Sling TV Vs. Amazon Fire TV 4K

Tillbaka på dagen fanns det bara ett sätt att få TV (höja handen om du kommer ihåg de dagarna), och nu verkar det som om alternativen är oändliga, och du behöver inte ens ha kabelkillen ut till ditt hus. Vi älskar dessa alternativ utan krångel, men med så många, hur väljer du ett? Med en enkel plug eller inloggningsinformation kan du ha tillgång till alla dina favoritprogram på nolltid alls. Idag kommer vi att jämföra två av våra favorit servies, Sling TV och Amazon TV, så att du kan hitta ett alternativ till klassisk TV som passar dina behov när det gäller underhållning.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar

Sling-TV

Sling TV är ett kabelalternativ som är stolt över att vara ”a la carte.” Om du någonsin har bläddrat igenom 400 kanaler och blivit frustrerad eftersom det inte finns något att titta på, kan Sling TV vara exakt det du letar efter. Istället för att få ett gäng shower du inte bryr dig om och missar de du gör, med Sling, anpassar du din egen unika plan som passar din smak.

Utöver det finns det ingen utrustningsproblem eller avgifter som aldrig nämnts för dig. Om du någonsin har försökt avbryta kabeltjänsten vet du hur bearbetat med frustration det kan vara. Men med Sling TV kan du enkelt avbryta när som helst utan att behöva oroa dig för att ta ut en mystisk avgift på $ 600 och att de ignorerar dina samtal. Sling är ett problemfritt sätt att göra TV, för så lite som $ 20 per månad.

Sling TV erbjuder också en mängd olika internationella kanalpaket. Dessa inkluderar bästa av spansk TV, hinduiska, franska, italienska, kinesiska paket och många fler. Detta är en fantastisk funktion, eftersom det finns så mycket för alla, även om ditt modersmål inte är engelska eller om du bara njuter av dessa kanaler.

Köp det nu: Sling

Amazon Fire TV 4K

Med Amazon Fire TV har du tillgång till nästan allt du vill titta på. Det stöder populära tjänster som Hulu och Netflix, och du kan få alla dina favorit-TV-kanaler genom att prenumerera på tjänster som eller liknande Sling TV.

Det som verkligen gör Amazon Fire TV unik är appens tillgång till nämnda tjänster som Netflix och Hulu, men det är inte allt. Du har också tillgång till Pandora, iHeartRadio, Domino's Pizza (ja, du har läst rätt), Uber och mycket mer. Du kan spela spel, lyssna på musik, beställa middag eller krulla framför en film med bara en knapptryckning (eller till och med handsfree med Alexa Voice Remote).

Båda dessa TV-alternativ är fantastiska alternativ (och faktiskt kan Sling TV användas med Amazon TV), men vilket är bäst för dig, och vad är exakt skillnaderna?

Med Sling TV får du precis det du letar efter och inget annat. Du betalar för baspaketet varje månad, och du har möjlighet att lägga till "Extra" paket för bara 5-15 extra dollar per månad. Dessa "Extras" är bra, eftersom de finns tillgängliga efter kategori: barn, livsstil, hollywood, etc., så att du kan välja vad du vill. Det finns till och med ett paket på 10 dollar som inkluderar barn, komedi, nyheter och livsstil, så om du vill ha alla dessa betalar du hälften av vad du skulle betala om du köpte dem individuellt. Sling-TV är verkligen ett fantastiskt, meningslöst sätt att få dina favoritprogram.

Amazon TV, å andra sidan, hanterar prissättningen lite annorlunda. Brand-TV med 4K-stöd kommer att köra ungefär $ 70 på framsidan. Det inkluderar naturligtvis inte dina personliga prenumerationer som Netflix eller Hulu. Och även om Amazon Prime inte krävs för att använda Amazon TV, kommer det att låsa upp tusentals TV-program och filmer. Det här är ungefär $ 100 per år, och du får gratis två dagars frakt samt andra förmåner ovanpå det.

Dom

Även om ingen av tjänsterna nödvändigtvis är "bättre", är de olika. Jag tror att du måste ställa dig själv frågan, "När det gäller TV, vad är viktigt för mig?" Om du gillar klassisk kabel-TV minus alla de bågar du vanligtvis måste hoppa igenom, kan Sling TV vara ett fantastiskt alternativ till dig. Men om du letar efter något mer modernt (säg, där du kan beställa pizza från din TV), med tillgång till appar och musik och digitala filmer, är Amazon TV vägen att gå.

Sling TV 7-dagars gratisversion

Handla varumärkenamn

SlingProva Sling TV gratis i 7 dagar