Spy på din flickvän med Android-appen 'Touch My Life'

Några av oss har den "Bond-ish" kromosomen - de är oavbrutet nyfikna på andras liv och önskar i hemlighet om de bara kunde spionera in i deras live

s och få en smyga på vad de faktiskt är upp till. Otrygghet är kanske en dygd för människor som är kär. [* Det finns alltid några undantag]

Genom ren tillstånd av en Android-app kan du nu röra din flickvän / väns liv på distans med hjälp av en nyligen släppt och ganska påtaglig Android-app 'Touch my life'.

För att spionera på ditt mål, måste du installera den ovannämnda appen på din flickvännas telefon. Ja, du kan smyga in telefonen en stund och installera appen men vad händer om hon får reda på det? Tja, du kan antagligen installera ADW-start eller Go! Starta bredvid, vilket skulle hjälpa dig att dölja appen från huvudmenyn och inte lämna några spår som du faktiskt installerade en app.

Så, hur fungerar det efter den första installationen? Vägen framåt är smidig. Du behöver bara skicka några enkla textmeddelanden från ditt telefonnummer till din flickvors telefon. Appen erbjuder många roliga funktioner som Call Back med högtalare PÅ, Vibrera i N sekunder, Spela ringsignal, Ta bilder, Spela in live-ljud, platsinställningar och mycket mer.

Du kan också installera detta på din telefon som en stöldskyddslösning. Det fungerar båda vägarna.

Nedan listas några av de meddelanden som du kan skicka: (Alla meddelanden måste skickas utan att ange offerter

1) Skriv "CALLMEBACK" och skicka det till din väns mobilnummer för att automatiskt ringa tillbaka.

2) Skriv "VIBRATENSEC N" och skicka det till din väns mobilnummer för att vibrera din väns telefon i N sekunder.

3) Skriv "DEFRINGTONE" och skicka det till din väns mobilnummer så spelar den standardringtonen på din väns telefon.

4) Skriv "SENDPHOTO [e-postskyddad]" och skicka det till din vän / flickvännens mobilnummer.Det kommer uppenbarligen att ta fotot av din väns nuvarande plats och skicka det till den e-postadress som anges i SMS som en bilaga och kommer också skicka ett bekräftelsemeddelande till ditt nummer.

5) Skriv "SENDCALLLOG [email protection]" och skicka det till din vän / flickväns mobilnummer. Det skickar alla samtaldetaljer som inkommande samtal, utgående samtal, missade samtal till den e-postadress som anges i SMS.

6) Skriv "SENDCONTACTLIST [email protection]" och skicka det till din vän / flickvännens mobilnummer. Det skickar hela kontaktlistan till det angivna e-postmeddelandet.

Det finns många andra funktioner som tillhandahålls av appen som att spela MP3, spela in livevideo eller skicka någon fil från SD-kort till den angivna e-postadressen. Du kan också ändra textformatet och ställa in det efter dina önskemål. Du kan också begränsa fjärrförmågan att spionera på ditt mål bara till ditt nummer, så att även om någon hittar texten, kommer han inte att kunna bryta isen.

[UPDATE]: Människor missförstår den terminologi som används här. Det finns ingen slutsats om sexualitet eller några avskyvärda motiv bakom att publicera detta inlägg. Denna app är inte vår Polo, inte heller är det Volkswagen. Även om vi förstår att detta kan vara olagligt, tvingar vi dig inte på något sätt att prova detta. Hoppas att människor tar detta på rätt sätt. Vi driver inte ett terroristläger här, vi rapporterar bara. Amen.