Vad du ska göra om din Galaxy S8 stängs av automatiskt [felsökningsguide]

Välkommen till en annan felsökningsartikel för dagen! Det här inlägget ger dig några av de vanliga frågorna för # GalaxyS8 såväl som deras lösningar. Huvudfrågan för detta dokument kommer att försöka lösa ett av de fleråriga problemen för smartphones - slumpmässig omstart eller omstart. När det gäller Samsung-enheter är felsökning av programvara likartad på enheter så även om du har andra Galaxy- eller Note-modeller, bör förslagen nedan fortfarande gälla.

Om du letar efter lösningar på ditt eget #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Problem nr 1: Vad du ska göra om din Galaxy S8 stängs av automatiskt

Telefonmodell: Samsung Galaxy S8. De senaste dagarna stängs min telefon automatiskt. Efter automatisk avstängning medan jag försöker slå på det fungerar det inte. Varje gång jag måste ansluta laddaren för att slå på mobilen efter automatisk avstängning. Utan att ansluta laddare kan jag inte slå på mobil. Medan laddningsnivån visar mer än 80%, står jag också inför automatisk avstängningsproblem. Dagligen står jag inför dessa problem 4-5 gånger. Föreslå mig hur du löser problemet. Tack på förhand för alla lösningar.

Lösning: Det ser ut som att du har en dålig batteriproblem. För att se om det orsakas av ett operativsystemfel finns det tre grundläggande felsökningssteg för programvara som du kan prova:

 • Torka av cache-partition
 • Kalibrering
 • Fabriksåterställning

Hur man rensar S8-cache-partition

Android-enheter använder flera partitioner i sin lagringsenhet för att fungera. En sådan partition kallas cache-partition som håller systemcachen. Den här cachen kan ibland bli skadad vilket leder till alla möjliga problem, inklusive problem som kan påverka strömhantering. För att se om det är det du upplever följer du stegen nedan för att rensa cache-partitionen:

 1. Stäng av enheten. Det här är viktigt. Om du inte kan stänga av den kan du aldrig starta om till återställningsläget. Om du inte kan stänga av enheten regelbundet via strömbrytaren, vänta tills telefonens batteri är tömt. Ladda sedan telefonen i 30 minuter innan du startar återställningsläget.
 2. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 3. När Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyn för Android-systemåterställningsmenyn).
 4. Tryck på Volym ned-knappen för att markera "torka cache-partition."
 5. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 6. Tryck på Volym ned-knappen för att markera “ja” och tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. När torkcache-partitionen är klar markeras "Starta om systemet nu".
 8. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.

Hur man kalibrerar operativsystemet och batteriet

En annan orsak till ditt problem kan bero på en välbehövlig kalibrering. Android kan ibland tappa reda på korrekta batterinivåer, särskilt om det har körts kontinuerligt länge utan omstart. Bortsett från att göra regelbundna omstarter (minst en gång i veckan), bör det också vara en bra idé att kalibrera den då och då. Detta gör att systemet kan fastställa ett riktmärke vid läsning av batteriet. Följ stegen nedan för att göra denna felsökning:

  1. Töm batteriet helt . Detta innebär att du använder din enhet tills den stängs av av sig själv och batterinivån läser 0%.
  2. Ladda telefonen tills den når 100% . Se till att använda originalladdningsutrustning för din enhet och låt den ladda helt. Koppla inte ur enheten i minst två timmar till och använd den inte heller under laddning.
  3. Koppla bort enheten efter den förflutna tiden.
  4. Starta om enheten.
  5. Använd din telefon tills den slutar gå slut.
  6. Upprepa steg 1-5.

Hur fabriksinställs du Galaxy S8

Det sista felsökningssteget i detta fall är fabriksinställning. Du vill bara göra detta är om det inte förändras telefonens batteri eller strömbeteende efter att ha gjort de två första förslagen ovan. Fabriksåterställning kommer att returnera all mjukvaruinformation till sina standardvärden. Om problemet orsakas av ett program- eller appbugg, bör detta hjälpa till att lösa det.

