Vad gör man om skärmen Google Pixel 2 förblir svart och inte slås på [felsökningsguide]

Det finns fortfarande ett stort antal # GooglePixel2-användare som undrar vad de ska göra när telefonens skärm blir svart och inte svarar. I dagens artikel ger vi dig felsökningsstegen och lösningarna för det här scenariot.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem nr 1: Vad gör man om skärmen Google Pixel 2 förblir svart och inte kommer att slås på

Jag är så missnöjd med min pixel 2. ibland när jag stänger av den för att ladda den kommer inte tillbaka på ett tag. min man gjorde något med de två knapparna på sidan och fick den att fungera igen så istället för att stänga av den kommer jag att starta om den då och då.

Nåväl i morgon var jag tvungen att starta om den så jag slog på startknappen och den kom aldrig på igen. Detta är galet! Jag betalade över $ 400 för den här telefonen och jag har inte ens haft det ett år än. Det är inte som att jag har extra pengar för att kunna gå ut och köpa en ny telefon. Jag sparade och sparade bara för att få den här. Jag skulle säga ring mig men du kan inte, snälla vänligen någon e-post tillbaka. Det här är galen och jag hittar någon högre upp i Google för att gå igenom dig, folk tjänar tillräckligt med pengar på oss. Du borde kunna göra något åt ​​min telefon. Tack för din tid och jag hoppas höra tillbaka från någon ASAP.

Lösning: Det finns ett antal möjliga orsaker till att din Pixel-enhet inte längre slås på. Vissa av dessa orsaker kan fixeras i slutet medan andra kräver reparation. Låt oss se var och en av dessa möjliga orsaker och de saker du kan göra åt dem.

Gör en tvingad omstart

Innan du hanterar de möjliga orsakerna till problemet kan du försöka se om du kan starta upp telefonen igen efter en tvingad omstart. Detta är vanligtvis effektivt i situationer där operativsystemet har fryst eller om enheten är på men inte svarar.

För att tvinga om din Pixel 2:

 1. Tryck och håll ner strömbrytaren i minst 30 sekunder eller tills Googles logotyp visas.
 2. Släpp knappen när Google-logotypen visas.

Laddningskabel och / eller adapter är defekt

Detta är ett av de vanliga orsakerna till att en smartphone kan tyckas inte slås på igen, även när den laddas. Om du har en annan uppsättning officiell laddkabel och adapter, försök att ladda din Pixel med dessa och se vad som händer.

Laddningsport är inte funktionell

En annan vanlig orsak till ett problem som din är dålig laddningsport. Oförsiktiga användare skadar ibland metallkontakterna i porten genom att använda fel laddningskabel eller medvetet flytta kabeln från sida till sida när de är anslutna. Använd om möjligt ett förstoringsverktyg för att undersöka porten för att se om det finns någon uppenbar fysisk skada, som en böjd stift.

Smuts eller ficklöv kan ibland samlas i porten, vilket sedan kan störa laddningskabeln. Om porten är smutsig när du undersöker den, kan du prova att använda en burk med tryckluft för att rengöra den. Fäst inte något i porten för att undvika att skada metallanslutningarna.

Trasig skärmmontering

Om din Pixel 2 inte är helt död och fortfarande visar tecken på att den är tänd som LED-ljus, ljud eller vibrationer, är problemet troligen skärmen. Många användare tenderar felaktigt att identifiera ett Bad Screen-problem för No Power-problem. Om din telefon ljud, vibrerar eller blinkar LED från tid till annan, kan problemet bara isoleras på skärmen. Detta händer vanligtvis efter att telefonen har tappats eller efter att den utsatts för vatten. Om telefonens skärm förblir svart men även om den inte är helt död bör du hoppa över annan felsökning nedan och istället skicka den till Google för reparation.

Tredje parts app

Även om det är sällsynt kan vi inte helt eliminera chansen att en tredjepartsapp kan störa Android när du startar upp. För att se om det är så vill du starta om telefonen till säkert läge. Här är hur:

 1. Tryck på strömbrytaren tills Google-logotypen visas.
 2. När du ser animeringen inställningar trycker du och håller ner volymknappen på enheten.
 3. Håller du in volymknappen tills etiketten för säkert läge visas längst ner på skärmen.

Alla tredjepartsappar är tillfälligt inaktiverade i säkert läge. Så om du lyckas starta upp telefonen till säkert läge, betyder det att en av din nedladdade app står bakom besväret. För att identifiera vilka av dina appar som orsakar problemet bör du starta upp telefonen till säkert läge och följ dessa steg:

 1. Starta till säkert läge.
 2. Kolla efter problemet.
 3. När du har bekräftat att en tredjepartsapp är skylden kan du börja avinstallera appar individuellt. Vi föreslår att du börjar med de senaste du lagt till.
 4. När du har avinstallerat en enda app bör du starta om telefonen till normalt läge och kontrollera om problemet finns.
 5. Om din enhet fortfarande är problematisk, upprepa steg 1-4 tills du räknar ut den skyldige.

