WeBoost mot Surecall Bästa hemmasignalförstärkare 2020

Har du svårt att få en signal i ditt hem, även när du är i 4G-nätverket och inte WiFi? Detta problem är alltför vanligt, och det är verkligen inte gynnsamt för att få verkligt arbete hemma, eller ens bara kommunicera med dina vänner. Detta kan orsakas av flera olika saker. Om du är för långt borta från ett celltorn kan du tappa signal. Men kanske bor du nära en, men du har bara slumpmässiga döda zoner i ditt hem.

ProduktvarumärkenamnPris

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontorKolla pris på Amazon

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster KitKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Hur som helst kan det vara frustrerande att förlora din signal. Oavsett om du kämpar för att få en video eller en podcast att ladda, eller om du har haft hundratals tappade samtal är det inte coolt. Det goda att veta är dock att det finns en lösning. Det kallas en signalförstärkare, och i princip installerar du den någonstans i ditt hem, och det kommer att bidra till att stärka din nätverkssignal, ofta astronomiskt. Så idag jämför vi två av våra favoriter, Connect 4G-X av weBoost och Fusion4Home av Surecall. Vilken kommer att vara bäst för dig?

weBoost Connect 4G-X

WeBoost är ett odjur när det gäller att stärka din telefonsignal. Om du någonsin har varit i telefon, har varit tvungen att hitta en plats med en korrekt signal, bara för att sluta med att samtalet tappar när du står på din soffa, kommer du att vilja kolla in WeBoost. Denna kraftfulla produkt kommer att se till att du aldrig släpper ett nytt samtal.

En annan sak som du borde veta om WeBoost är att det fungerar med alla bärare du har. Så det spelar ingen roll om du är en AT&T-lojalist eller om du nyligen har bytt till T-Mobile, denna signalstärkare kommer att stärka din mobilanslutning så som du vill.

När du öppnar ditt weBoost-paket har du allt du behöver för att ställa in det i ditt hem. Det finns inget behov av att beställa ytterligare delar eller något sådant. weBoost är redo att installera och installera direkt ur lådan. En annan snygg funktion är att weBoost faktiskt bevarar batteriets livslängd för upp till ytterligare 2 timmars samtalstid. Detta i sig är en verkligt fantastisk funktion, eftersom den tillför så mycket värde till den enhet du redan har och äger, även utöver att bara öka signalen.

Surecall Fusion4Home

I likhet med weBoost fungerar Fusion4Home-signalförstärkaren från Surecall med alla bärare du använder. Detta fantastiska system kommer att ha dig på rätt väg mot en förstärkt signal på nolltid. Det är ett system som är byggt med dig i åtanke, på ett uppdrag att lösa alla signalproblem du hanterar hemma eller på kontoret.

Täckningen för denna booster är upp till 3 000 kvadratfot. Detta kommer att vara perfekt för de flesta hem- och lägenhetstorlekar och är särskilt bra om du har ett specifikt område i ditt hem eller kontor som verkar vara den typiska "döda zonen." Du kommer säkert att vilja installera detta system i eller i närheten av det området för bästa signalökande resultat. Surecall Fusion4Home-signalförstärkaren är ett fantastiskt system med många funktioner. I likhet med weBoost kommer det också att förlänga batteriets livslängd och minska tappade samtal, men du får också ett användbart diagram för att säkerställa en smidig installationsprocess. Din sats kommer att inkludera Fusion4Home-booster, AC-strömförsörjning, en 50 ft RG-6-kabel, en 20 fot SC-240-kabel, utomhusantennantenn och en inomhuspanelantenn.

Jämförelse

Både weBoost's Connect 4G-X och Surecall's Fusion4Home är fantastiska val för signalförstärkare. När det gäller att välja mellan de två är det ena inte så annorlunda än det andra i hur det går och fungerar. Det viktiga att komma ihåg är att oavsett vilken du bestämmer dig för kommer du sannolikt att älska det.

Men om du verkligen är på staketet om det, berättar vi den stora skillnaden: priset. Connect 4G-X (weBoost) är 899 dollar, medan Surecalls är 499 dollar. Det är ungefär 400 $ skillnad, vilket kan verka ganska enormt. Det enda vi skulle säga om weBoost är att det kan vara det bättre alternativet om du har ett hem som är större än 3 000 kvadratmeter, bara för att Fusion4Home inte garanterar någon ökande täckning utöver den storleken.

Dom

Oavsett vad du bestämmer dig för, är vi ganska säkra på att du kommer att njuta av det. Både weBoost och Surecall har skapat kvalitetssystem avsedda att göra ditt liv bara lite enklare och effektivare. Oavsett om du har ett stort hem eller en liten stadslägenhet, finns det något för alla som behöver en signalökning för sin mobiltelefon.

ProduktvarumärkenamnPris

weBoostweBoost Connect 4G-X 471104 mobiltelefonsignalförstärkare för hem och kontorKolla pris på Amazon

SureCallSureCall Fusion4Home Omni / Panel, Mobilsignal Booster KitKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.