Sling TV Vs. YouTube TV Bästa Live TV Streaming Service jämförelse 2020

Om du planerar att snittklippa kan det vara svårt att bestämma vilken tjänst du ska gå med för att ersätta din tidigare TV-tjänst. Det finns många populära alternativ där ute, men idag ska vi gå igenom två populära lösningar - Sling TV och YouTube TV. Beslutet kan vara svårt, ska du gå med Sling TV, en något ny tjänst som har kommit i strid, eller ska du gå med det mer kända varumärket - YouTube? Båda har en utmärkt innehållsuppställning, och priserna är ganska rimliga jämfört med en kabeltjänst eller till och med varandra. Men det ena är definitivt bättre än det andra, allt på grund av innehåll, eftersom det är svårt att säkra rättigheter för att strömma platser som NBC, Fox och andra.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Följ med nedan, så visar vi vad som är bäst för ditt hem.

Sling-TV

Sling TV har mycket att göra för det. I själva verket var det en av de första verkliga sladdklippstjänsterna på marknaden. Det tillåter människor att gräva kabelräkningen, registrera sig för en billig basplan på Sling TV (inga avgifter eller kontrakt inblandade och lägga till TV-program till den planen (a la carte). I princip betalar du bara för de kanaler du vill ha att titta här.

Sling TV har de flesta bra saker du kan hitta med vanliga kabelabonnemang. Beroende på plats har du tillgång till alla fantastiska kanaler som FOX, ABC, NBC, etc. Du kan till och med lägga till HBO och AMC i ditt paket för att hålla jämna steg med de senaste Game of Thrones eller Walking Dead-säsongerna.

Dessutom erbjuder Sling TV vanligtvis några bra kampanjer för att ge dig en gratis streamingenhet. Detta kan vara en gratis Roku Express, Fire TV, Apple TV och andra, beroende på aktuella kampanjer. En bonus som Sling TV erbjuder är Cloud DVR. Tror du att du inte kommer att komma hem i tid för en show? Cloud DVR låter dig gå tillbaka och titta på showen, inga frågor ställs.

Den bästa delen av Sling TV är naturligtvis inga kontrakt och avgifter. Vill du sluta betala för? Avbryt ditt prenumeration, det finns ingen bestraffning som det är med en kabelleverantör.

Köp det nu: Sling

YouTube TV

YouTube TV är ett intressant förhållande. Priserna liknar Sling TV, om inte lite dyrare till $ 35 per månad. YouTube TV är enbart för att titta på live-TV. För de $ 35 per månad får du tillgång till massor av olika kanaler - ABC, CBS, NBC, Fox, AMC, Disney, SyFy, etc. YouTube TV erbjuder lite extra - som Showtime - för lite extra pengar ovanpå $ 35. Tilläggsavgiften varierar, men toppar upp till cirka $ 15 per månad just nu.

YouTube TV är trevligt på grund av obegränsad DVR-lagring. Du kan spela in så många shower du vill utan att behöva oroa dig för molnlagringsutrymme.

YouTube TV är tyvärr mer dåligt än bra. Kanaltillgängligheten är extremt begränsad (mer om det på en minut), och det verkar som om YouTube TV har fler problem med blackouter (dvs. TV-tjänster helt enkelt inte fungerar) än någon annan sortskärningstjänst där ute. Tyvärr har det problemet inte förändrats mycket sedan YouTube TV: s ursprungliga lansering tidigare i år.

I likhet med Sling TV finns det inga avgifter eller begränsningar för att avbryta ditt prenumeration. Sling TV är dock ett mycket mer flexibelt alternativ med mycket mer tillgängligt innehåll. Men om du vill ge YouTube TV en bild, erbjuder de en 7-dagars provperiod (precis så länge som rättegången Sling TV erbjuder). Tyvärr erbjuder YouTube TV inga kampanjer för att få en gratis streamingenhet som Fire TV eller Roku Express.

Köp det nu: YouTube

Dom

Som ni ser har både Sling TV och YouTube TV sina styrkor - i pris och i innehållsuppställningen. Vi skulle dock utan tvekan rekommendera Sling TV via YouTube TV, och det beror på att de flesta inte kan få YouTube TV. Sedan lanseringen har människor i Chicago, Los Angeles, New York City, San Francisco och Philadelphia kunnat få YouTube, men knappast någon annan har kunnat ta hand om det. Detta beror på kontraktsbegränsningar och problem med dotterbolag som kör dessa kanaler i andra städer. Som sagt, Sling TV är mycket lättare att titta på innehåll från dina favoritföretag. Ytterligare på det har YouTube TV en historia av att helt enkelt inte fungera, annars känd som en blackout. Du kommer att bli mycket nöjdare med Sling TV, för tillfället är den mycket mer pålitlig och har mindre begränsningar för innehåll som kan ses.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar