Sling TV Vs. DirecTV nu

Om du vill bli av med ditt kabelabonnemang kan det vara en svår uppgift att hitta något att ersätta den med alla de olika tv-skärningstjänster som finns tillgängliga. Sling TV och DIrecTV Now är två populära som finns tillgängliga, och idag ska vi visa dig vilken som är det bästa alternativet för ditt hem.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Sling TV och DIrecTV erbjuder båda olika typer av innehåll, och eftersom det ena är ett oberoende företag och det andra stöds av AT&T kommer du att få två ganska olika upplevelser. Följ med nedan, så jämför vi de två sida vid sida.

Sling-TV

Sling TV är en unik TV-tjänst som fungerar enligt en ”à la carte” affärsmodell. Detta innebär att du kan köpa ett bas-tv-strömningspaket för endast $ 20 per månad, och sedan kan du lägga till enskilda kanaler i din plan mot en extra kostnad på några få dollar per månad. I likhet med en kabeltjänst har de paket som ger dig en hel massa kanaler för så låga som $ 20 per månad och så höga som $ 40 per månad.

Att lägga till enskilda kanaler kan vara ett bra sätt för vissa människor att spara pengar på sitt "kabel" -abonnemang. Om du tidigare betalade massor av pengar för ett helt arsenal av kanaler, men bara tittade på en eller två, kan du nu köpa dessa två kanaler individuellt med Sling TV utan att behöva betala upp till 80 dollar per månad.

Medan du kan lägga till enskilda kanaler till ditt prenumeration, är det värt att notera att Sling TV har de flesta av de fantastiska saker du kan hitta på vanliga kabelabonnemang. Om du är på staketet om att bli av med ditt kabelabonnemang, kom ihåg att du fortfarande kan lägga till kanaler som FOX, ABC, NBC, etc till din plan. Du kan till och med få favoriter som är branschledare inom topp-tv-serier som HBO och AMC. Det kostar extra, men du kommer fortfarande att hålla jämna steg med de senaste Game of Thrones eller Walking Dead-säsongerna.

Det fantastiska med Sling TV är att det inte finns några dolda avgifter. Det finns inga kontrakt, inga avgifter för att avsluta ditt prenumeration - det är helt upp till dig hur länge du vill ha det såväl som vad du vill betala för.

Den ena nackdelen är att det inte finns en hel del on-demand innehåll utanför vad TV-kanalerna erbjuder. Du kommer inte heller att kunna ta hand om något exklusivt innehåll som, till exempel, Netflix kan ha - som House of Cards. Att hyra filmer är också en slags nackdel. Sling TV erbjuder lite gratis för prenumeranter, men det finns fortfarande en avgift - $ 0, 99 för de flesta filmer, men det kan gå hela vägen upp till $ 4 för nya utgåvor.

En bonus som Sling TV erbjuder nu är vad den kallar Cloud DVR. Den här kommer till en extra kostnad, men det är utmärkt för de program som du ser fram emot, men tror att du kommer att missa. Tror du till exempel att du inte kommer att komma hem i tid för din favoritprogram på HBO eller AMC? Cloud DVR låter dig gå tillbaka och titta på showen, inga frågor ställs. Cloud DVR, beroende på ditt prenumerationspaket, anses vara ett extra eller tillägg som du måste lägga till i din plan. Men oroa dig inte, det kostar bara ett par extra dollar!

En annan snygg sak med Sling TV är att det finns möjligheter för gratis prylar - just nu, baserat på vissa kriterier, kan du få en gratis Fire TV-stick eller Roku Express med ditt Sling TV-köp. Om du inte är säker på Sling TV erbjuder de en 7-dagars gratis provperiod.

Kom igång med Sling TV på länken nedan.

Köp det nu: Sling

DirecTV nu

DirecTV Now är nästan en kopia av Sling TV på många sätt. Det finns likartade såväl som jämförbara kanaluppsättningar, du kan hyra filmer, visa TV-program på begäran och mer, precis som Sling TV. De största skillnaderna kommer till funktioner.

Till exempel har DirecTV Now inte Cloud DVR, men Sling TV har det. På så sätt kan du spara filmer och TV-program som du kan titta på när som helst och är något som inte finns på DirecTV. DirecTV Now fungerar också mer som kabel- / satellitleverantören än att erbjuda en kapningstjänst. Du betalar för TV-paket, precis som du gör från en kabelleverantör. Med Sling TV finns det tillägg som du kan betala för individuellt. Detta gör Sling TV till ett mycket billigare alternativ. DirecTV Nu kan faktiskt i slutändan kosta dig upp till $ 80 i paket, inte inklusive filmhyra. DirecTV börjar till och med på hela $ 15 mer per månad än Sling TV - $ 35 per månad.

Å andra sidan är DirectTV Now definitivt en av de trevligare streaming-plattformarna. Användargränssnittet är lättare att hantera och det ser snyggare ut. Med ett prenumeration på DirecTV Nu kan du fånga alla dina favoritprogrammeringar som du skulle se på ett traditionellt kabelabonnemang. Du kan titta live eller så kan du använda DirecTV Nows egen DVR-funktion för att spela in program som du tror att du kommer att missa! Missa aldrig nästa Game of Thrones-avsnitt igen!

Ett av de områden där SlingTV faktiskt saknar är inom sport. DirecTV utmärker sig nu ärligt på detta område, vilket ger dig kontakt med sportinnehåll från ESPN, ESPN2, Fox Sports, CBS Sports och mer. Det kostar lite extra, men det är inte en stor affär, eftersom du fortfarande håller dig under normala kostnader för kabelabonnemang.

Du kan prova DirecTV Now på länken nedan.

Köp det nu: DirecTV Now

Dom

Så vilken tjänst ska du gå till? DirecTV Nu kan vara attraktivt med AT&T som stödjer tjänsten, men verkligen, det liknar en kabel- eller satellitleverantör på många olika sätt. Som sagt, vi rekommenderar att du går med Sling TV. Du får en mycket bättre upplevelse för nästan halva kostnaden, även om du går till Sling TV: s mest kanalpaketerade alternativ. Du kan spara ännu mer pengar om du väljer att använda Sling TV: s mest grundläggande paket och lägga till deras tillägg till ditt prenumeration baserat på vad du vill titta på.

Inte bara det, utan Sling TV har mycket bättre funktioner, som Cloud DVR. Om det finns en show du är rädd för att saknas på grund av arbete eller en händelse, kan Cloud DVR spela in det digitalt åt dig så att du kan titta på det när du kommer dit. DirecTV Now har ingen sådan funktion. Sling TV är utan tvekan vägen att gå.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar