Topp 10 supertunna smartphones du faktiskt kan köpa idag

Världens tunnaste smarttelefontitel har blivit en taggig affär de senaste åren, eftersom nya utmanare dyker upp från ingenstans en gång med några veckor. För det mesta står kinesiska tillverkare utan namn bakom dessa mönster som trotsar tyngdekraften sunt förnuft, och målet är att få gratis publicitet för framtida produkter med bättre byggkvalitet.

I grund och botten är det inget i sig fel med att skura marknaden för sub-7 eller till och med sub-6 mm "supermodeller", men det finns något som är för smal. För tunn för att hantera daglig användning och missbruk, för kompakt för att erbjuda anständig hårdvaruprestanda och särskilt för tunn för att hålla mer än några timmar mellan batteriladdningar.

Samtidigt är det viktigt att skilja det uppenbara ångvaror från handdatorer avsedda för ett långt, lyckligt liv på catwalken. Här är tio ultra-smala prylar tillgängliga via världens största e-handelsuttag som inte kommer någonstans under de kommande månaderna och inte är så bra för sitt bästa:

ProduktvarumärkenamnPris

SamsungSamsung Galaxy Alpha G850a 32 GB upplåst GSM 4G LTE fyrkärnig smarttelefon (guld)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

BLU Vivo XL4

6.2-höjden lovar utmärkt kraft, liksom branschledande skärmklarhet. Det är ganska imponerande, men jämfört med andra löjligt tunna telefoner är Vivo XL4 åtminstone ganska billig och, enligt folk som har rört den, inte så skräck som du kan förvänta dig.

Det är kompatibelt med alla amerikanska GSM-transportörer du kan tänka på, lockar av vid 4G LTE + i anslutningsavdelningen och är extremt tunn.

Huawei Honor 8X

Den här telefonen bryter inte med några poster, men den är fortfarande en av de tunnaste på marknaden just nu. Det har 6, 5-tums glas på släp och ett robust all-metall chassi . Honor 8X är också en kraftfull artist som kommer med även en ganska robust kamerainställning som konkurrerar med många av de flaggskeppsenheter som finns på marknaden idag.

Samsung Galaxy J6 Plus

Samsungs mellantelefoner har lämnats orörda, tills nu. Nu ser vi äntligen en efterträdare - Samsung Galaxy J6 Plus är definitivt en mellanklassare men kommer med uppgraderade specifikationer i en tunn kropp. Det låter dig lagra en mäktig 32 GB-data innan du behöver ett microSD-kort. Det finns en Snapdragon-processor på insidan, och som du kan förvänta dig har den förinstallerade Android Oreo OS ombord. Det finns en 13 MP och 5MP dubbelkamera-inställning, som också har autofokus och LED-blixt på baksidan.

Som vi nämnde har den en tunn profil, även med den med en massiv 6-tums skärm.

LG G7 ThinQ

Rätt i namnet är G7 “ThinQ” en av de smalaste telefonerna du kan köpa idag. Den har en vacker display; Ditt batteri kommer att ladda exceptionellt snabbt med tillstånd av den senaste Snapdragon-processorns Quick Charge 3.0-stöd. Trådlöst laddningsstöd är på släp och du får en stor, kantfri skärm. Batteriets livslängd är imponerande totalt sett och håller dig mestadels under hela dagen.

Sony Xperia Z Ultra

Denna oldie men goldie gargantuan phablet mäter 6, 4 tum i diagonalen, väger in på 212 gram men ändå har en 6, 5 mm tjock midja. Det är nästan en paradox. Ja, du kommer alltid att ha din laddare med dig (eller kanske en extern elbank). Triluminos-skärmen, IP58-vattentäthet och 2 GB RAM kommer dock att göra ansträngningarna och offren allt värt det.

Samsung Galaxy Alpha

Credited som den som startade Samsungs metallrevolution, och 6, 7 mm Alpha bevarar plastrester från en förfluten tid, med en otrolig konstruktionsförmåga utöver stil och slankhet. Dessutom teknik för fingeravtryckigenkänning, KitKat-programvara, octa-core-muskel, 2 GB RAM och generöst 32 GB internt lagringsutrymme.

Åh, men hur små de 1 860 mAh-cellerna låter!

Samsung Galaxy J4

Den mediokra medlemmen i den vanliga Galaxy J-familjen ser mycket ut som J6 Plus och mäter ännu smalare än J6 Plus. Det har ett ganska bra batteri och har en 6-tums Super AMOLED-panel.

Definitivt, längre, eftersom en sparsam fyrkärnig 64-bitars Snapdragon-processor kör prestanda-showen, i par med 2 spelningar med slumpmässigt åtkomstminne.

Samsung Galaxy S10

Du kan inte ha en "bästa av" -lista som värderar världens allvarliga tungviktmästare , Samsung Galaxy S10. Samsungs “nästa stora sak.” Visst, det är kostsamt mitt emot alla andra mobiler på vår roundup, men det är troligtvis en batterimästare också, vilket verkligen inte är någon enkel prestation.

Okej, kanske inte en mästare i sig, men jag tror att vi alla kan hålla med om 17 timmars "måttlig användning" är ett betydande antal för ett octa-core Quad HD- djur med en ätstörning om du letar efter smal i en robust, långvarigt paket. Det här är din nästa telefon. Period.

Samsung Galaxy A50

Den SIM-fria A50 är praktiskt bunden med S10 i fysisk smalhet och är mindre än en tredjedel av topphundens pris och erbjuder därför specifikationer som är tre gånger så ödmjuka. En 6, 4-tums Super AMOLED-skärm, Exynos Octa-kärnkraft, massor av RA-RAM, ett massivt hjärta på 4 000 mA, etc., etc. På plussidan kan den metallklädda budgetpolitiken förmodligen hålla lamporna tända från gryning till skymning om du tar väl hand om det och inte använder för mycket ut ur det.

Viktig telefon

Tillverkad av fadern till Android själv, Andy Rubin, detta är en av de mest kraftfulla och smalaste telefonerna hittills. Den är inte så gammal, fortfarande med hårdvara som skulle konkurrera även med Galaxy S10 idag. Återigen, octa core SoC är förmodligen bra för cellhållfasthet, medan 5, 71-tums sunt kant-till-kant Quad HD-skärm, 4 GB RAM, vackra kamerainställningar är verkligen mind-bending funktioner.

Dom

Som ni ser finns det många fantastiska telefoner där ute som är smala idag. Med tiden blir telefonerna smalare och smalare, även när det gäller flaggskeppstelefoner som Galaxy S10.

Vilket hämtar du?