Tio enkla sätt att få ditt Galaxy Note 8-batteri att hålla längre

Hej Android fans! Välkommen till dagens # GalaxyNote8-artikel. I det här inlägget tillhandahåller vi några användbara trick och tips om hur du kan förbättra det allmänna resultatet för ditt Galaxy Note 8-batteri.

Innan vi fortsätter vill vi påminna dig om att om du letar efter lösningar på din egen #Android-problem kan du kontakta oss genom att använda länken längst ner på denna sida. När du beskriver ditt problem ska du vara så detaljerad som möjligt så att vi enkelt kan hitta en relevant lösning. Om du kan, vänligen inkludera de exakta felmeddelandena du får för att ge oss en idé var vi ska börja. Om du redan har provat några felsökningssteg innan du skickar ett e-postmeddelande till oss, se till att du nämner dem så att vi kan hoppa över dem i våra svar.

Hur du förbättrar batteriets prestanda på din Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 förväntas gå bättre än Galaxy S8 när det gäller batteriprestanda, åtminstone på papper. Men i de flesta fall kommer alla Not 8-användare att ha tur att kunna använda sin Note 8 i 8 timmar på en dag innan den laddas igen. Om du undrar hur du kan pressa ut mer energi ur ditt Note 8-batteri dag in och ut, kan du göra våra förslag nedan.

Tips 1: Lägre skärmens ljusstyrka

Om det finns en sak som gör flaggskeppstelefoner som Galaxy Note 8 så visuellt tilltalande för miljoner är det skärmen. Med Note 8: s enorma skärm på 6, 3 tum är det ett odjur i sin klass. I själva verket är det den som gör Note 8 så attraktiv också. Med rätt färgkombinationer är Note 8-skärmen en miniatyr HD-tv i handflatan. Men det som gör skärmen så ljus och färgglad är också en av dess svagheter. För att kunna fungera, tablar skärmen upp kraften så snabbt att till och med ett fulladdat batteri inte kommer att kunna hålla i 8 timmar. För att njuta av din Note 8 lite längre varje dag innan du laddar den, försök att sänka skärmens ljusstyrka till något du är bekväm med. Detta beror på varje användares önskemål men i allmänhet, desto dimmer skärmen är, desto bättre är det för batteriprestanda. Överdriv inte detta. Försök välja den lägsta bekväma ljusstyrkan. För svagt och du kanske känner för mycket öga.

För att ändra ljusstyrkan på skärmen, gå bara under Inställningar> Display .

Tips # 2: Använd mörkt tema

Genom design använder AMOLED- och OLED-skärmar mer kraft när vita eller ljusa färger återges. Medan ström fortfarande förbrukas för mörka eller mörkare färger, är det fortfarande inte så stort jämfört med ljusa färger, så att använda mörka teman och bakgrundsbilder kan ge ditt batteri en boost dag in och ut. Kom ihåg att teman och bakgrundsbilder aktiveras i det ögonblick du sätter på skärmen så att till och med en ström av ström som sparas varje minut så småningom kan läggas till på en dag.

Tips 3: Använd inte onödiga gester

Samsung Galaxy-enheter tenderar att samla in "gester" under åren. Vissa av dem kan vara användbara, men majoriteten är inte så nödvändiga alls. Vi vet inte hur många användare som använder vissa gester på sina enheter, men om du inte gör det föreslår vi att du ser till att de inte är aktiverade. Exempel på gester som du inte kan använda är pop-up-gest, förstoringsgest etc.

Gester finns under Inställningar> Avancerade funktioner .

Tips 4: Använd lägre upplösning

Precis som skärmens ljusstyrka, ju högre skärmens upplösning är, desto högre strömförbrukning blir. Vi anser att Samsungs försök att ge användare möjligheter när det gäller skärmupplösning är bra, men det finns inte tillräckligt med försök att utbilda användare om nackdelen när de använder högre upplösning. Det finns tre skärmupplösningar som du kan använda:

  • HD (1480 x 720)
  • FHD + (2220 x 1080)
  • WQHD + (2960 x 1440)

Tänk på att ju högre upplösning du använder, desto fler pixlar använder skärmen. Ju högre pixlar skärmen har, desto mer kraft krävs för att visa bilden eller videon. Medan högre skärmupplösning är mycket användbar när du tittar på en bild eller video på större skärmar som tv-apparater, är skillnaden mellan upplösningar på en 6, 3 tum skärm inte så betydande för de flesta användare. Om du inte ständigt använder din Note 8 för att arbeta med känsliga grafik-tunga uppgifter, är HD-upplösning (1480 x 720) inte så annorlunda som när du använder

WQHD + (2960 x 1440) visuellt. Det är åtminstone vår åsikt.

Som standard är skärmupplösningen Galaxy Note 8 inställd på FHD så det är okej. Men om allt du gör för det mesta för dagen är att visa e-postmeddelanden, läsa och skicka texter, ringa eller ta emot samtal och ibland besök på sociala nätverk, kan du överväga att använda HD-upplösning (1480 x 720).

