Vad gör man om Netflix inte fungerar på Galaxy Note10 + | Netflix kraschar hela tiden

Om Netflix fortsätter att krascha eller inte fungerar på din Galaxy Note10 +, fixar du det troligtvis på egen hand genom att helt enkelt använda Google för att hitta ett svar. Men om du redan har provat det och problemet återkommer, försök att se om någon av lösningarna i den här guiden kan hjälpa.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på ditt eget #Android- eller #Fitbit-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Vad gör man om Netflix inte fungerar på Galaxy Note10 + | Netflix kraschar hela tiden

Nedan följer lösningarna för att testa om din Netflix-app inte fungerar på din Galaxy Note10 +.

Galaxy Note10 + Netflix fungerar inte fix nr 1: Få felet

I de flesta fall när Netflix inte fungerar, visas ett specifikt fel också så om appen misslyckas på din Galaxy Note10 +, se till att felkoden är noterad. Även om Netflix-problem inte är vanliga är en felkod som du stöter på ofta nyckeln till att lösa problemet. Om till exempel Netflix-appen fortsätter att krascha och den åtföljs av felet AIP-703 kan det vara ett problem relaterat till ditt konto. En snabb Google-sökning om ett specifikt fel hjälper sannolikt så glöm inte att prova det.

Galaxy Note10 + Netflix fungerar inte fix nr 2: Avsluta Netflix

Om det inte finns några fel alls, eller om föreslagna onlinelösningar inte hjälper, kan du fortsätta felsöka problemet. Det första du vill göra är att starta om eller tvinga att avsluta appen. Detta är ofta ett effektivt sätt att lösa appproblem. Det finns två sätt att göra detta.

Metod 1: Stäng en app med nyckelappar

 1. På skärmen trycker du på funktionsknappen Senaste appar (den med tre vertikala linjer till vänster om Hem-knappen).
 2. När skärmen Nya appar visas, svep åt vänster eller höger för att leta efter appen. Det borde vara här om du lyckades köra den tidigare.
 3. Dra sedan upp på appen för att stänga den. Detta bör tvinga stänga det. Om den inte är där, klicka helt enkelt på appen Stäng alla för att också starta om alla appar.

Metod 2: Stäng en app med appinformation-menyn

Ett annat sätt att tvinga stänga en app är genom att gå inom appens inställningar. Det är ett längre sätt jämfört med den första metoden ovan, men det är lika effektivt. Du vill använda den här metoden om du planerar att göra annan felsökning för den nämnda appen som att rensa cache eller data. Så här görs:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på appar.
 3. Tryck på ikonen Fler inställningar (tre-punktsikonen, uppe till höger).
 4. Klicka på Visa systemappar.
 5. Hitta och tryck på appen.
 6. Tryck på Force Stop.

Galaxy Note10 + Netflix fungerar inte fix nr 3: Rensa Netflix-cache och data

Ibland åtgärdar du rensning av Netflix-cache. Se till att göra det om du inte har gjort det här. Så här görs:

 1. Gå till Hem-skärmen.
 2. Tryck på appar-ikonen.
 3. Öppna Inställnings-appen.
 4. Tryck på appar.
 5. Om du letar efter ett system eller en standardapp klickar du på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 6. Välj Visa systemappar.
 7. Hitta och tryck på lämplig app.
 8. Knacka på Lagring.
 9. Klicka på Rensa cache-knapp.
 10. Starta om enheten och kolla om problemet.

Om Netflix fortfarande inte fungerar på din Galaxy Note10 + efter att ha rensat cachen, följ den upp genom att återställa appen till dess standardvärden.

 1. Gå till Hem-skärmen.
 2. Tryck på appar-ikonen.
 3. Öppna Inställnings-appen.
 4. Tryck på appar.
 5. Om du letar efter ett system eller en standardapp klickar du på Fler inställningar längst upp till höger (ikonen med tre punkter).
 6. Välj Visa systemappar.
 7. Hitta och tryck på lämplig app.
 8. Knacka på Lagring.
 9. Klicka på Rensa dataknappen.
 10. Starta om enheten och kolla om problemet.

Galaxy Note10 + Netflix fungerar inte fix nr 4: Logga ut från ditt Netflix-konto

I vissa fall kan du helt enkelt logga ut från ditt Netflix-konto. Se till att göra det i detta skede för att se om det fungerar i just din fråga.

Galaxy Note10 + Netflix fungerar inte fix nr 5: Starta om enheten

Omstart av en enhet är vanligtvis effektivt för att fixa alla möjliga problem. Denna potentiella lösning fungerar även för några större problem så att du inte vill hoppa över detta. Försök starta om din Galaxy Note10 + normalt först genom att trycka på strömbrytaren för att öppna startmenyn. Välj sedan alternativet Starta om och se om det fungerar.

