Tyst larm i Fitbit Charge 3 fungerar inte längre

Det tysta larmet på din Fitbit Charge 3 är tänkt att varna dig när aviseringar, meddelanden och annan information når din tracker. Enheten är tänkt att vibrera så att användaren kan varnas. Vissa ägare rapporterade dock att funktionen för tyst larm inte längre fungerar. Ett sådant problem kan bero på en inställning eller det kan vara problem med din Charge 3: s vibrationsmotor. Du behöver bara göra ett par saker för att veta vilka som är så läs vidare.

Men innan vi faktiskt går vidare till vår felsökning, om du har andra problem med din telefon, kan du besöka felsökningssidan för Fitbit Charge 3 eftersom vi redan har åtgärdat några av de vanligaste problemen med den här enheten. Om du behöver mer hjälp med ditt problem, fyll i vårt frågeformulär och tryck på skicka för att kontakta oss.

Här är de saker du behöver göra för att se om det här problemet är mindre eller allvarligt ...

  1. Se till att du har ställt in alarmen ordentligt.
  2. Testa vibrationsmotorn för att se om den fortfarande fungerar.

För att kontrollera om du har konfigurerat det tysta larmet ordentligt, öppnar du Fitbit-appen, väljer konto, väljer din Fitbit-enhet och väljer sedan Tyst larm. Det bör berätta omedelbart om du har ställt in larmet för att sluta vid din förväntade tidpunkt. Du kan också försöka skapa andra larm och se om de fungerar. Om det dock inte är problemet, måste du kontrollera om det är ett hårdvarorelaterat problem.

Kläm fast din laddning 3 på laddningskabeln och se till att kabeln är ansluten till en USB-port på din dator. Din tracker bör vibrera när du ansluter kabeln. Om den inte vibrerar kan motorn vara defekt. Du bör ta det tillbaka till butiken så att teknikern kan kontrollera det åt dig.

RELEVANTA POSTER:

  • Hur man fixar Fitbit Charge 3 som inte uppdateras korrekt
  • Fitbit Charge 3 Snabböversikt och tryck på igenkänning fungerar inte längre
  • Fitbit Charge 3 tar inte emot aviseringar från telefonen
  • Hur man fixar Fitbit Charge 3 som inte synkroniseras

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook och Google+ sida eller följa oss på Twitter.