Topp 10 Android-smartphones bättre än Apples iPhone 6s och 6s Plus

De säger att de nya iPhonerna lätt skulle kunna bryta de iögonfallande försäljningsrekord som har publicerats av sina föregångare, både för första veckans slut på förbeställningar och så långt det totala leveransnumret går, även om det senare antalet är mycket svårare att förutspå .

Och varför skulle de inte? Eftersom de ser identiska ut med förra årets 6 och 6 Plus-modeller ? Trots att Apple kunde ha packat om den ursprungliga 3, 5-tums iPhone iPhone 2007, och deras lediga iFans skulle fortfarande sopas bort av skärmen "högre res-än-någonsin".

Har du några andra skäl att tänka på att eventuellt blockera 6s och 6s Plus upp till 100 miljoner enhetsförsäljning? Tja, här är en mycket uppenbar. De två är inte de bästa av de bästa i butikerna i år. Inte ens nära, eftersom vi hade relativt lite svårigheter att välja tio, räkna dem, tio Androids som är bara bättre, och du kan antingen redan köpa, eller som borde rulle ut före semestern.

Friskrivningsklausul - valet är extremt subjektivt och helt partiskt, men om du inte hittar åtminstone en enhet som är objektivt överlägsen iPhone 6s och 6s Plus på följande lista är du förmodligen en idealisk kandidat för en Jimmy Kimmel-intervju.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus - tillgängligt för $ 728 låst upp på Amazon

Varför det är bättre: För att sammanfatta vår senaste 1 000+ ordjämförelse i en fras är det trevligt att se Apple återfå lite förlorad mark i avdelningar som fotografi eller minne, men efter år av stagnation behövs en radikal revolution för att säkerställa en rättvis kamp.

Du vet, lite som hur Sammy helt började från början när han designade S6 och S6 Edge, vilket ytterligare polerade utseendet på den redan vackraste, svankaste, svängaste gadgeten runt. S6 Edge + erbjuder ännu bättre specifikationer, anpassningsbar programvara och en extra bländande bländande yttre till priset av en tråkig 16 GB iPhone 6s Plus.

Samsung Galaxy Note 5 - 726 $

Varför det är bättre: Först och främst buntar det gratis ett stylus- tillbehör Apple debiterar löjliga 100 $ för när de är parade med iPad Pro. Nummer två riktar den sig till dem som känner att S6 Edge + -designen är lite klibbig, och försvinner iPhone 6s-stilen tack vare en vinnande kombination av metall och glas, såväl som supertunna skärmramar och aristokratiska skarpa hörn.

Sist men inte minst är det ett kraftcenter, precis som dess kusliga kusin, och det är förnuftigt prissatt, allt taget övervägt.

Samsung Galaxy S6 - från $ 540 låst upp från fabriken

Du hade antagligen förväntat dig att se S6 Edge, inte standarden S6 gör snittet här. Men vi ville också välja något verkligen prisvärd ... för ett flaggskepp, fritt från distraherande kurvor, S-pennor eller andra gimmicks.

Det är fantastiskt att GS6 har perfekt plats mellan iPhone 6s och 6s Plus när det gäller visningsdiagonal, vilket illustrerar triumf för det koreanska företagets tekniska ansträngningar, eftersom det i huvudsak är lika högt, bredt och tjockt som den rivaliserande 4.7-höjden trots att man har en 5.1- tum Quad HD- panel och siffror för uthållighet av batteriet.

Sony Xperia Z5 Premium

Det kanske inte är så ogenomträngligt för vattenskador som du hoppats, det är inte klart att ta tag ännu, och det mesta innehållet visas i 1 080p kvalitet istället för 4K för att spara juice. När den äntligen rullas ut ska Z5 Premium förödmjuka Apples nyfundna 4K-fångstfunktioner genom att också spela upp klipp.

Åh, ja, och Sony har världens största smartphonekameror, med nästan två gånger det ynkligt uppgraderade megapixelantalet för iPhone-shooters.