För att ändra skärmupplösning, gå bara under Inställningar> Skärm> Skärmupplösning .

Tips 5: Blockera oavsiktliga beröring

Tidigare kallad Håll skärmen stängd av funktionen, Blockera oavsiktliga beröring är standard. Vad det gör är att din Note 8 avkänner om den är i fickan eller väskan så att skärmen förblir avstängd. Det är en mycket användbar funktion som bör spara mycket kraft när du är på resande fot eller när du inte använder enheten i fickan eller väskan. Det förhindrar också oavsiktligt uppringning eller öppning av saker på din telefon om du glömmer att låsa skärmen innan du lägger den i din väska eller ficka.

För att kontrollera Blockera oavsiktliga beröringar, gå till Inställningar> Display> Blockera oavsiktliga beröringar .

Tips # 6: Stäng av närliggande enhetsskanning

Att stänga av Bluetooth på din Note 8 betyder inte nödvändigtvis att den är helt avstängd. Som standard söker enheten fortfarande aktivt efter andra Bluetooth-enheter och fungerar även om du redan har kopplat till Bluetooth-strömställaren tack vare skanningsfunktionen i närheten. Även om dessa funktioner endast använder Bluetooth Low Energy-skanning, är det fortfarande förbrukande ström i 24 timmar. För att ge ditt batteri en liten ökning varje dag, överväg att stänga av Scanning för närliggande enheter. För att göra det, gå till Inställningar> Anslutningar> Fler anslutningsinställningar .

Tips # 7: Inaktivera S Pen-animationer / gimmicks

En av de främsta orsakerna till att Galaxy Note-enheter tenderar att ha kortare batteritid jämfört med Galaxy S-enheter är det faktum att de använder ett tillbehör - S Pen. Även om det definitivt är mer praktiskt att ta anteckningar och klotter viktiga påminnelser till dig själv med S Pen, har den också några få gimmicks som inte är så nödvändiga. Till exempel tycker vi att det inte är användbart om S-pennan ljuder eller vibrerar när den används. Visst, det finns andra inställningar som verkligen är nödvändiga men försök att besöka din S Pen inställningsmeny och inaktivera funktioner som inte är så användbara alls. För att göra det, besök Inställningar> Avancerade funktioner> S Pen .

Tips 8: Använd kortare skärmtid

Medan Samsung tillhandahåller alternativ för hur lång tid skärmen blir mörkare efter att den inte har använts, föreslår vi att du använder det kortaste möjliga tidsavbrottet om du vill spara batterikraft så mycket som möjligt. Kom bara ihåg att ju längre skärmen slås på, desto snabbare tömmer batteriet. Du kan ändra skärmtidsgräns under Inställningar> Display> Skärmtid .

Tips # 9: Använd energisparläge eller App-strömskärm

Energisparfunktion har funnits med Samsung mobila enheter så du har antagligen hört talas om det tidigare. I grund och botten justerar denna funktion några av dina enheter funktioner för att spara ström. Exempelvis kommer processorn att dras ner och skärmens ljusstyrka sänks bland andra inställningar om du aktiverar energisparläge.

Å andra sidan är App power monitor ett praktiskt verktyg för att låta din enhet automatiskt lägga appar du inte har använt på tre dagar för att sova. I viloläge kan appar inte ta emot nya uppdateringar eller göra vad de ska göra, inte ens i bakgrunden. Idealt är det meningen att du ska lägga appar i sömn när du inte använder dem, men eftersom det kan vara tråkigt om du fortsätter göra det hela tiden, designade Samsung för att integrera App-strömskärmen för att göra jobbet.

Gå till Inställningar> Enhetsunderhåll> Batteri för att kontrollera dessa två alternativ.

Tips 10: Installera appar du bara behöver

Många Android-användare inser inte att ju fler appar de installerar (och senare glömmer) desto mer kan det leda till problem som snabbt batteriladdning och brist på lagringsutrymme. I allmänhet rekommenderar vi att du avinstallerar appar du inte använder så ofta. Vissa appar kan fortsätta att köra i bakgrunden även om du inte har öppnat dem i åldrar så om du har många av dessa appar så slösar du verkligen värdefullt batteri för något du inte behöver.


Engagera med oss

Om du är en av de användare som stöter på ett problem med din enhet, låt oss veta det. Vi erbjuder lösningar för Android-relaterade problem gratis så om du har problem med din Android-enhet fyller du bara i det korta frågeformuläret i den här länken så försöker vi publicera våra svar i nästa inlägg. Vi kan inte garantera ett snabbt svar, så om ditt problem är tidskänsligt, vänligen hitta ett annat sätt att lösa ditt problem.

Om du tycker att det här inlägget är till hjälp kan du hjälpa oss genom att sprida ordet till dina vänner. GRUNTLE.ORG har även närvaro på socialt nätverk så du kanske vill interagera med vår community på våra Facebook- och Google+ sidor.