Square Cash mot Apple betalar bästa mobilbetalningsapp 2020

Mobila betalningsapplikationer har revolutionerat hur vi skickar och tar emot pengar; det har till och med förändrat hur många av oss som betalar för köp. Många människor var inte säkra på NFC-betalningar när de först startade, men nu har tjänster som Apple Pay helt enkelt blivit ett vardagligt sätt att betala för din räkning i butiken. Och sedan har du också appar som Square Cash, vilket ger dig möjligheten att betala tillbaka en vän snabbt och enkelt utan att behöva springa till banken och dra ut kontanter. Det säger sig självt, tekniken revolutionerar hur vi hanterar pengar, vilket gör allt så bekvämare.

Men med så många mobilbetalningsappar tillgängliga kan det vara svårt att välja vilken man ska använda varje dag. Följ med nedan om du har problem med att fatta ett beslut. Idag tittar vi på Square Cash och Apple Pay för att visa hur de staplar mot varandra.

Fyrkantiga kontanter

Square Cash är kanske den mest mångsidiga av de två mobilbetalningsapparna. Med Square Cash kan du skicka och ta emot pengar nästan direkt. Med Square Cash kan du lägga till ett debet- eller kreditkort till ditt Square Cash-konto, vilket låter dig skicka och ta ut pengar till ditt bankkonto direkt. Den är redo att användas på bara några minuter. Tänk på att om du skickar med ett kreditkort är det en avgift på 0, 03% som är kopplad till det.

Idén med omedelbara överföringar är det som gör Square Cash så attraktivt. Om du har ett betalkort kan alla pengar på ditt Square Cash-konto "utbetalas" till din utcheckning direkt med en liten 0, 01% avgift på hela transaktionsbeloppet. Du kan också lägga till ditt bankkonto till Square Cash, vilket gör att du kan överföra pengar gratis; Det kan dock ta en dag eller längre tid att komma fram till ditt bankkonto, allt beroende på helger och helgdagar.

Square Cash tillåter dig att skicka och begära pengar från vänner, familj och företag, även om den senare vanligtvis har en avgift som är kopplad till (Square Cash kan trots allt inte fungera gratis). En snygg sak med Square Cash är att de låter dig få ett kontantkort. De skickar ett kort i posten som gör att du kan betala för dina livsmedel och andra shopping med de tillgängliga medlen på ditt Square Cash-konto. Du kan till och med låta det dra från ditt bankkonto för att betala för köp när du har slut på tillgängliga medel på ditt kontokonto.

Square Cash är verkligen en bra app för att skicka och ta emot pengar, särskilt med att du också kan betala din räkning i butiken.

Apple Pay

Apple Pay är lite annorlunda bollspel. Det fungerar helt annorlunda än något liknande Square Cash och Venmo. Först måste du ha en iPhone som stöds för att kunna använda Apple Pay. Därefter kan du bara lägga till betalkort och kreditkort som stöder Apple Pay. Till exempel kanske din lokala landsbygdskreditförening inte låter dig lägga till ditt kort till Apple Pay, men något som Chase Bank kommer att göra att lägga till ett av deras kort till en sömlös process.

Du kan betala för dina inköp och maträkningar i utvalda butiker och restauranger. När du har lagt till ditt kort i Apple Pay bör du kunna använda din iPhone eller Apple Watch för att enkelt kunna göra inköp. Du gör helt enkelt en snabb säkerhetskontroll (vanligtvis med din iPhone-PIN, Touch ID eller Face ID) och håller den sedan över en betalningsterminal för att behandla betalningen.

Apple Pay ger dig möjlighet att skicka och ta emot pengar, vanligtvis inom iPhone Meddelanden-appen - det är ganska enkelt att göra, även om det egentligen inte finns ett tydligt eller intuitivt användargränssnitt för det här som det finns med Square Cash. Apple Pay är fortfarande främst för att behandla betalningar med din telefon i butikerna.

Nackdelen med Apple Pay är att inte alla butiker stöder den betalningsformen. Och i butiker som gör det kan processen vara en besvär eftersom människor inte är alltför bekanta med Apple Pay. Många anställda kommer att titta på dig förvirrade när du drar ut din telefon, och många av dem är inte ens säkra på om deras butik stöder den betalningsformen eller till och med hur man gör det. Som sagt är det vanligtvis bara mycket snabbare att fortfarande dra ut ditt kort.

Läs mer: Apple

Dom

Som ni ser är Square Cash och Apple Pay båda fantastiska former av mobilbetalningsappar, men de är också väldigt olika. Om du behöver skicka och ta emot pengar, Square Cash om den applikation som bäst uppfyller dina behov. Men om du försöker gå över till NFC-betalningar i butikerna, vill du använda Apple Pay, om du har en Apple-produkt som stöds, det vill säga.