The Sims 3 för Android Review

Finns på: Android, iOS

Pris: $ 6.99

Nedladdningar: Google Play | iTunes

Simarna har varit en mycket populär titel genom åren, och den är till och med nu populärare än någonsin när den kommer till mobila enheter. Publisher Electronic Arts har lyckats sätta spelet på smartphones och surfplattor som går extremt smidigt. Det finns några mindre klagomål, men som sims-fan (främst på grund av karaktärskapandet) är det ett mycket tillfredsställande spel att börja spela på språng. Med allt detta tror jag att om du är någon form av Sims-fan kommer detta spel att bli något du kommer att vilja ta upp.

Grafiken i spelet är inte något att skryta med, eftersom en annan iteration av simarna som EA erbjuder ser mycket trevligare ut. Sims 3 har "okej" grafik, inget att harpa om och ingenting att verkligen gå över. I själva verket kanske du inte riktigt märker att de är "dumma" ner, eftersom det ser ut som ett äldre Sims-spel, som du kanske är helt bra med. Ändå blev jag lite besviken över att de inte lägger in arbetet i grafiken som de gjorde med deras andra iteration av simmarna. Hur som helst, det har fortfarande trevliga bilder.

Gameplay är som du kan förvänta dig. Pekskontroller är det som driver detta spel, men saken är att pekskontrollerna fungerar helt annorlunda i simmarna än du kan förvänta dig. Detta är egentligen inte ett actionspel som Horn eller Mass Effect: Infiltrator, så alla dessa virtuella joysticks och attackknappar finns inte i simmarna. I den meningen är det helt lättare att spela (sannolikt på grund av att det är ett avslappnat spel) än något annat som EA har tagit till Android-plattformen hittills. Jag gillar verkligen de avslappnade kontrollerna som spelet erbjuder.

En av de riktigt stora delarna av simmarna är anpassningen den erbjuder. Det är synd att Sims 3 för Android-enheter erbjuder minimal anpassning (men konsumenterna har bett om det, så det är en möjlighet). Jag tror att en enorm del av Sims-franchisen är det faktum att du kan anpassa alla möjliga saker om din karaktär. Du investerar tid i det så att du senare börjar bryr dig om den karaktären mer än du normalt skulle ha gjort efter att ha slagit "slumpmässigt" och namnet på din karaktär och sedan skjutit upp spelet. Mer anpassning är vad EA behöver lägga till för att göra detta spel nära komplett och perfekt.

Sammantaget är Sims 3 för Android-plattformen ett fantastiskt spel. Det är tillgängligt på både Google Play och iOS, så fans av endera plattformen kommer att kunna njuta av det här spelet. Det kommer att sätta dig tillbaka $ 7, men är helt värt det, enligt min mening. Men du kanske vill vänta med att få det eftersom spelet ofta säljs på Google Play. Vad gäller iOS är jag inte helt säker på hur försäljningen fungerar där borta.

Hur som helst, The Sims 3 är ett bra spel, jag föreslår starkt att du spelar det om du inte har något emot den minimala anpassningen. Allvarligt. Ge det ett försök.