Ett annat sätt att starta om enheten är genom att trycka på och hålla ned Volym-knappen och Bixby / Power-tangenten samtidigt i 10 sekunder eller tills enhetens skärm slås på. Detta simulerar effekten av att koppla bort batteriet från enheten. Om detta fungerar kan det låsa upp enheten.

Om det inte hjälper att göra den vanliga omstarten, kan du prova detta:

 1. Tryck och håll ned Volym ned-knappen först och släpp den inte.
 2. Håll den intryckt och håll ner strömbrytaren.
 3. Håll båda knapparna intryckta i 10 sekunder eller mer.

Den andra omstartproceduren försöker simulera effekterna av att ta bort batteriet. På äldre enheter är det ofta ett effektivt sätt att fixa enheter som inte svarar på att koppla ur batteriet. Om ingenting ändras, fortsätt sedan till nästa förslag.

Det kan vara bra att starta om din enhet regelbundet minst en gång i veckan. Om du tenderar att glömma saker föreslår vi att du konfigurerar din telefon för att starta om på egen hand. Du kan schemalägga den för att göra den här uppgiften genom att göra dessa steg:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Tryck på Enhetsvård.
 3. Klicka på 3-punkten längst upp.
 4. Välj Auto omstart.

Galaxy Note10 + Netflix fungerar inte fix # 6: Rensa cache-partition

Vissa appproblem är resultatet av en skadad eller föråldrad systemcache. För att säkerställa att systemcachen är uppdaterad följer du dessa steg för att rensa cachepartitionen:

 1. Stäng av enheten.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby / Power-knappen.
 3. När den gröna Android-logotypen visas släpper du båda tangenterna ('Installera systemuppdatering' kommer att visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 4. Återställningsskärmenyn visas nu. Släpp knapparna när du ser detta.
 5. Använd knappen Volym ned tills du markerar 'Torka cache-partition'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja 'Torka av cache-partition'.
 7. Använd Volym ned för att markera Ja.
 8. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta åtgärden för att rensa cachen.
 9. Vänta en sekund när systemet torkar cachen.
 10. Tryck på strömbrytaren igen för att starta om enheten. Detta kommer att återställa enheten till det normala gränssnittet.
 11. Det är allt!

Galaxy Note10 + Netflix fungerar inte fix nr 7: Återställ nätverksinställningar

Att rensa en Android nuvarande nätverkskonfiguration kan ibland lösa Netflix-problem. Detta gäller särskilt om du använder mobil- eller mobildata när du använder appen. Lär dig hur du återställer nätverksinställningarna för din Note10 + nedan:

 1. Öppna Inställnings-appen.
 2. Knacka på General management.
 3. Tryck på Återställ.
 4. Klicka på Återställ nätverksinställningar.
 5. Tryck på Återställ inställningar för att bekräfta.

Galaxy Note10 + Netflix fungerar inte fix 8: Kontrollera internetanslutningen

Netflix kanske inte fungerar ordentligt på din Galaxy Note10 + om din internetanslutning är långsam eller avbryter intermittent. Om du tittar på Netflix när du är på mobildata, se till att signalen är stabil och internetanslutningshastigheten är över 3 Mbps. Allt långsammare än så kan orsaka buffring eller problem. Om du använder wifi för att titta på program, kan du prova med andra enheter om din wifi stängs av eller har några problem just nu. Du kan involvera din Internetleverantör i att kontrollera detta.

Galaxy Note10 + Netflix fungerar inte fix nr 9: Observera i säkert läge

Om Netflix fortfarande inte fungerar på din Galaxy Note10 + för närvarande är nästa faktor som du vill kontrollera om det är möjligt att en dålig tredjepartsapp är skylden. Om felet eller problemet började efter installation av en ny app är det inte en dålig idé alls att försöka ta bort den nya appen. Detta gör att du kan kontrollera om det är den som orsakar problemet.

Om den ursprungliga programvaran innehåller Netflix-appen, kan du också köra enheten till säkert läge. I säkert läge blockeras alla tredjepartsappar. Om Netflix bara fungerar i säkert läge betyder det att en av apparna är orsaken till problemet. Om du vill kontrollera om det är fallet startar du om telefonen till säkert läge. Så här gör du:

 1. Tryck och håll in strömbrytaren tills Power off-fönstret visas och släpp sedan.
 2. Tryck och håll ner strömmen tills Prompt-läget visas och släpp sedan.
 3. För att bekräfta, tryck på Säker-läge.
 4. Processen kan ta upp till 30 sekunder att slutföra.
 5. Vid omstart visas ”Safe mode” längst ner till vänster på startskärmen.
 6. Kolla efter problemet.

