Schlage Sense vs Connect vs Encode Bästa smarta lås 2020

Schlage är ett välkänt företag i låsvärlden som du kanske vet. Naturligtvis har företaget också en handfull smarta lås för att förbättra hemsäkerheten. För de som inte är medvetna är smarta lås en utmärkt ersättning för traditionella hemlås. Dessa lägger till en touch av teknik medan de håller fast vid det traditionella nyckelsystemet (vissa modeller). Tanken här är att göra en låsning och låsning av en dörr så bekväm och problemfri som möjligt. Men att välja det bästa smarta locket där ute är inte en lätt uppgift som du kan föreställa dig.

ProduktvarumärkenamnPris

SchlageSchlage BE479 V CEN 619 Sense Smart Deadbolt med Century Trim Satin Nickel (BE479 CEN 619), Fungerar med AlexaKolla pris på Amazon

SchlageSchlage Z-Wave Connect Camelot Touchscreen Deadbolt med inbyggt larm, Satin Nickel, BE469 CAM 619, Fungerar med Alexa via SmartThings, Wink eller IrisKolla pris på Amazon

SchlageSchlage Encode Smart WiFi Deadbolt med Century Trim i matt svart (BE489WB CEN 622)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.

Det finns flera varianter tillgängliga på marknaden som ofta kan förvirra kunderna. Så det är vettigt att få en kort förståelse av varje produkt och välja rätt för dina behov. För att göra det enklare för dig har vi valt Schlage Sense, Connect och Encode för en jämförelse, vilket ger dig en bra uppfattning om vilken du ska välja.

Schlage Sense vs Connect vs Encode Bästa smarta lås 2020

Schlage Sense

Sense är företagets medelstora smarta lås som har alla smarta funktioner som du kan begära. Detta har en deadbolt-design, vilket gör den kompatibel med ett brett utbud av dörrar som finns tillgängliga idag. Eftersom detta är ett smart lås kan du använda låset helt enkelt med smartphone-appen. Du kan aktivera möjligheten att låsa upp och låsa var som helst med Schlage Sense WiFi Adapter som måste köpas separat. Denna deadbolt fungerar med dörrar på upp till 1, 37 till 1, 75 inches, så se till att ha specifikationerna innan du beställer denna produkt.

Det bästa med Sense är att det kommer med stöd för Amazon Alexa. Varning är dock att du behöver ett nav och en Alexa-enhet för att använda den. Även om det inte är aktiverat direkt, är det bra att veta för ägarna av Amazon Echo-enheter. Med appen kan du ställa scheman och till och med se användningsmönster för låset, vilket ger dig en mycket god uppfattning om vem som kommer åt det och när. Du kan också hantera koder med samma app, vilket gör det till ett viktigt element för att detta lås ska fungera korrekt. Du kan få Schlage Sense i Satin Nickel och Matte Black, vilket ger dig tillräckligt med val att välja mellan.

Medan priserna på smarta lås fortsätter att variera, hittar du sannolikt Schlage Sense under 200 $ -märket på Amazon. Om du letar efter en topp på linjen smart lås men inte vill spendera stort, är det här du ska gå efter. Om du vill aktivera och fjärråtkomst så snart du får den här produkten, kan det vara värt att kassa några paket som återförsäljaren erbjuder just nu. Detta inkluderar en Wi-Fi-adapter, handtagssätt och mer. Detta gör att flexibiliteten går med konventionella handtag för ditt nya smarta låssystem.

Schlage Connect

Det andra erbjudandet på vår lista, Connect är också ganska anständigt på egen hand, men saknar helt klart några av funktionerna i nämnda smarta lås. Detta innebär i princip att du inte får appåtkomst med detta erbjudande, även om Amazon Alexa-integration är möjlig om du har en Echo-enhet och ett nav hemma. När det gäller design skiljer det sig dock inte mycket från Sense. Displayen är pekskärm här medan låset kan komma ihåg upp till 30 personliga användarkoder åt gången. Du kan skapa tillfälliga koder och ta bort dem när det passar dig och därmed lägga till ett extra lager av säkerhet, särskilt om du underhåller gäster.

Företaget hävdar att skärmen är resistent mot fingeravtryck, vilket är nödvändigt i en vara som denna. När det gäller strömförbrukning använder den fyra AA-batterier, som kan hålla i mer än en månad beroende på din användning. Det rekommenderas dock att få laddningsbara batterier för att minska utgifterna för enskilda AA-batterier.

Det finns absolut ingen kompromiss här om säkerhet, eftersom smartlåset erbjuder tre inbyggda larminställningar. Dessutom kommer det med ANSI klass 1 säkerhetsfunktioner för bostäder, så att du kan sova enkelt på nätter eller när du är hemifrån. Även om det inte har automatisering som standard, om du har en Z-Wave-kontroller installerad, kan du också aktivera automatisering på det här låset. Men det betyder att prissättningen på Connect kommer att få en touch, särskilt om du planerar att inkludera Z Wave-navet med den här produkten.

