Sling TV Vs. Hulu Live TV Bästa videoströmningsjämförelse

Sling TV och Hulu är båda fantastiska videostreamningstjänster, men båda erbjuder olika typer av innehåll på grund av licensiering, intressekonflikter, kontraktslängd osv. Som ett exempel, på grund av Netflix kontrakt med Disney, hittar du allt det senaste Förundras titlar på Netflix. Men du hittar dem inte på Hulu eftersom Hulu inte har den licensen. Hulu kan dock ha några shower som Netflix inte har, till exempel Gordon Ramsays The F Word .

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Med det kan vi veta att olika streamingtjänster är värdefulla, beroende på innehållet du är intresserad av. Följ med nedan, så visar vi fördelarna och nackdelarna med Hulu och Sling TV samt ger dig lite av en översikt över vilket innehåll de har tillgängligt.

Hulu

Hulu har en mängd innehåll som prenumeranter kommer att älska. Tjänstens styrka är främst kring TV-program. Till exempel har Hulu ett arsenal av TV-innehåll som du inte skulle kunna hitta någon annanstans, till exempel The F Word, The Mindy Project, This Is Us, Rescue Me och många fler. Du kan hitta massor av gamla TV-program som finns tillgängliga på Hulu också, inklusive tecknade filmer - inklusive She-Ra, South Park, How I Met Your Mother, Seinfield och Full House .

Hulu har också filmer tillgängliga på tjänsten, men inte för många som är anmärkningsvärda när du jämför den med vad Netflix har. Hulus filmer är också billiga att titta på eftersom de ingår i din prenumerationskostnad (cirka $ 6 per månad) - med Sling TV beror filmerna du tittar på paketet du registrerar dig för. Och ibland hyr man Sling TV-filmer till en extra kostnad.

Möjligheten att titta på allt Hulus VOD-innehåll - innehållet som liknar Netflix - är förmodligen det mest valuta för pengarna i TV-strömningspaket. Det finns få paket ute på marknaden som ger dig tillgång till tusentals filmer och TV-program ovanför ett live-tv-abonnemang. Som sagt, Hulu med Live TV kan verkligen vara värt det om du planerar att använda båda sidor av tjänsten regelbundet.

Nyligen har Hulu börjat erbjuda Live TV. De har för närvarande cirka 50 kanaler tillgängliga, inklusive On Demand-åtkomst till stationer som ESPN för att få din fotbollsfix. Hulu med Live TV är faktiskt en av de bättre tjänster som du kan köpa in för att få din sportfix. Och med detta paket kan du hålla dig uppdaterad om dina favorit-TV-säsonger, eftersom du kan se, säga, Game of Thrones, när avsnitt släpps. Detta paket är betydligt dyrare till 40 dollar per månad.

Köp det nu: Hulu

Sling-TV

Sling TV fungerar mycket annorlunda än Hulu genom att den försöker vara mer en sladdklippande TV-tjänst än en on-demand-videostreamningstjänst. I grund och botten handlar Sling TV om att du kan titta på direkt-TV utan kabelabonnemang. Det finns inga långsiktiga kontrakt, inga dolda avgifter och inga avbokningsavgifter. Du kan börja använda Sling TV för $ 20 per månad och sedan, beroende på vilken typ av innehåll du gillar, kan du lägga till "extra" i ditt prenumerationspaket, oavsett om det är komediekanalen eller HBO, etc.

Sling TV har några andra paket. En kallas Sling Blue, som lägger till några ytterligare kanaler du kan titta på om du inte är redo att välja och välja din kanallinje. Dessutom finns det ett Sling Orange + Blue-paket som ger dig alla kanaler i baspaketet och i Sling Blue. Detta ger dig 40 $ per månad.

Och vad vi verkligen gillar, som vi nämnde tidigare, det finns inga långsiktiga kontrakt, så du kan avbryta när du vill utan avgifter.

Sling TV har en fantastisk funktion som de också kallar Cloud DVR. Kan du inte få en show när den sänds i realtid? Det är inget problem för Sling TV, bara "spela in" det med din Cloud DVR, så kommer du att kunna fånga det avsnittet eller sända när du vill. Tror du att du kommer att missa nästa Game of Thrones-luftning på grund av planer i sista minuten, eller kanske ett möte går sent? Cloud DVR kommer att se till att du kan titta på det när du kommer hem.

När det gäller filmer, erbjuder Sling TV några gratis till sina abonnenter, men för det mesta måste du hyra dem mot en extra kostnad. Priset kan skilja sig från film till film, men den lägsta hyran är $ 0, 99, men kan gå så högt som $ 4, 99 för att hyra en ny version.

En av de "nackdelarna" med Sling TV är att det inte är mycket vänligt med sportinnehåll. Du kommer inte alltid att kunna fånga de senaste fotbolls- eller fotbollsmatcherna, och om du kan, kommer det till en premie.

En av de snygga sakerna med Sling TV är att du, beroende på ditt prenumeration, kan få dig en gratis Fire TV Stick, en gratis Roku Express eller en Roku Ultra till ett brant rabatterat pris.

Sling TV finns på Amazon Fire-enheter (inklusive Stick och Fire TV), Android-enheter (inklusive Android TV), Chrome, iOS, Roku-enheter och på Windows 10. Kom igång med Sling TV nedan.

Köp det nu: Sling

VPN

Du kan inte använda ett virtuellt privat nätverk (VPN) med Sling TV, men du kan faktiskt använda ett VPN till din fördel när du använder Hulu. En VPN ger dig massor av fantastiskt innehåll som du annars inte skulle kunna titta på. Genom att ansluta till ett VPN kan du förfalska din IP som om den kommer från en annan marknad eller andra geo-platser. Detta ger dig tillgång till innehåll som är exklusivt i olika områden runt om i världen och världen - till exempel kan Hulu-innehåll i Storbritannien lätt nås genom att ansluta till en VPN baserad från Storbritannien.

Dom

Så vilken videostreamningstjänst ska du gå till? Verkligen beror det i slutändan på vilken typ av innehåll du söker. Om du letar efter något för att härma vad en kabelleverantör skulle erbjuda dig är Sling TV förmodligen vägen att gå nu, eftersom du har direkta kanaler till populära alternativ som HBO, HGTV, Historia och så mycket mer. Hulu har nyligen börjat erbjuda live-tv, men har inte så mycket att erbjuda som Sling TV ännu.

Men om du inte riktigt letar efter en live-TV-upplevelse och hellre vill fånga in TV-program på begäran (och några anständiga filmer), är Hulu ett bra val. Båda tjänsterna har sina styrkor och svagheter - Sling TV är bra på direkt-TV, men inte nödvändigtvis efterfrågat innehåll. Å andra sidan är Hulu bra på innehåll på begäran, men inte nödvändigtvis live-tv.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar