När jag försöker ringa ett samtal nu från min studie tar det 5 eller 6 försök innan det ens ringer numret och sedan 40 sekunder in i samtalet låter det som om det finns 2 eller 3 korsade linjer och kopplar bort. Men om jag sedan går direkt till balkongen kan jag ringa och ansluta omedelbart och prata så länge jag behöver. Vet du varför detta just har börjat hända nu efter 2 eller 3 år?

Lösning: Det kan finnas någon ny utrustning i din studie som orsakar viss störning i telefonsignalen. Det finns också en möjlighet att problemet orsakas av en nätverksaktivitet som påverkar signalen att telefonen får i din studie.

Xiaomi Mi 6-samtal kan bara höras på högtalartelefonen

Problem: Jag kan ringa och allt fungerar bra. När någon ringer till mig kan de inte höra mig och jag kan inte höra dem ... INTE ATT jag sätter på högtalartelefonen. Med högtalartelefon fungerar allt bra. Hur kan jag lösa problemet och undvika behovet av att använda högtalartelefon för att prata och höra från den som ringer?

Lösning: Det bästa sättet att lösa problemet är att säkerhetskopiera dina telefondata och sedan göra en fabriksåterställning. Om problemet fortfarande uppstår efter återställningen orsakas det troligtvis av en felaktig mikrofon. Du måste ha detta kontrollerat i ett servicecenter.

Engagera med oss

Skicka oss gärna dina frågor, förslag och problem du har stött på när du använder din Android-telefon. Vi stöder alla Android-enheter som finns tillgängliga på marknaden idag. Och oroa dig inte, vi debiterar inte ett enda öre för dina frågor. Kontakta oss med hjälp av detta formulär. Vi läser varje meddelande som vi får kan inte garantera ett snabbt svar. Om vi ​​kunde hjälpa dig, snälla hjälp oss att sprida ordet genom att dela våra inlägg med dina vänner.