Ladda din Pixel 2 med en dator

Om du har en dator tillgänglig kan du använda den för att felsöka din enhet. Om datorn kan känna igen och kommunicera med din Google Pixel 2 XL, betyder det att din telefon fortfarande lever och antagligen bara sitter fast på svart skärm. Så här görs:

 1. Koppla ur kabeln från nätadaptern.
 2. Kontrollera och se till att datorn är påslagen och ansluten till en strömkälla.
 3. Anslut din Google Pixel 2 XL till din dators USB-port med den medföljande USB-kabeln.
 4. Vänta i cirka 15 minuter.
 5. Efter den förflutna tiden kopplar du bort och ansluter sedan kabeln från telefonen igen. Gör det inom 10 sekunder.
 6. Om du ser en batteriikon inom en minut betyder det att din telefon är avstängd och laddas.
 7. Om du ser ett rött ljus, betyder det att ditt batteri är helt tömt eller urladdat.
 8. Om du ser ett blinkande rött ljus betyder det att enheten inte har tillräckligt med ström för att slå på.
 9. Låt din telefon ladda i minst 30 minuter.
 10. Efter 30 minuters laddning håller du ner strömbrytaren i några sekunder och knackar sedan på Starta om på skärmen.

Android kan vara skadat

Android kan bli skadat av några orsaker. Vi har inte telefonens fullständiga historia så vi kan inte fastställa vad det exakta skälet är för ditt problem just nu. För att se om det har operativsystem har stött på ett fel och inte kommer att starta upp, försök att starta om det till återställningsläge så att du kan återställa det från fabriken. Försök endast den här lösningen om telefonen visar att den är på. Om det inte har några LED-lampor, inte ger ljud eller inte vibrerar, slösa inte din tid med att göra stegen nedan.

 1. Se till att telefonen är avstängd. Om du inte kan stänga av det normalt, vänta tills batteriet är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du fortsätter. Försök inte slå på telefonen eftersom du inte kan komma åt återställningsläget i det läget.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren och volym ned-knapparna tills startläsarläget visas och släpp sedan. Det representeras av en Android-botbild med Start-etiketten på toppen.
 3. Tryck på Volym ned-knappen för att välja återställningsläge och tryck sedan på strömbrytaren för att bekräfta valet. När du gör det kommer din telefon att blinka på Google startskärmen en stund och sedan starta om i återställningsläget.
 4. När du ser Android-botbilden med en utropstecken i en röd triangel med ingen kommandotikett under trycker du på strömbrytaren.
 5. Tryck på knappen Volym upp en gång och släpp sedan strömbrytaren.
 6. Använd volymknappen för att välja Torka data / fabriksåterställningsalternativ från skärmen för Androidåterställning.
 7. Välj Ja för att bekräfta.
 8. Vänta tills återställningsprocessen för fabriksdata är klar.
 9. Välj Starta om nu.

Hårdvarufel

Om din Pixel 2 inte startar i återställningsläget, eller om det gör men ingenting händer efter en fabriksåterställning, kan problemet inte åtgärdas på din nivå. I det här fallet måste du låta en professionell hantera problemet. Skicka telefonen till Google så att de kan reparera den.

Problem nr 2: Hur man återställer bilder från våta Google Pixel 2

Problem som ska lösas. Återställ foton. Slå på telefonen - inte troligt. Inget sätt att öppna den här telefonen för mjuk återställning. tappade telefonen i vatten. Inte avstängd omedelbart. laddas ner sedan packade i ris i cirka 2 veckor nu. När den är ansluten till USB till laddaren, tänds laddningsikonen på skärmen, ingen indikation på laddning och bleknar sedan. Kommer inte tillbaka. grönt ljus ovanför pekskärmen (antas vara kameralins). Telefonen kan förstöras för återhämtning. Jag antar att det finns en enhet i telefonen som lagrar fotona och kan tas bort och sedan nås.

Lösning: Telefonens logikbräda är troligen stekt så återställning av åtkomstfil är kanske inte möjligt. Ja, varje smartphone har en intern lagringsenhet som behåller programvaran och data, men det kräver ett bra fungerande system för att få åtkomst till dem. Du kan inte bara plocka minnet från moderkortet och låta en andra enhet läsa innehållet från det chipet. Ingen sådan teknik är tillgänglig för slutanvändare. Vissa avancerade brottsbekämpande myndigheter kan ha sådan kriminalteknisk förmåga, men verktygen för att extrahera data (förutsatt att själva chipet inte skadats av vatten), är äganderättsligt och inte tillgängligt för konsumenter.

Om de uppgifter du försöker återställa är mycket värdefulla kan du leta efter företag som är specialiserade på dataåterställning. De borde kunna berätta om det finns en chans att de kan återställa något från din telefon.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.