 1. Skapa en säkerhetskopia av dina personuppgifter.
 2. Stäng av enheten.
 3. Tryck och håll in Volym upp-knappen och Bixby-tangenten och håll sedan ner strömbrytaren.
 4. När den gröna Android-logotypen visas släpper du alla tangenter ("Installera systemuppdatering" visas i cirka 30 - 60 sekunder innan du visar menyalternativen för Android-systemåterställning).
 5. Tryck på Volym ned-knappen flera gånger för att markera 'torka data / fabriksinställning'.
 6. Tryck på strömbrytaren för att välja.
 7. Tryck på Volym ned-knappen tills 'Ja - ta bort alla användardata' är markerad.
 8. Tryck på strömbrytaren för att välja och starta huvudåterställningen.
 9. När huvudåterställningen är klar markeras 'Starta om systemet nu'.
 10. Tryck på strömbrytaren för att starta om enheten.
 11. Låt telefonen gå i 24 timmar utan att lägga till några appar.

Reparera

Om problemet kvarstår efter att du har torkat telefonen är den mest troliga orsaken till dålig hårdvara. Det kan bero på felaktigt batteri eller någon annan felaktig komponent. Endast en tekniker kan ta reda på det för dig, så vid den här tiden vill du skicka telefonen till Samsung.

Problem nr 2: Galaxy S8 laddar mycket långsamt

Varje gång min telefon dör helt 0% och jag går att koppla in den, kommer den att slås på igen, den kommer fortfarande att säga att den är på 0% och sedan stänga av och sedan göra denna process om och om igen. Jag måste låta den stanna död i 24 timmar för att den ska laddas. Jag har testat en mjuk återställning, provat olika kablar och lådor och när den väljer att ladda tar det nästan 4 timmar att ladda. snälla hjälp, jag vet inte vad som är fel och om det kan åtgärdas. Jag har tappat min telefon flera gånger och min baksida är trasig.

Lösning: Besök gärna våra förslag till problem nr 1. Ditt fall verkar exakt lika med det ovan så att de saker du kan göra inte ska vara annorlunda. Du kommer antagligen att behöva låta en professionell titta på enheten så se till att göra det om du redan har provat allt i slutändan. Maskinvaruproblem är 99, 9% ofixbara för slutanvändarens slut. Om telefonens moderkort är felaktigt eller har blivit så efter att enheten har tappats, kan det behövas en större reparation.

Problem nr 3: Galaxy S8-skärmen förblir svart eller tom

Hallå!! Jag har ett enormt problem med min Samsung Galaxy S8. Jag har tappat den några gånger nyligen och skärmen började flimra vit, från mitten till botten. Jag kunde bara se toppen av skärmen och jag försökte återställa min telefon och också rensa cache men det verkar som om det bara gjorde det värre. Inte bara blinkar min telefon vit när jag slår på, hela skärmen blir ljusgrön och blir helt svart men skärmen svarar, fliken och bakåtknappen bredvid hemknappen lyser när jag knackar på den. Så skärmen är svart men lyhörd, även om jag trycker på strömbrytaren kan du se de vita flimrarna men går tillbaka till svart omedelbart.

Lösning: Detta är ett tydligt hårdvaruproblem. Skärmen måste vara skadad, det är därför den inte längre visar några bilder och bara visar tom eller svart. Det finns ingen programfix för en trasig LCD så du måste skicka telefonen in för reparation. Om du har tur och skadan bara isoleras på skärmenheten kan det vara en relativt enkel lösning att byta ut denna del.

Det finns många videor som kan visa dig hur du ersätter en Galaxy S8-skärm, men vi rekommenderar starkt att du låter en professionell göra det åt dig så att andra möjliga hårdvaruproblem kan uppmärksammas. Att släppa en elektronisk enhet, i ditt fall flera gånger, kan ibland leda till att andra komponenter och inte bara skärmen lossnar eller kortsluts. Det är möjligt att problemet i din enhet kan komma från andra källor och inte bara skärmen. Byt ut skärmenheten kommer inte att fixa andra komponenter automatiskt så att du kan få andra problem efter en framgångsrik skärmbytesprocedur.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.