Vad gör man om Facebook fortsätter kraschar på Google Pixel 3

Vissa ägare av den nya Google Pixel 3 har rapporterat att de har problem med Facebook. Enligt vissa kraschar appen ofta. Program kan krascha då och då och oftare är krascherna inte så allvarliga. Du måste bara göra något som kan uppdatera telefonens minne och det kan vara slutet på problemet.

I det här inlägget kommer jag att leda dig genom att felsöka din telefon med Facebook-appen som fortsätter att krascha. Jag kommer att berätta för dig de mest praktiska sätten att få ut det här problemet. Saken är att det är lättare att fixa appproblem om appen i fråga är en tredje part. Så fortsätt att läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

Innan du går vidare, om du hittade det här inlägget eftersom du försökte hitta en lösning på ditt problem, kan du försöka besöka vår felsökningssida eftersom vi redan har åtgärdat de flesta vanliga rapporterade problem med telefonen. Vi har redan tillhandahållit lösningar på några av de problem som rapporterats av våra läsare, så försök att hitta problem som liknar dig och använda lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar för dig och om du behöver ytterligare hjälp, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka.

Vad gör man om Facebook fortsätter kraschar på Pixel 3

Vi måste bara se om detta problem bara beror på en mindre felaktig firmware och om inte kan vi fortsätta med felsökning av applikationen. Som sagt, här är vad du bör göra vid den här frågan ...

Utför den påtvingade omstartproceduren - detta är det bästa sättet att utesluta möjligheten att problemet beror på en mindre fel eftersom glitches lätt kan åtgärdas med den här proceduren. Håll bara strömbrytaren intryckt i 30 sekunder eller mer så startar telefonen normalt igen. Efter detta öppnar du Facebook för att se om det fortfarande kraschar. Om det fortfarande gör det, gå vidare till nästa procedur.

Rensa Facebooks cache och data - detta återställer appen till standardinställningar och konfiguration. Om problemet beror på någon skadad cache och data kommer det att räcka för att appen ska fungera perfekt igen. Du kan rensa appens cache och data genom att gå till Inställningsmenyn och sedan leta efter applikationer. Välj Facebook så kan du återställa den från appens inställningar. Om det fortsätter att krascha efter detta, gå vidare till nästa lösning.

Avinstallera Facebook och installera om det - om de två första procedurerna misslyckades med att lösa problemet, kommer det att lösa det under förutsättning att du inte har några problem med andra appar eftersom om det finns det, så är detta inte bara ett app-problem utan ett firmwareproblem. Så förutsatt att den enda appen som fortsätter att krascha är Facebook, måste du bara avinstallera den och sedan ladda ner den från Play Store igen. Det borde göra det. Men om du också har problem med andra appar, måste du säkerhetskopiera dina viktiga filer och data och sedan göra återställningen av master. Så här gör du ...

 1. Se till att telefonen är avstängd helt. Så håll ned strömbrytaren i några minuter tills enheten slås av.
 2. Håll ned volymknappen och strömbrytaren tillsammans i några sekunder.
 3. Släpp båda knapparna när Fastboot-läget visas på skärmen.
 4. Markera Återställningsläge med volymknapparna och tryck sedan på strömknappen för att starta upp telefonen i den.
 5. Om du ser Android på skärmen trycker du på strömbrytaren och håller den intryckt i några sekunder och trycker sedan på volym upp-knappen en gång.
 6. När du är inne i återställningsläget använder du volymknapparna för att navigera genom alternativen. Markera "torka data / fabriksåterställning" och tryck sedan på strömbrytaren för att välja den.
 7. Du måste bekräfta att du verkligen behöver rensa data på din telefon så markera Ja och tryck sedan på strömknappen för att välja den.
 8. Vänta tills din telefon har gjort återställningen, vilket kan ta flera sekunder till ett par minuter.
 9. När återställningen är klar markerar du och väljer "Starta om systemet nu" för att slutföra processen.

Jag hoppas att den här felsökningshandboken kan hjälpa dig att lösa problemet med din Google Pixel 3. Om du har andra problem kan du kontakta oss.

RELEVANTA POSTER:

 • Hur fixar jag Google Pixel 3 som inte kommer att slås på?
 • Så här sätter du in eller tar bort SIM-kortet för Google Pixel 3
 • Hur du tar en skärmdump på din Google Pixel 3-smartphone
 • Hur man fixar Google Pixel 3 XL som inte laddas
 • Hur man installerar Fortnite på Google Pixel 3

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.