VXi BlueParrott Reveal Pro Bluetooth-brusreducerande headsetgranskning

Som en ledande tillverkare av headset för kontaktcenter och kontor har VXi lång erfarenhet när det gäller att hjälpa människor att hålla kontakten och produktiva under resan. Deras senaste produkt, VXi BlueParrott Reveal Pro, är ett snyggt Bluetooth-headset som sticker ut med sin brusreducerande funktionalitet, vilket lovar kristallklar röståtergivning även i höga miljöer. Men med en high-end-funktion kommer en high-end prislapp, och vi är mer än nyfikna på att ta reda på om headsetet är värt kostnaden.

VXi BlueParrott Reveal Pro Bluetooth-headset

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

VXi BlueParrottVXi BlueParrott Reveal Pro Brusreducerande Bluetooth-headset19, 99

På bara 0, 58 oz. Är VXi BlueParrott Reveal Pro bland de lättaste Bluetooth-headset på marknaden. Lyckligtvis uppnåddes den låga vikten mer med smart konstruktion och användning av dyra material, snarare än genom att offra byggkvaliteten. Varje aspekt av enheten, inklusive den utdragbara mikrofonen, verkar mycket robust och klarar krävande daglig användning.

På översidan av Reveal Pro finns flera silverknappar. Bland dem är en programmerbar Parrott-knapp, som kan programmeras via smartphone med BlueParrott-appen. Du kan ställa in den för att utföra en mängd användbara funktioner, inklusive push-to-talk, kortnummer och stäng av.

Men det är bara att skrapa ytan på vad appen kan göra. Med hjälp av SMS Reader-funktionen kan du låta appen läsa textmeddelanden via BlueParrott-headsetet, eller så kan du utföra en ljudkontroll för att finjustera hur andra hör dig innan du ringer ett telefonsamtal.

De återstående knapparna på enheterna används för att slå på och av den, svara och avsluta telefonsamtal och för att kontrollera volymen. Parningsinstruktioner ingår i BlueParrott-appen, men eftersom Reveal Pro kommer med Near Field Communication (NFC) direktparning, kommer du knappast att behöva dem alls.

Du kan förvänta dig att få drygt sju timmars samtalstid på en enda laddning och cirka 5 dagars beredskapstid. Att ladda Reveal Pro från 0 procent till 100 procent tar ungefär 90 minuter.

Reveal Pro använder den senaste Bluetooth-tekniken för att överföra kristallklar röst i högupplöst kvalitet. Den utsträckta mikrofonen kan justeras för att bäst passa ditt huvudstorlek och form, så att den andra parten kan höra dig högt och tydligt.

Om du råkar befinna dig i en högljudd miljö, tar Extreme Noise Suppression-tekniken över och blockerar över 90% av bakgrundsbruset, enligt VXis marknadsföringsanspråk. Den goda nyheten är att påståendena verkligen är sanna och vi har aldrig upplevt några problem när det gäller röstens tydlighet.

VXi BlueParrott Reveal Pro Bluetooth-headset har en räckvidd på upp till 300 fot, så att du kan lämna din smartphone på skrivbordet medan du går runt på kontoret.

I headsetet ingår öronkrokar och örontappar i olika storlekar, så att du kan hitta rätt passform och uppnå maximal komfort.

  • Brusreducerande funktionalitet
  • Stor byggkvalitet
  • NFC-parning
  • BlueParrott-appen
  • Utmärkt Bluetooth-sortiment
  • Premium pris

VXi lyckades enkelt motivera det något höga priset på BlueParrott Reveal Pro, med ett urval av smarta funktioner, fantastiska Android-app och framför allt kristallklar röståtergivning. Som sådan kan VXi BlueParrott Reveal Pro Bluetooth enkelt rekommenderas till alla som letar efter ett sätt att vara mer produktiva på språng.

VXi BlueParrott Reveal Pro Bluetooth-headset

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

VXi BlueParrottVXi BlueParrott Reveal Pro Brusreducerande Bluetooth-headset19, 99