Var hittar du nedladdade bilder på Galaxy A9

Undrar du var du ska leta efter de nedladdade bilderna på din Galaxy A9? Vanligtvis är standardappen för hantering av foton och nedladdade bilder genom Galleri-appen. Om du inte kan hitta de foton du har laddat ned kan du lära dig hur du fixar dem nedan.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem: Var hittar du nedladdade bilder på Galaxy A9

Hej..Jag köpte nyligen Samsung Galaxy A9 ... när jag laddade ner bilder från Google> Bilder förstår jag att bilden laddas ned med pilen som pekar nedåt längst upp till vänster på min mobil..hur jag inte hittar bilden i min Galleri..Jag sökte på bilderna i mina filer, nedladdningar men fortfarande ingen bild av den jag laddade ner ..

Lösning : Du kan ha ändrat standardappen som hanterar foto- och videohantering. Som standard är det Samsung Gallery-appen som ska ladda ner och visa foton och videor. Om du installerade en annan liknande app kan det hända att du har gjort det som standardapp där nedladdade bilder går.

Ställ in app som standard

Följ stegen nedan för att kontrollera.

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Tryck på Fler inställningsikon uppe till höger.
 4. Tryck på standardappar.
 5. Tryck på Ställ in som standard.
 6. Tryck på Galleri och ställ in det som standard.

Återställ appens inställningar

Om inställning av en app inte skulle fungera av någon anledning är det näst bästa att göra återställa enhetens appinställningar. Här är hur:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Tryck på Fler inställningsikon uppe till höger.
 4. Klicka på Återställ appinställningar.
 5. Tryck på RESET för att bekräfta.

Återställ alla inställningar

Ett annat bra felsökningssteg att göra är att återställa alla inställningar till sina standardvärden. Återställa enhetens inställningar till standardvärdena är vanligtvis ett effektivt sätt att fixa mindre programvarufel och fel. Du kan också prova detta felsökningssteg i det här fallet. Genom att utföra dessa steg återställs alla systeminställningar (t.ex. ringsignaler, ljudinställningar, skärminställningar osv.) Till standardvärdena. Personuppgifter som nedladdade appar och media (bilder, videor, musik) påverkas inte. Så här återställer du alla inställningar på din Galaxy A9:

 1. Dra upp på en tom plats från hemskärmen för att öppna Apps-facket.
 2. Klicka på Inställningar.
 3. Tryck på General Management.
 4. Tryck på Återställ.
 5. Klicka på Återställ inställningar.
 6. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR.
 7. Om du har ställt in en PIN-kod anger du den.
 8. Tryck på ÅTERSTÄLL INSTÄLLNINGAR.
 9. Enheten startas om för att återställa inställningarna.

Torka av telefonen (fabriksinställning)

Om problemet återkommer vid denna punkt, se till att torka av telefonen med fabriksinställning. Se till att skapa en kopia av dina personuppgifter för att undvika att förlora dem.

Så här fabriksinställer du din Galaxy A9:

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter.
 2. Stäng av enheten.
 3. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 4. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 5. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera “torka data / fabriksinställning.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras "Reboot system now".
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.