Topp 10 selfie-telefoner med Android med framåtvänd LED-blixtkamera

Selfies. Först kallades de som narsissistiska av många, och även om det kan ha varit sant vid den tiden, har selfies utvecklats utöver bara narsissistiska bilder på dig själv. Nu är de ett utmärkt sätt att fånga minnen med en grupp vänner och familj vid evenemang och på resor. Kamerorna själva har utvecklats i kvalitet, vilket gör att du också kan fånga dig själv framför käken som tappar bakgrunder för att visa dina vänner och familj senare.

Selfies har verkligen utvecklats och selfie-telefoner med det. Om du följer med oss ​​nedan, kommer vi att visa dig de bästa selfie-telefonerna pengar kan köpa, men också en handfull telefoner som nu har LED-blixt framåt och extremt breda kameror för ett bättre synfält. Låt oss dyka rätt in.

Bästa Selfie-telefon - Samsung Galaxy S8

Vår andra favorit för bästa selfie-telefon bakom Galaxy S10 är Galaxy S8, som levereras med en LED-ficklampa framåt. Tänk på det; den obestridda bästa Android-telefonen är för närvarande Samsung Galaxy S8, så låt oss jämföra några specifikationer som är viktiga för en selfie-telefon.

  • S8 har inte en framåtvänd ficklampa men tar fortfarande utmärkta och breda foton.
  • Den har en 12-megapixelkamera som har optimerats för att fånga extraordinära detaljer.
  • Ett stort batteri ger dig en lång batterilivslängd.
  • Även om den kanske inte har en LED-blixt, kan den fortfarande fånga foton bra i situationer med svagt ljus.

Tänk på det, när fångar du vanligtvis majoriteten av dina självporträtt? Definitivt inte på morgonen, med tanke på att ditt ansikte känns ofta som ett pågående arbete efter att du vaknat upp. På din verksamhetsplats eller skola? Visst, ibland, om du är uttråkad, eller om en lärare inte letar.

Enligt våra ogrundade misstankar fann vi att nio av tio selfies produceras på natten, ute i stan, i fester och klubbar. Det är onödigt att belysa de omgivande förhållandena verkar inte alltid idealiska och smickrande, varför en LED-blixt med främre skjutning är ett måste .

Vad gör det exakt? Enkelt - det lyser upp en mörk scen genom att tillhandahålla en "blixt" av konstgjord ljus och gör att du lyser även i ett ljust mörkt rum eller utomhusrum. Här är därför tio av de allra bästa Androiderna som finns idag med denna superkomfortabla funktion ombord, eller åtminstone alternativ som är utmärkta prestanda med svagt ljus:

Sony Xperia 10 Plus

Sony Xperia 10 Plus är den senaste och bästa av alla selfie-telefoner. Den framåtvända kameran på 5 megapixlar är en utmärkt artist. Du vet att det här är en telefon som är gjord för selfies när Sony bestämde sig för att visa den optiska bildstabiliseringsfunktionen på FRONEN som vetter mot kameran, vilket är nästan obehörig.

Dessutom har den ett över 4 GB RAM-minne för att driva dina multitasking-vanor. Det stora och kraftfulla batteriet bör vara mer än tillräckligt för att hålla dig under dagen. Och en branschledande skärm ger dig gott om utrymme och detaljer för att redigera dina foton.

Huawei Honor 8X

Honor 8X tar en stil som liknar Google Pixel 3 och är nästa som vår favorit selfie-telefon. Kamerorna på den här telefonen ser positivt drömmande ut, med 20 megapixlar och en dual-LED, dubbeltons bakblixten, och en 16 MP ultrawide sensor runt framsidan.

Dessutom får du en 6, 5-tums gränslös skärm, 4 GB RAM och en enorm 64 GB lagringsutrymme.

Samsung Galaxy S10

Samsung Galaxy S10 är en enastående smartphone som kommer med en revolutionerande bakkamera samt en konkurrenskraftig selfie-kamera. Den Samsung UX-körande 6, 1-tums jätten är den perfekta telefonen för att ta selfies, vad med sin Dynamic AMOLED-panel, stereoljud, snabbt Snapdragon-chip, 8 GB RAM, microSD-stöd, Android Pie-programvaror och 3.400 mAh-batteri, med snabb Laddning 3.0 på bogsering

Och hur kan vi glömma den hälsosamma tri-kameran, med två 12-megapixelsensorer och en 16-megapixel-shooter, eller den respektabla sekundära 10 MP-ultraljudsskytten ?

