UMi Zero 2-smarttelefonen erbjuder en 10-kärnans CPU och en Quad HD-skärm för bara 299 $

Kinesiska tillverkare samlar vanligtvis galen hårdvara i sina enheter för att tilltala ett brett spektrum av publik. # UMi Zero 2 kan vara den senaste som följer efter en ny rapport. Det sägs att smarttelefonen kommer att bunta in hårdvaraspecifikationer som till och med kan skämma de avancerade erbjudandenna. Vad som är bättre är att företaget enligt uppgift kommer att sälja det för en ond 299 $ .

Tja, smarttelefonen kommer förmodligen att packa en 5, 2-tums Quad HD Super AMOLED-skärm, 4 GB RAM, 64 GB intern lagring, en 10-kärns (deca core) MediaTek Helio X20 SoC och bottenhögtalare bredvid laddningsporten. Det verkar som om enheten också kommer att packa en USB Type-C-port, även om det är svårt att säga från bilderna om det verkligen kommer att vara fallet här.

När det gäller kameran på smarttelefonen har rapporter kopplat till UMi Zero 2 för att packa ett dubbelt kamerarrangemang på baksidan, utan ord om vilka funktioner den kommer att få till bordet. Sammantaget kommer Zero 2 som ett spännande paket och kommer säkert att tilltala ett brett spektrum av kunder.

Smarttelefonen bör gå officiellt på de kinesiska marknaderna snart, så förvänta dig att lära sig mer om enheten under de kommande dagarna. Som är fallet med enheter från kinesiska OEM-tillverkare kan vi inte lova att USA kommer att släppas just nu.

Källa: UMi

Via: Phone Arena