Wear Mail Client låter dig skriva e-postmeddelanden från din Android Wear-enhet

Gmail- appen har anständig funktionalitet med Android Wear- smartur, vilket gör att du kan läsa e-post och till och med svara via röst. Men om du ville få ut mer ur smartwatchet kan du göra det genom att få Wear Mail Client från Google Play Store.

Denna app ger dig möjlighet att skriva svar via ett tangentbord som expanderar bortom skärmen och förlitar sig på konstant rullning. Detta säkerställer att du inte behöver ta bort din smartphone ur fickan / plånboken för att skriva ett svar. Men med tanke på hur mycket tid det kan ta att faktiskt skriva något med appen, tror jag att användare kan lika enkelt skicka ett fullständigt svar från sin telefon.

Men det är bra att veta att det finns en sådan app där ute, vilket ger Android Wear-användare det valet om de så önskar. Appen är gratis men har några köp i appen som låter dig låsa upp ett par extra funktioner i appen. Alla användare har dock rätt till de grundläggande funktionerna, så det borde vara värt att gå, åtminstone för att tillfredsställa din nyfikenhet.

Källa: Google Play Store

Via: Android Police