Topp fem gratis båge- och pilspel för Android

En av de faktorer som kan göra båge- och pilspel mer spännande är den realistiska fysikimplementeringen. Om du har försökt skjuta en pil i verkliga livet, kommer du att veta att fysik spelar en mycket viktig roll för att göra varje skott så exakt som möjligt, särskilt för långa avstånd. Inte alla utvecklare är angelägna om den här funktionen, det finns faktiskt bara ett par båge-och-pil-spel för Android som kan passera denna aspekt. De är följande:

Fruit Shoot . Utvecklad av Words Mobile, Fruit Shoot, är ett av de bästa bågskyttespelen som någonsin har skickats till Google Play Store. Det är ett enkelt spel med inte så riktigt bra grafik men utmaningen kommer att slå alla typer av frukt som ligger ovanpå ett björns huvud. Det finns olika storlekar av frukter och de blir svårare och svårare att träffa när din karaktär går längre och längre. Det finns också stadier där björnen rör sig fram och tillbaka, vilket gör målets avstånd inkonsekvent.

Till en början kan spelet lämna intryck av att det är lättare att slutföra men ju mer du spelar med det, desto mer vet du att du behöver timmar och timmar för att spela innan du kan fullfölja 90 nivåer av ren pilbåge-upplevelse.

Fruit Shoot erbjuds för närvarande gratis i Play Store. För att uppleva det roliga det erbjuder, ladda ner det härifrån.

Bågskytte . Tja, utvecklaren Innovativa spel var till punkten när de var i processen att namnge detta spel. Användarna kommer att skjuta en måltavla med pil och båge för att göra höga poäng. Fysikanimationen är lika realistisk som du som med Fruit Shoot.

Du kan också skicka in din poäng för att tävla med dina vänner eller andra användare som också kanske spelar det här spelet. Noggrannhet är en av de viktigaste faktorerna du måste utveckla för att utmärka dig i detta spel. Det erbjuds gratis i Play Store så att du kan ladda ner det när som helst för att utvärdera dess underhållningsvärde. Här är länken.

Bågskytte - Bow & Arrow . Utvecklaren, Pilot Fish Media Inc, skryter mycket av precisionen i fysik de har lagt i detta spel. Till skillnad från andra båge- och pilspel är användarna begränsade till 20 pilar per spelsession med en pil tilldelad varje gång tjurögat träffas.

Varje gång måltavlan träffas kommer den att ändra plats. Så det handlar inte riktigt om att hitta en perfekt plats att ständigt träffa den utan det handlar om precision varje gång du skjuter.

Dina poäng kan också lämnas in för att tävla med andra och spelet erbjuds gratis.

ArcherWorldCup - Archery Game . Det är ett av de högst rankade båge- och pilspelen i Play Store. Du kommer att tävla med andra spelare runt om i världen, därav namnet Archer World Cup.

Spelet är faktiskt väldigt enkelt att spela, du måste bara dra pilen med ditt, sikta, släppa och önskar att det skulle träffa centrum för att få 10 poäng. När det gäller spänning, kan denna app bara vad som krävs för att bli det bästa bågskytte spelet.

Spelappen har utvecklats av LitQoo och erbjuds för närvarande gratis i Play Store. Här är länken till spelet.

Fruit Archery II . Precis som fruktskottet är målen frukt i detta båge- och pilspelet. I grund och botten är detta den andra iterationen av Rocking Games 'Fruit Archery-app. Den första iterationen var faktiskt väldigt enkel och saknade många komponenter, som utvecklaren kompenserade i denna version.

Fruit Archery II har nu bättre grafik, smidig och lyhörd spel, realistisk fysik och har inga kompatibilitetsproblem med enheter. Om du är en av fansen av båge och pilspel kan det här spelet vara underhållande för dig. När allt kommer omkring erbjuds det gratis så att du inte har något att förlora om du provade det. Här är länken till spelet.

Slutsats

Pil- och pilspel är bland de mest gynnade spelen antingen i mobila enheter, surfplattor eller datorer. Antingen älskar du dem eller så dödar du bara din tid, dessa spel kanske bara tjänar deras syfte.

Har du spelat en pilbåge nyligen?