Samsung lanserar en ny röstinspelningsapp för Galaxy S7

# Samsung # GalaxyS7 och # GalaxyS7 kommer med en mängd funktioner ombord, men om det finns en funktion som de saknar är det en fristående röstinspelningsapp. Tja, företaget har nu officiellt släppt en ny röstinspelarapp avsedd specifikt för de två smartphones. Det är egentligen inte så mycket med tanke på att röstinspelare finns i överflöd i Google Play Store, men det är en viktig funktion ändå eftersom det kommer direkt från tillverkaren.

Men det är inte bara en röstinspelningsapp. Samsung har samlat in ett par funktioner som gör detta till en mycket attraktiv app att ha. Till att börja med kommer användare att kunna markera anteckningar inom inspelningar för att snabbt hoppa till en specifik punkt i inspelningen. Vidare låter röstminnesfunktionen konvertera ljudet som du hör på en inspelning till text.

Och om du är stor på NFC kan du länka en ljudinspelning med en NFC-tagg nära dig så att enheten automatiskt börjar spela inspelningen varje gång du pekar på den tilldelade NFC-taggen. Det här är kanske inte en mycket använd funktion, men det är bra att se att Samsung erbjuder det till kunderna. Du kan ladda ner denna app gratis från länken Google Play Store nedan.

Källa: Google Play Store