Samsung WatchON Force stänger oväntat på Galaxy S4

"Tyvärr har WatchON slutat fungera."

Detta är det faktiska felmeddelandet som en ägare kan se när Samsung WatchON-kraften stängs. Det fanns rapporter om att appen ofta kraschar. Enligt de som har stött på problemet kan vissa äldre versioner av appen sporadiskt visa fel som kan leda till att tvingningar stängs men den nya versionen har enligt uppgift fixat problemet.

De som fortfarande upplever problemet rekommenderar vi att du laddar ner den senaste versionen av appen. Här är hur…

 1. Tryck på Apps-ikonen på hemskärmen.
 2. Starta Google Play Store.
 3. Sök efter 'Samsung WatchON'.
 4. Installera uppdateringar.

Den här proceduren fungerar dock ofta för ägare som redan har installerat den senaste versionen av appen och fortfarande upplever problemet, här är vad du behöver göra:

 1. På startskärmen trycker du på menyknappen.
 2. Klicka på Inställningar.
 3. Klicka på fliken Fler.
 4. Klicka på applikationshanteraren.
 5. Dra åt vänster två gånger för att välja fliken Alla.
 6. Rulla till och knacka på Samsung WatchON.
 7. Klicka på Rensa data.
 8. Klicka på Rensa cache.
 9. Starta om telefonen.

Efter att ha utfört proceduren och fortfarande WatchON kraschar är det bäst att avinstallera appen och installera om den. Om du gör detta raderar du alla datafiler som är associerade med appen och tvingar telefonen att cache nya efter att ha installerats.

Berätta för oss dina telefonproblem

Lösningarna vi tillhandahöll här är baserade på rapporter och vittnesmål från ägare som har stött på dessa problem. Jag ber också mina utvecklare vänner om några av problemen. Om du har andra problem eller frågor med din smartphone som du vill besvara, tveka inte att skicka oss e-post till [e-post skyddad]

Vi garanterar inte svar på alla e-postmeddelanden eftersom vi tar emot hundratals av dem dagligen, men vi kan vara säker på att dina e-postmeddelanden kommer att läsas av mig. Men jag uppmanar dig att lämna så mycket information som möjligt så att jag lätt kan hitta referenser och jämföra dina problem med rapporter från andra ägare. Om ditt problem är lika vanligt som andra kan det redan finnas lösningar som finns och jag skulle säkert peka dig på dem. Skärmbilder hjälper ofta så bifoga en om du kan.