HTC U12 Life

HTC har kämpat mycket i många år nu, men HTC U12 Life har gjort ett utmärkt arbete på att lösa in HTC-namnet. Som sagt är U12 Life en ganska söt artist. Det finns en dubbel, bakre 16-megapixelinställning, men en 5MP-installation på framsidan. En vacker 6-tums skärm på den här telefonen innebär att du kan redigera foton med detaljer.

Den goda nyheten är att U12 Life har ett ganska stort batteri, så när den laddas så kommer du att vara bra under större delen av dagen. Den har också snabb laddning.

Sony Xperia C5 Ultra

Åh ironin! Som namnet antyder är den något billigare C5 Ultra en jumbo-stor, utvecklad variant av C4, upp till 6 tum. Det kommer med ett fenomenalt par identiska 13-megapixelkammar, med allt från Exmor RS-sensorer till autofokus, vidvinkellinser, överlägsna autolägen, HDR-teknik och SteadyShot-videooptimeringar.

Som Sony inspirerat uttrycker det, "huvudkameran är på framsidan ... och på baksidan", och den förra lyser inte bara din mugg utan gör det "naturligt", automatiskt anpassning till "idealiska inställningar för dina ljusförhållanden." Översättning - "ljuset är alltid perfekt."

Asus ZenFone 5Q

Okej, så namnet är klibbigt, målarbetet är lite barnsligt och både strömbrytaren och volymvipparen placerade besvärligt. Men ZenFone 5Q erbjuder mycket för inte så mycket pengar, inklusive en 6-tums Full HD-skärm, okta-kärnkraft, 4 GB RAM, 64 GB ROM och en söt kamerainställning. Det finns en 20 MP + 8MP-installation på framsidan och en 16MP + 8MP-inställning på baksidan.

Samsung Galaxy J6 +

J4 +: s större bror känns förvånansvärt anmärkningsvärt. Det låter dig lagra en mäktig 32 GB-data innan du inser att du måste få ett externt microSD-kort. På den ljusa sidan är Snapdragon-processorn på insidan 64-bitars aktiverad, det förinstallerade Android Oreo OS på samma sätt, och 13 MP och 5MP dubbelkamera. Den kommer också med autofokus och LED-blixt på baksidan. Selfie-kameran? Du vet, det är en av de bättre åtta MP-enheterna .

Samsung Galaxy J4 +

Det är konstigt, men i en galax som består av tiotals stjärnor började de två första riktade mot självmissbrukare bara lysa för ett par månader sedan. LED-blixtlampan på 5 MP är nästan vardaglig jämfört med några av sina motståndare i denna inventering, döljer inga mjukvaror som tricks upp ärmen, vidvinklar eller proprietära förbättringar av något slag. Fortfarande bättre än den ursprungliga Galaxy J5 eller J7. Få det här.

Specifikationerna är dock inte så illa, med en 6-tums 720p Super AMOLED-panel på däck, liksom 2 GB RAM, och ett anständigt batteri

BLU VIVO XL4

BLU VIVO X4 har inte många kort att spela i amerikanska mobilpoker-spelet med höga insatser, men esset är det inte rädd att visa upp när den får chansen att hålla den i turneringen tillräckligt länge för att säkra en rimlig lön.

Vi menar naturligtvis den häpnadsväckande 13 MP LED-blixten framkamera, även om den bakre 13 MP-dubbla LED-blixtapparaten i sig är ganska bra. Åh, och du får okta-kärnkraft och 3 spelningar minne. Den här gången får du också en massiv 6, 2-tums kantfri skärm.

Dom

Som du kan se finns det en mängd olika telefoner som listas här. Du kan inte gå fel med de flesta av dessa, även om många inte har LED-blixt, de tar utmärkta foton med svagt ljus. Och det har varit trenden nyligen - tillverkare som försöker dike LED-blixt till förmån för en kamera som kan ta fantastiska foton med svagt ljus utan den. Trots allt tvättar LED-blixt ofta detaljerna för ett foto av låg kvalitet.

Har du en favorit selfie-telefon? Ljud av i kommentarerna nedan.