Skybell HD vs Ring Pro Smart Videokamera Dörrklockajämförelse

Tekniken har utvecklats på ett fantastiskt sätt under de senaste åren. Det finns enheter idag som annars skulle ha varit otänkbart för några år sedan. Tack vare tekniken har våra liv idag förbättrats avsevärt. Med detta i åtanke kommer vi att titta på två artiklar som är ett nödvändigt tillägg till alla hem. Vi pratar naturligtvis om smarta dörrklockor som kommer med kameror för att ge dig en bättre uppfattning om vem som har kommit till din dörr, eller till och med kolla om det finns någon misstänkt aktivitet utanför din dörr.

ProduktvarumärkenamnPris

RingaRing Video Doorbell Pro, fungerar med Alexa (befintlig dörrklockning krävs)Kolla pris på Amazon

SkyBellSkyBell (SH02300SL) HD Silver WiFi Video DoorbellKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det här är inte vanliga dörrklockor, som du självklart vet nu. Men smarta dörrklockor finns i överflöd idag, vilket är bra, eftersom det erbjuder kunderna många alternativ. Men inte alla är bra på vad de gör, varför vi beslutade att prata om två av de bästa smarta dörrklockorna som finns på marknaden just nu. Båda har liknande funktioner, och det finns några uppenbara fördelar och nackdelar med båda produkterna. Vi kommer att täcka alla dessa aspekter i denna jämförelse. Läs vidare för mer information.

SkyBell HD

Funktioner

De flesta hemdörrklockor har samma prislapp, vilket gör det viktigt för oss att titta närmare på vilken typ av funktioner de erbjuder. SkyBell HD är lätt en av de bästa smarta dörrklockorna som finns på marknaden idag, och vi kan inte rekommendera det tillräckligt starkt för kunderna. Det kommer med nattsyn, möjligheten att spara sju dagars värde på inspelningar på molnet gratis och en gratis app som gör det till en lek att använda. Dörrklockan kommer naturligtvis också med en rörelsedetekteringsfunktion, så att du kan hålla ett öga på den misstänkta verksamheten som sker utanför din ytterdörr.

Fördelar och nackdelar

SkyBell HD kommer med möjligheten att spela in 180 graders videor, vilket gör det till ett uppenbart val för oss. Kameran kan också zooma med 5X, vilket är en praktisk funktion att ha på en dörrklocka kamera. Du kan använda mobilappen för att övervaka videon från kameran när som helst. Naturligtvis finns det meddelanden som drivs till dig varje gång det finns en dörrklocka. Nattvisionsfunktionen på kameran spelar in video i full färg, vilket innebär att du aldrig kommer att missa en detalj från dörrklockan. Vi måste också nämna storleken på denna dörrklocka. Det tar inte för mycket utrymme och är nästan som alla andra dörrklockor från utsidan. SkyBell är kompatibel med SmartHome Things, IFTTT och Amazon Alexa.

Funktionen för rörelsedetektering kan vara lite för känslig ibland och kan till och med hämta rörliga bilar och fordon utanför din gata. Vi föreslår att du känner känsligheten för mycket låg om du bor nära en gata med tung trafik. Även om en funktion som denna kan vara praktisk kan den ibland också vara irriterande. Det har funnits några ord om SkyBells returpolicy, vilket har gjort att några kunder är försiktiga med sina produkter. Men för den typ av funktioner som den erbjuder ut ur lådan känner jag personligen att SkyBell HD är det bästa i branschen här.

Prissättning

SkyBell HD finns i silver och brons och kan köpas via Amazon just nu för ungefär $ 199. Detta är betydligt billigare jämfört med Ring Doorbell Pro, som vi kommer att prata om om en minut.

Ring Video Doorbell Pro

Funktioner

Ring Doorbell Pro är ett lite dyrt alternativ till SkyBell, och har också en egen uppsättning spännande funktioner för att göra den sticker ut. Förutom att se dina besökare från smarttelefonen eller surfplattan kan du också höra ljud och prata med dina besökare direkt från din mobila enhet. Det här är en fantastisk funktion att göra det enklare för smarta dörrklockor. Den här funktionen erbjuds inte på alla dörrklockor, vilket gör att detta erbjudande sticker ut bland publiken. Videorna lagras i 1080p Full HD, så att du får en mycket tydlig bild av människorna som ringer på dörrklockan eller väntar utanför dörren. Kameran stöder också Live View, som låter dig titta igenom din kamera i realtid med bara din smartphone eller surfplatta.

Fördelar och nackdelar

En av favoritfunktionerna i denna app är livstöldskyddet. Företaget kommer att ersätta din dörrklocka kamera gratis om den blir stulen. Naturligtvis kan du behöva samordna med myndigheterna och företaget för att få tillgång till filmer som registrerats före stölden. Du kan välja att betala en avgift på $ 3 varje månad för att lagra videorna direkt på molnet. Det här alternativet rekommenderas starkt eftersom det automatiskt sparar alla bilder från kameran säkert på molnet. Kameran är kompatibel med SmartThings, Kevo, Wemo, Lockitron, Kisi och Lockstate.

Nu för nackdelarna, även om det inte är många. Ring Pro kommer inte med zondetektering, vilket inte är ett enormt utelämnande, utan en funktion som erbjuds av SkyBell. Kameran är också lite dyrare jämfört med SkyBell, vilket definitivt är en nackdel. Men med tanke på det faktum att det erbjuder en massa andra funktioner utöver att bara spela in video, kan detta lätt förbises. Dörrklockan kräver också ledningar från en befintlig dörrklocka för att fungera.

Prissättning

Kameran finns bara i en variant, vilket sätter dig tillbaka med $ 248, 58. Detta är nästan $ 50 mer än SkyBell. Men med tanke på vilken typ av funktioner som den erbjuder som standard, är vi säkra på att kunderna inte kommer att bry sig om detta så mycket. Du kan kolla in Ring Pro från Amazon direkt.

Dom

Även om båda kamerorna har sina fördelar och nackdelar, anser vi att oddsen är starkt staplade till förmån för SkyBell, till stor del tack vare den låga prislappen. Det kommer med en smal yttre, en lättanvänd app som kan konfigureras på några minuter och kompatibilitet med SmartThings-produkter, så att du kan ansluta den till Amazon Alexa, IFTTT och mer. Men om SmartThings-kompatibilitet är en faktor, anser vi att Ring Pro erbjuder fler funktioner ur lådan.

Om du inte bryr dig om att spendera lite mer på dörrklockan kameran, är Ring Pro också ett utmärkt val. Det kommer med förmågan att lyssna på ljud och till och med konversera med personer utanför din dörr. Detta är en fantastisk funktion att ha och något som jag personligen letar efter i en dörrklocka kamera. Du kan inte gå fel med någon av kamerorna för att vara ärlig.

ProduktvarumärkenamnPris

RingaRing Video Doorbell Pro, fungerar med Alexa (befintlig dörrklockning krävs)Kolla pris på Amazon

SkyBellSkyBell (SH02300SL) HD Silver WiFi Video DoorbellKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.