Topp 5 Galaxy Note 7 Android-telefoner

USA: s transportavdelning har nyligen utfärdat ett nödförbud mot alla Samsung Galaxy Note 7-enheter från flygplan. Detta kommer efter att Samsung tvingades återkalla smarttelefonen i USA och starta utbytesprogram i andra länder.

Galaxy Note 7 ersättnings telefoner

ImgAmazon.com-länk varumärkeProductAmazon.com-länkPris på Amazon.com

SamsungSamsung Galaxy Note 5781, 48

GoogleGoogle Pixel XL247, 23

HuaweiHuawei Nexus 6P112, 95

LGLG V20kontrollera pris

"Vi inser att förbjudandet av dessa telefoner från flygbolagen kommer att vara besvärligt för vissa passagerare, men säkerheten för alla som är ombord på ett flygplan måste ha prioritet, " säger transportsekreterare Anthony Foxx, rapporterar Reuters. Förbudet är heller inget skämt. "Alla som bryter mot förbudet kan bli föremål för straffrättsliga åtal utöver böter", sade transportavdelningen i sitt officiella uttalande.

Problemet berör mer än 2 miljoner enheter och deras ägare, som nu i de flesta fall lämnas utan en smartphone att använda för dagliga och affärsmässiga aktiviteter. I stället för att vänta på att Samsung ska förse dig med en ersättningsenhet, kan det vara en bättre idé att få tillbaka pengarna och köpa en ny smartphone för att ersätta den nu döda Galaxy Note 7.

Här är en lista över topp 5 Galaxy Note 7 ersättande Android-telefoner som är lika - om inte mer - kapabla än den återkallade enheten.

Medan Galaxy Note 7 levererades med Android Marshmallow och planerade uppgradering till Nougat, är LG V20 världens första telefon med Android Nougat precis utanför boxen. Den har inte en pekare eller Super AMOLED kapacitiv pekskärm, men det utgör en fantastisk inställning med dubbla kameror ((16 MP (29 mm, f / 1, 8) + 8 MP (12 mm, f / 2.4)), bildstabilisering, högupplöst ljudinspelning och en sekundär skärm belägen nära den övre kanten av smarttelefonen, vilket ger dig direkt tillgång till vanliga funktioner, appar och inställningar.

Under huven finns den snygga Snapdragon 820 med 4 GB RAM och Adreno 530 GPU. Dessa komponenter garanterar att din spel- eller multitasking-upplevelse kommer att vara lika smidig som med Obs 7. En trevlig bonus är möjligheten att ta bort Li-Ion 3200 mAh-batteriet och utöka det interna lagringsutrymmet med ett upp till 256 GB stort microSD.

LG V20 är inte bara en bra ersättning för Note 7, utan dess vidvinkellinser, tre intelligenta mikrofoner för ett bredare dynamiskt frekvensområde gör smarttelefonen till en dröm som går i uppfyllelse för alla ivrigaste mobilfotografer och videografer.

Google Pixel XL är den största av de två smartphones från Google. Fortfarande, på 5, 5 tum, är skärmen 0, 2 tum mindre än den i anmärkning 7. Å andra sidan delar båda enheterna samma upplösning (1440 x 2560 pixlar), vilket innebär att Pixel XL slutar med en högre pixel densitet och teoretiskt sett en finare bildkvalitet.

Men små skillnader i skärmstorlek kommer förmodligen inte att vara den avgörande faktorn som kommer att övertyga dig att köpa den första smarttelefonen konstruerad från grunden av Google. Det finns andra skäl, varav tre är viktigast: Google Assistant, Google Daydream och den högst rankade smarttelefonkameran någonsin.

Google Assistant är en intelligent personlig assistent utvecklad av Google, ofta betraktad som en förlängning av Google Now. Medan Google Now i huvudsak bara är en snygg röstkommandofunktion, kan Google Assistant delta i tvåvägssamtal eftersom det stöds av futuristisk konstgjord intelligens som får en att komma ihåg 2013-dramaet Her. Men allvarligt, att ha din egen digitala assistent kan förenkla rutinmässiga uppgifter, göra körningen säkrare och hela Android-upplevelsen roligare.

Google Daydream är en virtual reality-plattform (VR) utvecklad av Google och inbyggd i operativsystemet Android med början med lanseringen av Android 7.1 Nougat. Pixel XL är en av de första smartphones som är klara för Daydream, vilket gör att du kan uppleva uppslukande virtual reality-appar och spel för bara extra $ 79, vilket är vad ett Daydream-headset kostar.

Sist men inte minst har 12 MP, f / 2.0-kameran i Pixel XL fått en bäst någonsin 89 DxOMark Mobile-poäng, till stor del tack vare dess otroliga prestanda med lågt ljus, livliga färger och en oöverträffad skärpa.

Om du är en sucker för Samsungs produkter, så är Samsung Galaxy S7 Edge den närmaste smarttelefonen när det gäller dess prestanda och design till den återkallade Galaxy Note 7. En försäljningsplats för Note 7 var den inkluderade pennan som gjorde handskrift möjlig och hjälpte till att hålla den underbara skärmen fri från fläckar. The Edge har ingen pekpenn, men den har en böjd kantskärm, som döljer användbara genvägar.

Prestandamässigt är de två smartphones nästan identiska i alla aspekter, så valet beror på din villighet att ge Samsung en ny chans med en smartphone riktad mot lite olika kunder.

Huawei Nexus 6P är ett utmärkt alternativ för någon som köpte Note 7 och inte har hittat Samsungs TouchWiz UI eller pennan så användbart - någon som längtar efter en renare Android-upplevelse.

6P kan knappast kritiseras för sitt utseende. Det böjda metallskalet är tillverkat av anodiserad aluminium av luftkvalitetsklass och Huawies ikoniska hårdvarukonstruktion accenterar en kraftfull kamera.

Precis som Note 7, levereras Nexus 6P med Android Marshmallow men kan uppgraderas till Nougat. Båda smartphones har en 5, 7-tums skärm med 518 ppi pixeltäthet. Med 6Ps Qualcomm Snapdragon 810-processor och Adreno 430 GPU är det osannolikt att du kommer att märka någon skillnad när det gäller smarttelefonens prestanda.

Den viktigaste skillnaden är att Huawei Nexus 6P levereras med ett lager Android, och endast förinstallerade appar är de flesta användare tenderar att installera ändå, till exempel Google Maps, Chrome, YouTube och Gmail.

För många var pennan den främsta anledningen till att de gick med Not 7. Om du är bland dem är Galaxy Note 5, realistiskt, ditt bästa alternativ, till och med en nedgradering. Enheten har samma 5, 7-tums skärm, men kommer med en äldre Exynos 7420 Octa-processor och Mali-T760MP8 GPU. Dessutom saknas irisskannern och snabb batteriladdning. Men med tanke på hur överkomlig smarttelefonen har blivit sedan den först släpptes (särskilt när du tänker på begagnad marknad) kan den ses som ett bekvämt väntrum där du kan tänka på att ge Samsung ytterligare en förändring när de kommer med Note 8.

Galaxy Note 7 är nu officiellt död, men alternativ är rikligt. Många anser Samsung som den enda tillverkaren av Android-enheter som kan leverera samma avancerade mobilupplevelse som Apple gör med iPhone. Naturligtvis kan det inte vara längre från sanningen, eftersom du troligen kommer att upptäcka när du köper en ersättning för din explosiva Note 7.