Schlage Connect finns i fem färger, vilket ger dig tillräckligt med val för att anpassa dina alternativ. Installationen här är i stort sett densamma som alla andra Schlage smart-lås och allt du behöver är ungefär en timmes tid och en kapabel skruvmejsel. Det är ett fantastiskt smart lås att ha och även om det är något billigare än Sense, anser vi att det kan vara mycket billigare med tanke på priserna för andra Schlage-produkter.

Schlage Encode

Detta är kanske partiets bästa erbjudande, vilket också innebär att det är betydligt dyrare än de två produkterna som nämns ovan. Men vi tror att prissättningen är motiverad med tanke på de funktioner som denna produkt förpackar under huven. En nackdel med detta är det faktum att kunderna bara får två färgvarianter som två kan välja mellan. Men lyckligtvis har båda alternativen plats för mörka respektive ljusa dörrar. Liksom Schlade Sense och Connect är Encode ganska lätt att installera och kräver bara en skruvmejsel och lite tid. Om du gör detta för första gången är det vettigt att kolla in företagets instruktionsvideo på Amazon.

Du kan koppla ihop detta smarta lås med Schlage Home eller Key-appen och använda det från praktiskt taget var som helst tack vare inbyggd Wi-Fi på låset. Allt detta är möjligt utan att behöva ytterligare tillbehör. Appen kan också hjälpa dig att generera upp till 100 separata åtkomstkoder i tillfällig eller permanent form beroende på vem du ger åtkomst till. Det finns en inbyggd larmteknologi här som känner av när något fiskig händer runt låset, och till och med kan skicka larm med lågt batteri i god tid så att du är beredd på nya.

Den levereras med en fingeravtrycksbeständig pekskärmsskärm ombord, så att du inte har mycket att oroa dig när du är klar med att installera låset. Matte Black and Satin Nickel är färgalternativen här, även om jag personligen skulle välja Matte Black-varianten. Du kan koppla ihop detta med en befintlig Amazon Echo-enhet för att aktivera handsfree röststyrning.

Till cirka $ 250 är detta det dyraste smarta låset av de tre. Med tanke på funktionerna som det är förpackning, var detta mycket förväntat. Schlage erbjuder flera paket med sina produkter, och den här är inte annorlunda. För bara $ 50 mer kan du också välja att få Amazon Cloud Cam för ett extra lager av hemsäkerhet. Men om du redan har en molnkamera på plats är det vettigt att välja det enda låset som erbjuds.

Tyvärr erbjuder företaget inga handtagssätt eller andra relaterade paket, så det du ser är vad du får här. Kanske är Schlage Sense värt att kolla in för extra anpassningsalternativ för din dörr.

Slutsats

Som du antagligen kan se av specifikationerna och funktionerna i dessa lås har varje variant sin egen appell. Alla modeller ger säkerhet och modern teknik till bordet, vilket gör det till en spännande möjlighet för alla hem. Vad gäller den bästa modellen av de tre, beror det beroende på hur mycket du är villig att spendera.

Vi skulle inte rekommendera det billigaste alternativet på den här listan, främst för att om du betalar lite mer kan du få en betydligt bättre version, dvs. Schlage Sense. Koden finns i en egen liga, vilket framgår av prislappen. Detta innebär att du inte riktigt kan gå fel med någon av de produkter som nämns här. Schlage har varit engagerad med lås och dödbultar länge, och vi kan säkert säga att det här är några av de bästa smarta låsen som finns på marknaden idag.

När det gäller design är det dock svårt att se bortom Schlage Encode. Den stora displayen med siffror möjliggör enkel åtkomst till nummer även under natten. Det erbjuder också ett kranlås, något som avsevärt kan underlätta dina oro för hemsäkerheten. Om det är hemsäkerhet du är ute efter är det definitivt vettigt att investera i en produkt som kan erbjuda det bästa i branschen. Men med det sagt är det svårt att gå fel med någon av dessa produkter som nämns här.

Vi rekommenderar användare att koppla ett smartlås med ett nav och ansluta alla dina automatiserade enheter hemma, så att du kan spåra ditt hem genom att helt enkelt öppna en smartphone-app. Medan investeringar i hemmeautomation tidigare var en dyr möjlighet, har det blivit lätt överkomligt för alla.

Så med det i åtanke hoppas vi att du väljer rätt ur de tre Schlage smarta lås som nämns här.

Har du gjort ditt val redan? Var noga med att meddela oss.

ProduktvarumärkenamnPris

SchlageSchlage BE479 V CEN 619 Sense Smart Deadbolt med Century Trim Satin Nickel (BE479 CEN 619), Fungerar med AlexaKolla pris på Amazon

SchlageSchlage Z-Wave Connect Camelot Touchscreen Deadbolt med inbyggt larm, Satin Nickel, BE469 CAM 619, Fungerar med Alexa via SmartThings, Wink eller IrisKolla pris på Amazon

SchlageSchlage Encode Smart WiFi Deadbolt med Century Trim i matt svart (BE489WB CEN 622)Kolla pris på Amazon

* Länkar i den här tabellen innehåller affiliate-länkar, vilket innebär att du inte får någon extra kostnad, vi kommer att tjäna en provision om du klickar genom länken och gör ett köp. Tack för ditt stöd. För mer information, besök vår sida om sekretesspolicy.