Två sätt att aktivera Safe Mode på Google Pixel 3a

Det finns två sätt du kan göra din Google Pixel 3a att köra i säkert läge och det är vad jag vill visa dig i det här inlägget. Det är viktigt att du vet hur man gör bara en av dessa metoder eftersom det finns tillfällen då din telefon inte fungerar ordentligt på grund av applikationer från tredje part.

Att köra telefonen i säkert läge kommer att tillfälligt inaktivera alla tredjepartsappar. Om problemet med din telefon orsakas av en av dem kan du felsöka den så att den fungerar perfekt igen. Men tänk på att köra din telefon i säkert läge enbart inte kommer att lösa problemet du kanske upplever. Det kommer bara att ge dig en uppfattning om vad som orsakade problemet och gör att du kan utföra några felsökningsförfaranden. Fortsätt läsa eftersom den här artikeln kan hjälpa dig på ett eller annat sätt.

För ägare som letar efter en lösning på ett problem, gå till vår felsökningssida för vi har redan tagit upp några av de vanligaste problemen med den här enheten. Bläddra igenom sidan för att hitta problem som liknar dig och använd lösningarna vi föreslog. Om de inte fungerar eller om du behöver ytterligare hjälp, tveka inte att kontakta oss genom att fylla i vårt Android-frågeformulär.

Starta om Google Pixel 3a i säkert läge

Den här proceduren innebär att din telefon för närvarande är på och körs i normalt läge. Du kan göra det för att starta om direkt i säkert läge genom att göra följande:

  1. Tryck och håll ned strömbrytaren tills alternativen visas på skärmen.
  2. Tryck och håll ner alternativet Stäng av.
  3. Tryck på OK för att starta om din telefon i säkert läge.

Det tar flera sekunder innan telefonen startar om och när du väl når Hem-skärmen kan texten "Safe mode" hittas i skärmens nedre vänstra hörn.

LÄS Också: Hur du kan återställa din nya Google Pixel 3a [Handledning]

Slå på Google Pixel 3a i säkert läge

Du kan också direkt sätta telefonen i säkert läge. Detta blir användbart om din enhet inte längre kan starta upp i normalt läge. Gör så här:

  1. Se till att telefonen är avstängd.
  2. Tryck och håll ned strömbrytaren tills Googles logotyp visas på skärmen och släpp sedan.
  3. Med logotypen fortfarande på skärmen trycker du och håller ner volymknappen.
  4. Telefonen fortsätter att starta upp men fortsätter att hålla volymknappen intryckt tills du ser 'Säker-läge' längst ned till vänster på skärmen.

I säkert läge kan du fortsätta använda telefonen normalt förutom att du bara kan använda de förinstallerade apparna. Tredjepartsapplikationer är tillfälligt inaktiverade medan din telefon är i det här läget. Men om du har problem med en av dem kan du gå till Inställningar och sedan avinstallera den. När du har tagit bort den problematiska appen kan du starta om telefonen till normalt läge.

Jag hoppas att vi har kunnat hjälpa dig att köra din Google Pixel 3a i säkert läge. Vi skulle uppskatta det om du hjälpte oss att sprida ordet så dela detta inlägg om du tyckte att det var till hjälp. Tack så mycket för att du läste!

LÄS Också: Google Pixel 3a Återställ guide: Hur man gör olika typer av återställning på din telefon

Anslut oss

Vi är alltid öppna för dina problem, frågor och förslag, så kontakta oss genom att fylla i detta formulär. Detta är en gratis tjänst som vi erbjuder och vi debiterar inte ett öre för det. Men Observera att vi får hundratals e-postmeddelanden varje dag och det är omöjligt för oss att svara på varenda en av dem. Men vara säker på att vi läser alla meddelanden vi får. För dem som vi har hjälpt kan du sprida ordet genom att dela våra inlägg till dina vänner eller genom att bara gilla vår Facebook-sida eller följa oss på Twitter.