weBoost mot SureCall Bästa signalförstärkare för bilar

Om du reser ofta, behöver jag inte berätta för dig hur fläckig din mobilanslutning kan vara i vissa områden. Det spelar ingen roll om du är i staden eller ute i mitten av ingenstans, ibland verkar det finnas fler döda zoner än områden där du faktiskt kan använda din telefon utan en enda signalproblem.

Bästa signalförstärkare för bilar

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

weBoostweBoost Drive 4G-X RV 470410 Mobilsignalförstärkare för din husbil eller husbil499, 99

SureCallSureCall Fusion2Go 2.0 mobiltelefonsignalförbättringssats för fordon för bil, lastbil eller SUV299, 99

Därför kommer vi idag att dela med dig två av våra favoriter när det gäller signalförstärkare för ditt fordon. Det stämmer: många människor är medvetna om att det finns signalförstärkare för antingen inuti ditt hem eller på utsidan av ditt hus för att stärka din cellsignal hemma, men visste du att det finns signalförstärkare speciellt gjorda för din bil? Dessa hjälper till att öka och stärka din cellanslutning, oavsett var du råkar vara, för arbete eller för fritid.

weBoost och Surecall är två av våra favoritprodukter när det gäller signalförstärkare, och deras produkter skapade speciellt för fordon, weBoost Drive och Fusion2Go, är inte annorlunda. Den enda frågan är, vilken är rätt för dig? Idag jämför vi de två för att få reda på det.

weBoost Drive 4G-X

Denna bilsignalförstärkare från weBoost, weBoost Drive, är en arbetshäst för din mobilsignal. Oavsett om du är parkerad eller är på en intensiv roadtrip över hela landet i din husbil, kommer denna signalförstärkare att fungera till din fördel oavsett vad. Det är kompatibelt med alla operatörer i USA, eller (våra kanadensiska vänner kommer att älska detta) i Kanada. Naturligtvis tar weBoost Drive dig långt och kommer att vara där för att stödja dig, vart än din hinklista kan leda.

Det kan inte bara stärka din signal upp till trettiotvå gånger din vanliga signal, utan det kommer att göra detta för flera användare. Så det kommer inte bara att stärka din signal, utan det kommer också att hjälpa alla andra i ditt fordon samtidigt. Det kommer att förlänga batteriets livslängd på allas telefoner, och du får också gratis service på 7 dagar, samt två års garanti. Inte nöjd med ditt köp? Du kan få en full återbetalning inom 30 dagar efter köp.

SureCall Fusion2Go 2.0

En annan av våra favoriter är SureCalls Fusion2Go 2.0, som också är ett riktigt, riktigt bra alternativ när det gäller mobilcellförstärkare. Det bör fungera var som helst med alla transportörer i Nordamerika, så det inkluderar USA, Kanada, Mexiko och så vidare. Som ni kan säga har denna produkt en riktigt långt räckvidd och kommer inte att svika när det gäller att arbeta till din fördel över hela kartan.

När du stöter på ditt paket från SureCall, kommer du att hitta ett användbart installationspaket som innehåller allt du behöver, inklusive ett diagram med instruktioner om hur du kommer att behöva använda produkten. En av de snygga sakerna är att om du stöter på ett problem med boosteren när som helst under de första tre inköpsåren, har du också en tillverkares garanti att använda.

Jämförelse

Till att börja med tycker jag att det är viktigt att notera att båda dessa signalförstärkare är likartade i design och inställning. Båda kommer med en antenn för toppen av ditt fordon, för att få en bättre räckvidd till närmaste celltorn. Båda är lätta att installera, kommer att öka din mobilsignal och hjälpa till att göra vad du behöver på vägen.

Vad som är annorlunda med weBoost är att det verkar vara att den här enheten bara fungerar i USA och Kanada, medan SureCall täcker hela Nordamerika med sin formulering. Så om du vill ta din signalförstärkare ännu längre kan SureCall vara mer garanti för att du kan få en stärkt signal utöver bara USA och Kanada.

Det är också viktigt att notera att återbetalningarna och / eller garantierna skiljer sig åt båda produkterna. Om det finns ett tillverkares problem med din SureCall-signalförstärkare, har du 3 års garanti du kan dra ifrån, medan det med weBoost-enheten finns 7 dagars servicestöd, 1 års garanti och 30 dagars pengarna tillbaka-garanti. Båda är en hel del, men om du känner att du kanske behöver mer hjälp med att installera, eller om du är lite osäker på ditt köp, ger weBoost lite mer säkerhet till det faktum att de gärna hjälper.

Låt oss prata prissättning. SureCall Fusion2Go 2.0 är 300 $ om du köper från Amazon. Detta är inte något dåligt pris, medan weBoost's Drive 4G-X RV är lite mer till 500 $. Men som vi tidigare nämnt, det finns vissa skillnader där att vara medvetna om, så det högre priset, eller till och med varumärket, kan vara värt det för dig att spendera lite mer.

Dom

Oavsett om du går med weBoost eller SureCall den här gången, är vi säkra på att du kommer att ha en bättre tid att resa över landet än någonsin tidigare. Om du bestämmer dig för att välja en av dessa, ska du berätta för oss allt om produkten och din upplevelse i kommentaravsnittet.

Bästa signalförstärkare för bilar

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

weBoostweBoost Drive 4G-X RV 470410 Mobilsignalförstärkare för din husbil eller husbil499, 99

SureCallSureCall Fusion2Go 2.0 mobiltelefonsignalförbättringssats för fordon för bil, lastbil eller SUV299, 99