LG G4 - 432 $ och högre SIM-fri

Varför det är bättre : Det är läderklädda och elegant på ett retro, vintergrönt sätt, det är definitivt billigt, och ändå kan det fortfarande hålla sitt eget i en direkt specifikationskamp mot GS6 Edge +. Kanske inte vinna kriget, men överlev det tillräckligt för att ge iPhones en sund körning för sina pengar, med tillstånd av en livlig 5, 5-tums Quad HD IPS LCD-skärm, smidig hexa-kärna Snapdragon 808 SoC, 3 GB RAM, 16 och 8 MP kammar och 3 000 mAh batteri.

Motorola Moto X Style (Pure Edition) - 399.99 $

Varför det är bättre: Mycket för att det är billigt . För att skrika högt är det mindre än hälften av tullkontraktet för en 64 GB iPhone 6s Plus, och även om den bara rymmer 16 spelningar internt, har den en microSD-kortplats för 128 till.

För att inte glömma den massiva, högupplösta 2K 5, 7-tums skärmen, vattenavvisande beläggningsskydd (ingen nedsänkning, bara spill, stänk och regn), 21 megapixel dubbel-LED blixt bakre snapper, TurboPower laddningsfunktioner, lager Lollipop-programvara, garanterat Marshmallow-stöd och vidare, såväl som det generösa minnet på 3 GB.

Google Nexus 6 - $ 350 med 32 GB lagring; 400 $ i 64 GB-konfiguration

Det finns inget sätt att veta hur länge Amazon har för avsikt att sälja den ettåriga ”rena Google” -jätten på den kraftigt rabatterade taggen, eller om ankomsten av en Huawei-tillverkad uppföljare kan utplåna OG helt och hållet.

Vad vi är säkra på är att det här är det aktuella toppköpet för kraftanvändare som inte bryr sig om att "sätta sig" för en fyrkärnig Snapdragon 805-processor, 13 MP dual-LED-flash-huvudfotografisk enhet, 2 MP selfie-kamera och 3, 220 mAh-batteri.

Vänta, 3.220 mAh är ganska mycket, och 6-tums Quad HD-skärmen är också anmärkningsvärd enligt alla standarder, för att inte tala om vaniljens Android Lollipop-upplevelse, stereohögtalare och stöd för trådlös laddning.

ZTE Axon Pro - 450 $ fabriken låst upp

Vi kommer in i mörkhästsområde, där du uppmanas att trampa noggrant och komma ihåg att kinesiska varumärken inte är oerhört populära stateide av goda skäl. Vissa av dem, med tanke på att Axon Pro är tillverkade i Amerika, för en amerikansk publik, designad så robust som du kan förvänta dig av tier 1 OEM-tillverkare, och utrustad med ganska mycket alla de bästa 2015-teknologierna till ett svårt att slå pris.

Du har dina fyra minne av spel, som Apple förmodligen matchar 2020, Hi-Fi-ljuduppspelning och inspelning, gratis medföljande JBL-hörlurar, Quad HD 5, 5-tums skärm, dubbla kamera 13 + 2 MP-objektiv, 8 megapixel selfie-förmåga, 4K videoinspelningsförmåga, stort 3 000 mAh-batteri med snabbladdningsfunktioner och octa-core Snapdragon 810-chip.

OnePlus 2

Svårt att komma utan en inbjudan, är "flaggskeppsmordaren 2016" nästan värt de 475 $ som debiteras av en resursstark Amazon-säljare från tredje part. Nästan, när den "dödar" minnesräkningen och juiceproduktionskapaciteten för iPhone 6s Plus, binder dess Full HD 5, 5-tums glas, fingeravtrycksigenkänning, fotograferingsmuskel och autonomi.

Så pinsamt måste det vara för Apple att erkänna nederlag mot en kinesisk start! Naturligtvis kommer de aldrig att göra det genom att spendera miljarder dollar på TV-reklam, tidningsannonser och skyltar som kretsar kring den "perfekta blandningen" av hembryggad mjukvara och hårdvara.

Huawei Mate S

Om du absolut, positivt behöver äga en enhet med en tryckkänslig display, varför inte vara original och köpa Mate S ... när den kommer kommersiellt att lanseras? Den bästa Force Touch-aktiverade modellen kommer att kosta dig en arm och ett ben, gör inga misstag med det, men åtminstone får du 128 GB internt lagringsutrymme plus microSD- utrymme, 3 GB RAM, 13 och 8 MP kameror (båda är utrustade med blixtsystem) och octa-core stans.