Glöm inte: säkert läge blockerar appar från tredje part, men det kommer inte att säga dig vilken av dem som är den verkliga orsaken. Om du tror att det finns en falsk tredjepartsapp i systemet måste du identifiera den. Här är vad du behöver göra exakt:

 1. Starta till säkert läge.
 2. Kolla efter problemet.
 3. När du har bekräftat att en tredjepartsapp är skylden kan du börja avinstallera appar individuellt. Vi föreslår att du börjar med de senaste du lagt till.
 4. När du har avinstallerat en app startar du om telefonen till normalt läge och kontrollerar om problemet finns.
 5. Om din Galaxy Note10 + fortfarande är problematisk, upprepa steg 1-4.

Tänk på att proceduren för säkert läge endast fungerar om din Netflix-app är en del av de ursprungliga apparna som medföljde programvaran. Om du har lagt till det själv anses det vara tredje part och du kan inte köra det medan din Note10 + är i säkert läge.

Galaxy Note10 + Netflix fungerar inte fix nr 10: Installera uppdatering

Att installera programvaru- och appuppdateringar är för sent i detta skede så se till att göra båda om problemet kvarstår. För att leta efter programuppdateringar, gå bara till Inställningar> Programuppdatering.

För dina appar kan du öppna Play Store-appen för att uppdatera.

 1. Öppna Play Store-appen.
 2. Tryck på Fler inställningsikon längst upp till vänster (tre horisontella linjer).
 3. Klicka på Mina appar och spel.
 4. Klicka på Uppdatera eller Uppdatera alla.

Se till att också hålla dina appar uppdaterade hela tiden genom att aktivera alternativet för automatisk uppdatering.

 1. Klicka på Auto-uppdatera appar.
 2. Tryck bara på över wifi (välj över alla nätverk om du inte har wifi).
 3. Klicka på Klar.

Galaxy Note10 + Netflix fungerar inte fix nr 11: Fabriksåterställning

Det sista felsökningssteget som du kan försöka är att återställa telefonens programvaruinställningar till deras standardvärden. Också känd som fabriksinställning eller hård återställning. Denna potentiella lösning kommer att ta bort dina personuppgifter som foton, videor, meddelanden, dokument etc. Se till att säkerhetskopiera dem i förväg.

Nedan är de två sätten att fabriksinställa din S10:

Metod 1: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy S10 via menyn Inställningar

Detta är det enklaste sättet att torka av din Galaxy S10. allt du behöver göra är att gå under Inställningsmenyn och följa stegen nedan. Vi rekommenderar den här metoden om du inte har några problem med att gå under Inställningar.

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter och ta bort ditt Google-konto.
 2. Öppna Inställnings-appen.
 3. Bläddra till och knacka på General management.
 4. Tryck på Återställ.
 5. Välj Factory data reset från de angivna alternativen.
 6. Läs informationen och tryck sedan på Återställ för att fortsätta.
 7. Tryck på Radera alla för att bekräfta åtgärden.

Metod 2: Hur man återställer hårt på Samsung Galaxy S10 med hårdvaruknappar

Om ditt fall är att telefonen inte startar upp eller den startas men menyn Inställningar är otillgänglig kan den här metoden vara till hjälp. Först måste du starta om enheten till återställningsläge. När du väl har åtkomst till Återställning är det dags att du startar korrekt masteråterställningsprocedur. Det kan ta några försök för dig innan du kan komma åt Återställning så var tålamod och försök helt enkelt igen.

 1. Skapa om möjligt en säkerhetskopia av dina personuppgifter i förväg. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 2. Du vill också se till att du tar bort ditt Google-konto. Om ditt problem hindrar dig från att göra det hoppar du bara över detta steg.
 3. Stäng av enheten. Det här är viktigt. Om du inte kan stänga av den kan du aldrig starta om till återställningsläget. Om du inte kan stänga av enheten regelbundet via strömbrytaren, vänta tills telefonens batteri är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du startar återställningsläget.
 4. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby / Power-knappen.
 5. När den gröna Android-logotypen visas släpper du båda tangenterna ('Installera systemuppdatering' kommer att visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 6. Återställningsskärmenyn visas nu. Släpp knapparna när du ser detta.
 7. Använd knappen Volym ned tills du markerar 'Torka data / fabriksåterställning'.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja 'Torka data / fabriksåterställning'.
 9. Använd Volym ned för att markera Ja.
 10. Tryck på strömbrytaren för att bekräfta fabriksinställning.
 11. Följ resten av instruktionerna för att slutföra uppgiften.

Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Twitter-sidor.