Vad du ska göra när Apple iPhone inte kan installera iOS 13.1

För mindre än en vecka sedan släpptes iOS 13 av Apple men bara 5 dagar efter lanseringen släppte Apple igen ett nytt operativsystem iOS 13.1. Den nya iOS 13 lanserades för stabilitetsförbättringar, prestandafrågor och för att fixa buggar för den nyaste iPhone-programvaran. När de försöker uppdatera till iOS 13.1 uppmanas dock vissa användare med "Kan inte installera uppdatering" "Ett fel uppstod när iOS 13.1 installerades." Vad ska du göra då ser du fel som det här? Läs vidare för de möjliga lösningarna nedan.

Om du äger en Apple iPhone som stöder iOS 13.1 eller andra iPhone-modeller, är vi glada att hjälpa dig med alla problem som du kan ha med din enhet, kontakta oss gärna med detta formulär. Detta är en gratis tjänst förresten. Vi bad emellertid att när du kontaktar oss, försök att vara så detaljerad som möjligt om ditt problem så att vi exakt kan utvärdera och ge lämpliga lösningar.

HÄR ÄR POTENTIELLA LÖSNINGAR FÖR ATT GÖRA NÄR APPLE iPHONE INTE FÖR ATT INSTALLERA iOS 13.1

Lösning 1: Kontrollera nätverksanslutningen för att se till att din iPhone är ansluten till Internet

Ett av kraven när du uppdaterar din programvara är att ha en stark och stabil wifi-signal. WiFi-barsignal finns i det övre vänstra hörnet av din Apple iPhone bredvid ditt mobilnät. Om du får mindre än tre staplar på signalen, överför till en annan plats för att få den starkaste signalen som möjligt. En annan sak, se till att den mobila dataförbindelsen är aktiverad med en tillförlitlig täckning. Ibland kan dålig anslutning vara orsaken till fel vid uppdatering till iOS 13.1

Lösning 2: Otillräcklig lagring på enheten

Även om Apple har gjort uppdateringsstorleken mindre under åren kan det ta större delen av vårt lagringsutrymme. Tillsammans med de nedladdade apparna, fler foton och videor, musik och filmer som använder det mesta av lagringsutrymmet under din iPhone-användning kan det leda till lågt lagringsutrymme och kan inte installera iOS 13.

För att kontrollera tillgängligt utrymme kvar:

  • Gå till “Inställningar” från hemskärmen.
  • Klicka på “iPhone Storage”.

Du ser listan över appar och hur mycket lagringsutrymme de använder på din iPhone. Du kan nu ta bort appar och spel manuellt som du inte längre använder eller som är onödiga.

Lösning 3: Tvinga om din iPhone igen

För att avbryta den nuvarande strömcykeln kan tvingande att starta om din iPhone ibland hjälpa till att lösa felet när installationen uppdateras. För att göra detta helt enkelt:

  1. Tryck och håll in både Sleep / Wake-knappen och Home-knappen.
  2. Släpp båda knapparna när Apple-logotypen visas.

Anslut oss

Löste någon av lösningarna som nämnts ovan problemet med Apple iPhone som inte kunde installera iOS 13.1? Om du har några frågor och oro beträffande din iPhone, kontakta oss gärna med detta formulär. Vi kommer att vara till hjälp och ger dig en gratis teknisk support om ditt problem. Se bara till att ge oss en detaljerad information som möjligt för oss för att göra en exakt utvärdering och ge dig lämplig intervention. Jag ser fram emot att höra från dig.