T-Mobile lanserar livstäckningsgaranti för sina kunder

Som en förlängning av # TMobile Test Drive- programmet har operatören nu meddelat något som kallas Lifetime Coverage Garanti, vilket i huvudsak är transportörens sätt att låta nya användare pröva sin tjänst innan de erbjuder sitt åtagande till nätverket.

Enligt detta program kan nya användare som inte är nöjda med T-Mobils tjänst och beslutar att lämna transportören inom 30 dagar efter att ha fått anslutningen få full kostnad för sin enhet och alla andra utgifter återbetalas.

Om du bestämmer dig för att lämna efter 30 dagar måste du fortfarande göra månatliga betalningar för din enhet, men transportören låser upp enheten så att den kan användas med andra nätverk. T-Mobile kommer också att återbetala det belopp du använde för den månadens tjänst.

Detta är en mycket bra no-strings bifogad kampanj från transportören och kommer säkert att tilltala många kunder som vill hoppa fartyg från andra nätverk. Om du vill prova detta själv, se till att du går över till ett T-Mobile-uttag nära dig och samlar in mer information.

Källa: T-Mobile