SkyStream Two vs NVIDIA Shield Bästa Android TV Box 2020

Medan konventionella TV-set topplådor skulle ha en handfull begränsningar, uppkomsten av tredjeparts set top-boxar, särskilt de som kör Android har något gjort dem föråldrade idag. Genom att utnyttja kraften från Android har set top box-tillverkarna ett större fält att spela i och erbjuder därför fler funktioner än äldre leverantörer. Emellertid har Android set top-lådor (känd som Android TV) sett flera förändringar sedan det först lanserades. Idag ser vi Android TV-lådor med modern maskinvara och enastående strömningsförmåga.

Redaktörens val

Vi rekommenderar starkt SkyStream Android TV Box

Kontrollera pris

Två av de bästa streamingboxarna som går runt just nu är SkyStream Two och NVIDIA Shield. Om du nyligen har gjort en del research online för den bästa Android TV-rutan, är det troligt att dessa två namn skulle ha kommit upp. Med det i åtanke kommer vi att jämföra de två Android TV-rutorna för att hjälpa dig välja ut den modell som passar dig bäst.

ProduktvarumärkenamnPris

SkyStreamXSkyStream 3 Plus Streaming Media Player | Android TV BoxKolla pris på Amazon

NVIDIANVIDIA SHIELD TVKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

SkyStream Two vs NVIDIA Shield Bästa Android TV Box

SkyStream Two

Funktioner

SkyStream Two är en otroligt attraktiv streamingbox och levereras med Android 7.1.2 ombord. Eftersom det använder Android och Play Store är dina möjligheter oändliga här. Du kan strömma ditt favoritinnehåll från alla större leverantörer som Netflix, Hulu, Amazon och andra. Allt det behöver fungera är en TV med en HDMI-port. Det är allt. När du är klar kan du konfigurera ditt Google-konto för åtkomst till Play Store och du är inställd.

Fördelar och nackdelar

Jag älskar personligen att det erbjuder 4K-streamingstöd. Detta är dock en standardfunktion bland streamingboxar. Designen är enkel och lite futuristisk, vilket gör det till ett utmärkt tillägg till ditt vardagsrum. När det gäller set top-boxar är detta en av de bästa produkterna som finns på marknaden just nu. De senaste uppdateringarna tar sig till enheten via SkyStreamTV Updater-appen.

Nackdelarna, särskilt i jämförelse med NVIDIA-erbjudandet, är många. Det finns inget dedicerat spelstöd medan NVIDIA erbjuder spel på Steam tillsammans med några exklusiva Play Store-titlar för Shield-ägare. Så om spel är ditt krav, bör du förmodligen inte gå med SkyStream Two. Det kommer dock att stödja en mängd olika spel från Play Store. Och eftersom det levereras med en dedikerad fjärrkontroll är spelet relativt bekvämt också.

Prissättning

SkyStream Two är inte en billig set top box. Med tanke på att den levereras med Android 7.1 och alla de senaste Android TV-funktionerna ombord kommer enheten att ställa dig tillbaka med 199, 99 dollar på Amazon just nu.

NVIDIA-sköld

Funktioner

NVIDIAs nya Shield-konsol kommer med lika fokus för spel lika mycket för TV. Dess design är oerhört modern och i linje med tidigare Shield-modeller. Företaget erbjuder även en spelkontroll såväl som en standardfjärrkontroll med Shield. Det finns många saker som vi gillar om Shield, och vi kommer att prata om det nedan.

Fördelar och nackdelar

En oväntad funktion på en enhet som denna är Smart Home-kompatibilitet. Du kan använda din Shield TV för att dämpa lamporna, använda switchar och mer tack vare den här funktionen. Du behöver dock en SmartThings-länk för att få den här funktionen. Min favoritdel är dock att Google Assistant är inbyggt så att du får en av de bästa röstassistenterna.

Shield stöder också Dolby Atmos och DTS-X surroundljud passerar genom kompatibla högtalarsystem, vilket ger dig den bästa ljudkvaliteten du kan förvänta dig av en set top box. En annan nyckelfunktion med Shield (eller till och med SkyStream Two för den delen) är att det inte kommer med några extra ledningar som spärrar anslutningen till din TV och strömförsörjningen. Shield levereras också med Chromecast 4K inbyggd, så att du kan kasta appar på din TV.

När det gäller spel har skölden utformats för detta ändamål. Förutom de exklusiva Play Store-titlarna kan du också strömma spel från din GeForce-dator med 4K 60 fps. Ångainnehåll kan också nås, så om du är en PC-spelare är det mycket meningsfullt att få ett Shield.

Det vi inte gillar med Shield är det faktum att den inte har en HDMI-kabel inuti lådan. Så se till att du har en HDMI-kabel liggande runt om du vill börja använda Shield med din TV. Men med tanke på att HDMI ofta finns i alla hem med en HDTV, förväntar vi oss inte att detta kommer att vara ett stort problem för köparna.

Detta är kanske den enda betydande nackdel som vi kan tänka på. Enkelt uttryckt är NVIDIA Shield en anmärkningsvärd anordning, och definitivt en av de bästa hemsidor som finns på marknaden just nu. Spelkontrollern som erbjuds med konsolen är av hög kvalitet och anstränger inte användaren även efter långvariga spelsessioner.

Prissättning

The Shield ställer dig tillbaka med $ 199, 99 på Amazon. Detta paket innehåller en spelkontroller och en Shield Remote för att bläddra bland innehåll. Företaget erbjuder flera kombinationer här, inklusive en variant utan spelkontrollen för $ 179. Vi anser dock att spelkontrollkombinationen för ytterligare $ 20.99 är mycket meningsfull. Om du vill ha en ytterligare kontroller måste du lägga till ytterligare 59, 99 dollar till ditt tal. Så om du vill ha en Shield-konsol med två spelkontroller och en fjärrkontroll kommer priset att gå upp till $ 259, 98.

Slutsats

När det gäller strömmande rutor är valmöjligheterna många. Men om vi jämför dessa två erbjudanden, finns det ingen tvekan om att NVIDIA Shield tar kakan. Inte bara kostar det samma som SkyStream Two, utan det erbjuder också en spelkontroller och ett urval av massiva spel och titlar, vissa är exklusiva för Shield.

SkyStream Two å andra sidan faller betydligt efter jämfört med Shield. Det finns inget stöd för Smart Hubs, helt och hållet i ett annat segment. Google Assistant är dock tillgängligt som standard eftersom det är en Android 7.1-produkt.

Även om det verkar som att spel är ett område där SkyStream Two saknas, måste det noteras att konsolen fortfarande kan spela högupplösta spel (i 4K) från Play Store. Fördelen som NVIDIA åtnjuter här är on-demand molnspeltjänsten GeForce Now. Detta inkluderar några exklusiva Android-titlar som är designade för Shield.

Så om du slits mellan de två produkterna kan vi säga ganska bekvämt att Shield är vinnaren. Men det beror också till stor del på dina användarinställningar. Om du är bekväm med att bara strömma 4K-innehåll från populära tjänster och spela spel som erbjuds i Play Store, är SkyStream Two inte något dåligt alternativ. Men om spel är ditt förbehåll måste Shield vara det bästa valet.

ProduktvarumärkenamnPris

SkyStreamXSkyStream 3 Plus Streaming Media Player | Android TV BoxKolla pris på Amazon

NVIDIANVIDIA SHIELD TVKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.