Vad du ska göra om din LG X Charge inte längre slås på (enkel fix)

Din LG X Charge är fullpackad med ett riktigt stort batteri och det är faktiskt försäljningsstället. Smarttelefonanvändare älskar alltid enheter som håller längre och medan enheten uppfyller förväntningarna från sina ägare, skulle det alltid komma en tid då ett problem eller två kan uppstå. Vi har fått några klagomål från våra läsare som äger den här enheten och det vanligaste är att telefonen inte längre slås på och inte ens svarar när den laddas. Problemet lägger omedelbart åt sidan funktionen som ägarna älskar med den här telefonen.

Men oroa dig inte, det här problemet är vanligt och det förekommer någon oavsett vilken telefon de använder. Även om det kan verka som ett mycket komplicerat hårdvaruproblem, är det faktiskt bara ett problem med firmware, åtminstone är det ofta fallet. Så i det här inlägget kommer jag att ta itu med problemet så att du kan fortsätta använda din LG X Charge. Jag kommer att dela med dig den lösning som vi har använt för att lösa problem som denna. Så fortsätt att läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

För smartphone-ägare som hittade vår webbplats när du försökte hitta en lösning, försök att se om din telefon är en av de enheter vi stöder. Om det är det, besök sedan felsökningssidan för den enheten, bläddra igenom den för att hitta problem som liknar din och känn dig fri att använda våra lösningar och lösningar. Men om du fortfarande behöver vår hjälp efter det, fyll i vårt frågeformulär för Android-frågor och tryck på skicka för att kontakta oss.

Hur du fixar din LG X Charge som inte kommer att slås på

Antagande att detta problem började utan uppenbar orsak eller orsak, då bör det bara vara en mindre firmwareproblem. Men om telefonen tappades på en hård yta, nedsänkt i vatten under lång tid eller värmning så snabbt under laddning, finns det ett problem med hårdvaran. Du behöver inte felsöka det om så är fallet, istället ta med dig telefonen omedelbart till butiken så att en tekniker kan kontrollera det för dig.

För ägare som har det här problemet men är säkra på att detta inte har orsakats av fysiska, vätskor eller batteri skador, prova följande procedurer ...

Första lösningen: Tvungen omstart

Oftast när en telefon slutar svara helt plötsligt utan uppenbar orsak beror det på en systemkrasch; Det är när firmware och hårdvara slutar fungera ordentligt och lämnar telefonen svarsfri. Symtomen får dig att tro att din telefon har ett hårdvaruproblem men i verkligheten är den tvingade omstarten allt du behöver för att din enhet ska fungera perfekt igen. Här är hur…

 • Tryck och håll ned Volym ned-knappen och strömbrytaren samtidigt i 10 sekunder eller mer.

Om kombinationen utförs korrekt startar din LG X Charge normalt och startar upp till startskärmen. Du kan sedan fortsätta använda det, men det finns ingen garanti att problemet aldrig skulle hända igen i framtiden.

Å andra sidan, om den inte svarar på det, kan du försöka göra detta:

 1. Tryck och håll ner volymknappen och släpp den inte.
 2. Tryck och håll ned strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 3. Håll båda tangenterna nedtryckta i 10 sekunder eller så.

Det är i princip detsamma som proceduren ovan bara att vi ser till att du trycker och håller ner volymknappen innan strömknappen för att det annars inte kommer att ge dig liknande resultat. Om din telefon fortfarande inte svarar på detta, gå vidare till nästa procedur.

Den andra lösningen: Försök ladda din telefon och gör tvungen omstart igen

En annan sak som vi måste utesluta här är möjligheten att din telefon redan har slut på saft. Jag förstår att du kanske redan har försökt ladda den till ingen nytta. Saken är att firmware kan ha kraschat innan enheten stängdes av på grund av ett tömt batteri. I sådana fall har du redan ett par problem och båda kan leda till en enhet som inte svarar. Så i det här avsnittet kan du prova att göra detta:

 1. Anslut laddaren till ett vägguttag och se till att du använder den ursprungliga kabelladdaren.
 2. Anslut din enhet till laddaren med den ursprungliga ström- / datakabeln.
 3. Oavsett om laddningsskyltarna visas eller inte, låt telefonen anslutas till laddaren i 10 minuter.
 4. Håll sedan ner knappen Volym ned och släpp den inte.
 5. Tryck sedan på strömbrytaren medan du håller ner volymknappen.
 6. Håll båda tangenterna nedtryckta i 10 sekunder eller mer för att simulera batteriets bortkoppling.

Om problemet inträffade på grund av ett tömt batteri och firmware krasch, bör din LG X Charge redan starta upp nu. Men om det fortfarande inte svarar, är det dags att ta det tillbaka till butiken så att en tekniker kan kontrollera det åt dig.

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.

Inlägg som du kanske också gillar utcheckningen:

 • Hur du startar upp din LG G6 i felsäkert läge, torka av cache-partition, fabriks- och master-återställning [Tutorials]
 • Hur du fixar din LG G6 som inte kommer att slås på [Felsökningsguide]
 • LG G6 Tutorials: Lär dig hur du rensar appcache och data, döljer eller visar appar, manipulerar webbläsaren
 • Hur du fixar din LG G6 med skärmflimrande problem [Felsökningshandbok]
 • LG G6-textmeddelanden tar sig alltid för att skicka problem och andra relaterade problem
 • Hur man fixar LG G6 Plus som inte kommer att slås på (enkla steg)
 • Hur man fixar LG G6 Plus med Black Screen of Death-problemet (enkla steg)