Skillnaden mellan Beats Solo 2 och Solo 3

Vi anger det självklara här: Beats gör några utmärkta ljudprodukter. När det gäller ljudkvalitet och batteritid är det svårt att "slå" värdet som Beats erbjuder i många av sina hörlurar - i full storlek och deras hörlurar. Eftersom ljudkvaliteten och batteriets livslängd redan är bra i sina hörlurar, kan det vara svårt att upptäcka skillnaderna i nya modeller som lanseras av Apples ljudtillverkare. Du kanske har ett par Beats Solo 2: er, provade en Solo 3 och kunde bara inte skilja skillnaden mellan de två.

//www.amazon.com/Beats-Headphones-Black-WIRED-Wireless/dp/B018IZ997S

ProduktvarumärkenamnPris

TakterBeats Solo2 trådbundna hörlurar, Luxe Edition - SvartKolla pris på Amazon

TakterBeats Solo3 trådlösa hörlurar - SvartKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det är till stor del varför vi konstruerade den här guiden för dig - för att visa dig exakta skillnader mellan Beats Solo 2 och Solo 3, även om de är ganska minimala. Detta skulle hjälpa dig att avgöra om det är värt att köpa den senaste och fantastiska hörlursmodellen från Beats, eller om du ska spara dina pengar genom att köpa den sista generationen. Så utan vidare, här är de stora skillnaderna mellan Beats Solo 2 och Solo 3:

Slår Solo 2

Misför oss inte, Beats Solo2-hörlurarna låter utmärkt. Om du är en audiofil, kanske du märker bara en liten kvalitetsskillnad mellan Solo 2 och Solo 3, men det beror på att Solo 3 har utrustats med några förbättrade drivrutiner för högre ljudkvalitet.

Beats Solo 2 är främst trådbundna hörlurar - trådlösa modeller är svåra att ta sig till. Som sagt, koppla in 3, 5 mm ljuduttag i din utgångsenhet, så kan du få skarpt och klart ljud levererat direkt till dina hörlurar. Och när de är anslutna behöver du aldrig oroa dig för batteriets livslängd - bara när du är redo att lyssna, koppla in dem.

Precis som Beats Solo 3: erna, tar de en öronstil för maximal komfort. Det gör det mycket enklare att hantera längre lyssningssessioner, men utöver det ger över-the-ear-stilen också en nivå av brusreducering som du inte skulle få med hörlurar på örat.

Eftersom du använder 3, 5 mm ljuduttag med dessa hörlurar, har de en fjärrkontroll som gör att du kan ringa och ringa samtal. Du kan också justera volymen härifrån och även spela och pausa din musik. Naturligtvis är det ett bra sätt att uppmana Siri så att du kan säga henne att göra saker handsfree, till exempel "Hey Siri, play x playlist" eller "Hey Siri, ring mamma."

Slår Solo 3

Beats Solo 3 är en uppgraderad och mer förbättrad version av Beats Solo 2, även om faktiska ljudkvalitet och batteri skillnader beror på hur mycket av en audiofil du är, liksom hur mycket du använder dina hörlurar.

Som sagt, om du vill ta din ljudkvalitet till nästa nivå kommer Beats Solo3 med ett antal förbättringar av drivrutiner och hårdvara inuti. Dessa hörlurar i full storlek kan förvandla din normala, dåliga ljudkvalitet till något himmelsk. Ljudet är rikt, klart, och du får lite djup bas med dessa hörlurar. Som vanligt är det svårt att förklara "ljud" med ord - men lita på oss när vi säger att Solo3 är en av de mest himmelska upplevelserna där ute.

Där Beats Solo3s verkligen skiljer sig från Solo2 är i design. Du får samma struktur totalt sett, men Beats använder olika strukturer och mer behagligt material den här gången - som gör att du kan lyssna på din musik eller ditt ljudklipp längre utan obehag. Dessa har en över örat stil, så dessa hörlurar förblir bekväma under längre lyssningssessioner och stöder också en nivå av brusreducerande teknik.

Batteriets livslängd är fenomenal i Beats Solo3: s - full laddning ger dig upp till 40 timmars rak trådlös uppspelningstid. Och när du är låg, bara fem minuter på tråden får du ytterligare tre timmar lyssningstid. Alternativt kan du ansluta det medföljande 3, 5 mm ljuduttaget för att lyssna utan det trådlösa batteriet. Inte bara det, utan det 3, 5 mm-uttaget kommer med en fjärrkontroll som låter dig ringa utan att dra ut din smartphone.

Beats Solo3 kan styras med on-ear-funktioner, och de gör det faktiskt väldigt enkelt att komma åt Siri så att du kan använda röstkontroller. Till exempel "Hey Siri, hoppa över den här låten" eller "Hey Siri, ring x person".

Dom

Som ni ser är skillnaderna mellan Solo 2 och Solo 3 ganska minimala - den största märkbara skillnaden framför är förändringen i deign. Det finns några små förbättringar av ljudkvaliteten i Solo 3: erna, men inte nödvändigtvis tillräckligt för att motivera en prisökning på 100 $ eller mer, än mindre ett totalpris på $ 250.

Vilket par hämtar du? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

ProduktvarumärkenamnPris

TakterBeats Solo2 trådbundna hörlurar, Luxe Edition - SvartKolla pris på Amazon

TakterBeats Solo3 trådlösa hörlurar - SvartKolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.