Ta en Samsung Galaxy Tab 10.1 för en tur med Samsungs simulator

När Samsung Galaxy Tab 10.1 presenterades och släpptes på Best Buy i Union Square New York den 8 juni 2011 sa Samsung: s marknadsdirektör, Kim Titus, att detta skulle vara deras största marknadsföringskampanj någonsin. Överallt du går verkar du se Samsung Galaxy Tab 10.1 reklam. Som en del av denna ansträngning har Samsung installerat en Samsung Galaxy Tab 10.1-simulator på deras webbplats.

mer efter pausen

Samsung är inte den första som erbjuder simulering för Android-enheter, Radio Shack verkar göra ett bra jobb med simulatorer innan de flesta telefoner släpps, men Samsung Galaxy Tab 10.1-simulatorn är mycket djup.

Simulatorn visar allt från att installera ett Google-konto till att titta på en video och komma på nätet. Simuleringen är skarp och ser faktiskt exakt ut som på Samsung Galaxy Tab 10.1.

Om du funderar på att köpa en Samsung Galaxy Tab 10.1 och inte har tid att gå och testa den på din lokala Best Buy än är simulatorn ett utmärkt sätt att kolla in det. Det är också ett bra sätt att kolla in honungskaka och hur den fungerar på nästan vilken tablett som helst.

Källa: Android Central via Android Police